دوستان
سود وام ها بانک ملت یا صادرات و پاسارگاد فرق میکنه؟
میخوایم وام بگیریم حساب پاسارگاد بیشتر کار میکنم.
شنیدم بانک پارسیان 30 م گرفته 2 ساله 20تومن سود دادن
Printable View
دوستان
سود وام ها بانک ملت یا صادرات و پاسارگاد فرق میکنه؟
میخوایم وام بگیریم حساب پاسارگاد بیشتر کار میکنم.
شنیدم بانک پارسیان 30 م گرفته 2 ساله 20تومن سود دادن
سلام
سیف دیروز گفت سود باید بشه 12 تا 13%
دوستان من قسط از بانك صادارت داشتم حالا 36 تا قسط دادم بعد امروز رفتم گفتم ببينم چقدر از وام مونده كارمند بهم نگفت چجوري ميتونم بفهمم وام تموم شده چون اگه ازش مونده باشه هر روز خسارت تاخير ميخوره
سلامنقل قول:
یعنی چی نگفت ؟ وام گیرنده حق داره بدونه چقدر گرفته , چقدر مونده , چند قسط هست و اگر تسویه کنه چقدر از سود کم میشه
خودتون هم میتونین حساب کنین که مبلغ وام با سودش چقدر بوده و قسطش چند بوده , چقدر پرداخت شده و چقدر مونده
- - - Updated - - -
سلامنقل قول:
یعنی چی نگفت ؟ وام گیرنده حق داره بدونه چقدر گرفته , چقدر مونده , چند قسط هست و اگر تسویه کنه چقدر از سود کم میشه
خودتون هم میتونین حساب کنین که مبلغ وام با سودش چقدر بوده و قسطش چند بوده , چقدر پرداخت شده و چقدر مونده
سلام
دوستان اين اوراق مسكن كه تهيه ميكنيم واسه گرفتن وام بعد از چند سال كه وام تصفيه شد دوباره ميشه به قيمت روز فروخت يا ميسوزه؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
والا برگه وام رو بهش دادم گفتم چقدر از اين وام مونده گفت مشخص نيست سيستم نمياره بالا اين وام رو گفتم يعني سيستمتون قطعه گفت نه اين وام رو نمياره بالانقل قول:
مگه سيستم بانك صادرات يك پارچه نيست؟
اگه میتونید به شعبه ای که وام رو گرفتین مراجعه کنیدنقل قول:
اگر نه هم که با این جوابها قانع نشین مشکل از طرف اونهاست و باید پاسخگو باشن
اصولا هم وقتی شعبه ای قسط رو دریافت میکنه باید بتونه باقیمونده رو بگه
یعنی چی سیستم بالا نمیاره؟!!
نقل قول:
والا چي بگم تمام 3 سال همين بانك قسط رو پرداخت كردم
محلي هم كه وام رو ازش گرفتيم خيلي دوره
حالا باز شنبه برم پيش اون يكي كارمند شايد خدا فرجي كرد كارمو راه انداخت
كلا خيلي كارمنداي بد اخلاقي داره به زور جواب آدمو ميدن
اگه برم شعبه مركزي شهر خودمون بهتر نيست؟
سلامنقل قول:
اول با خوشروئی و خونسردی از کارمند بپرسین , اگر گفت نمیشه بعدش برید سراغ رئیس شعبه و اگر با کسی داره حرف میزنه صبر کنین تا کارش تموم بشه تا ادب شما و صبرتون اثر مثبت بذاره روش بعدش که خودش گفت بفرمائین , بگین درخواستتون چیه و نگین رفتین پیش فلان کارمند شعبه گفت نمیشه
اگر خود رئیس گفت برید پیش فلان کارمند برید پیشش تا چک کنه . اگر نشد باز برگردین پیش مدیر و با خوشروئی بگین میگن نمیشه چک کرد , راه دیگه ای داره ؟
کسی از صندوق یکم بانک کشاورزی خبر داره که صندوق سرمایه گذاری هست با سود بالاتر از 20 درصد؟
ممنون