لطفاً حذف شود.
Printable View
لطفاً حذف شود.
مخلصم حمید جاننقل قول:
چیزه :31: من دیفرانسیل رو موفق شدم با پروفسور بهمن مهری پاس کنم با همون اوضاعی که داشتم اگه یادت باشه :31: الان رسیدم به درس ریاضی مهندسی و میخوام این ترم این رو بپاسونم اما چون سرکار هستم نمیرسم اصلا سر کلاس ها برم بخاطر همین نمونه سوالات ترم قبل رو گرفتم تقریبا طی چند امتحان گذشته سواللات مثل هم بوده گفتم منم چندتا از این نمونه سوالا بلد باشم میشه تو این درس نمره آورد
با اجازه من اسکن میکنم اولین نمونه سوال ها رو
اجرکم عندالله ...
و من الله التوفیق
1391/02/13
---
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفاً حذف شود.
یک چند جلمه ای درجه n با ریشه های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به صورت زیر معین میشه:نقل قول:
ضریب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای سادگی برابر 1 فرض شده. با انجام ضرب میشه دید که ضریب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برابر منفی مجموع ریشه ها هست و ضریب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برابر مثبت مجموع حاصلضربهای دوتایی ریشه ها و ضریب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برابر منفی مجموع حاصلضربهای سه تایی ریشه ها و... به همین ترتیب یک درمیون مثبت و منفی. همچنین میشه دید که علامت ضریب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به زوج یا فرد بودن n بستگی داره.
---------- Post added at 09:29 PM ---------- Previous post was at 09:28 PM ----------
بله راحت ترین کار همین هست. با اینکار دو معادله خطی (بدون x^2 یا y^2) بدست میاد.نقل قول:
سلامنقل قول:
ممنون دوست عزیز:11:
این یه سوال تحقیقی سوم راهنمایی هست و معلم ما میگه دلیلشو پیدا کنید که چرا این کارو می کنن
ما سوم راهنمایی هستیم اکه میشه فارسی صحبت کنید:دی:دی
نقل قول:
خواهش می کنم !
این سوالا یه کم زوده واسه سوم راهنمایی فک کنم . مخصوصا نسل شما که تقریبا هیچی تو کتاباتون جز نقاشی نیست (توهین نشه !)
این سوال خیلی بخوایم ارفاق کنیم مال پیش دانشگاهیه که هم تابع می دونن چیه هم حد چیه هم مشتق و هم انتگرال.ولی در کل مال ترم اول دانشگاهه.(ریاضی عمومی 1 فصل کاربرد انتگرال)
من فقط سرچ کردم دیدم مهم ترین روشی که در گذشته استفاده می شده روشی بوده که ارشمیدس ابداع کرده بوده . به طوری که این رو بزرگترین دستاورد ریاضی خودش می دونسته ! بعضی جاها اسم استوانه و دایره هم روش گذاشتن که ثابت کرده حجم کره دو سوم حجم سیلندر یا استوانه ی محیط شدشه لینک زیر قسمتی از کتاب دو جلدی ارشمیدس در همین حوزه ها هست که 225 سال قبل از میلاد مسیح تالیف کرده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://en.wikipedia.org/wiki/On_the_Sphere_and_Cylinder
آرامگاه ارشمیدس هم به همین شکل ساخته شده.
اما روش انتگرال:
همونی که تو ویکی پدیا بود به زبون ساده تر:
وقتی ما یه صفحه رو از توی یک کره رد کنیم قسمتی که توی کره برش می خوره به شکل دایره هست مث این:
با توجه به عکس:
طبق رابطه ی فیثاغورس داریم :کد:http://axgig.com/images/01303663177956674605.jpg
حالا مساحت اون دایره ای که انگار وقتی کره رو بریدیم به وجود اومده می شه این زیری و می دونیم که شعاع اون دایره حالا y هست دیگه و مساحت دایره رو هم که می دونین
اسم مساحتشو می زارم A
متاسفانه فقط تا همینجاش در سطح راهنمائیه.بعدش از فرمولی که گفتم اینجوری به دست می یاد:
دیگه بیشتر از این بلد نیستم !
اینجا همون اثبات ارشمیدسی رو توضیح داده:نقل قول:
درود به همه کسایی که تو این قسمت فعالیت میکنن.دوستان قبل از اینکه سوالام رو مطرح کنم یه چیزی رو میخواستم بپرسم که ممکنه راهنمایی های شما به درد من و دوستام بخوره.این ترم ما درس دیفرانسیل داریم و درسای استاد رو سر کلاس خوب متوجه میشیم و میتونیم مثالای استاد رو حل کنیم اما وقتی میاییم مثالایی که استاد از کتاب سیمونز مشخص کرده رو میخاییم حل کنیم یا همون اول نمیتونیم حل کنیم یا تا نصفه میریم(معلوم هم نیست که درست حل کرده باشیم).من خودم کتاب دکتر نیکوکار رو هم گرفتم که از اون هم به درسام میرسم ولی بازم خود من هم نمیتونم بعضی از مثالای این کتاب رو حل کنم.ممکنه که اول کار باشیم ولی اگه راهنمایی با تجربه ای چیزی دارین بگین ممنون میشم.
نشان دهید که معادلات زیر همگن هستند و انها را حل کنید
بازم سوال دارم و ممنون میشم که کمکم کنین:11:
درسته. با دیورژانس اشتباه شد :31:نقل قول:
ممنون از تذکرتون
عدد حالت در دستگاه معادلات غیر خطی ( condition number in nonlinear equation )
با سلام .
اساتید ببخشید می خواستم بدونم فرمول عدد حالت در دستگاه معادلات غیر خطی چیه ؟ توی خطی رو میدونم .
با اون یکی هست ؟؟ یا فرق داره ؟
این برای خطی هست :
بعد یه چیز دیگه فرق این که از کدام نرم به دست بیاریم چیه ؟
محتوای مخفی: تعریف