ممنون از جوابگویی شما mr rayan
اساسی ترین سوالی که من دارم این سه تا هستش
1- من فیلمهای mkv از نت دان میکنم و با زیرنویس srt و sub هستش و چون پلیرمون با اینکه جدید و خوب هستش ( ال جی 9750 ) اما mkv رو که من میخوام پخش نمیکنه این پلیر شما اطلاع دارین که با این فرمت و بخصوص با زیرنویسهای فارسی srt و sub مشکلی داره و بدون مشکل پخش میکنه ؟
2-کیفیت صداش نسبت به هزینه ای که میپردازم عالی هستش و اگه خودتون بودین با 600 تومن و انتظاراتی که من دارم اینو میگرفتین ؟
3- من با یه hdmi پلیرشو به ال سی دی وصل میکنم بعد تنظیمات خاصی باید انجام بدم که صدا بجای خارج شدن از بلندگوهای ال سی دی از سینما خانگی بیرون بیاد
من یه مدت دیگه قصد خرید WD HD Media player دارم که اونم به یه ورودی دیگه ی hdmi ال سی دی میزنم ( ال سی دی مون 3 تا ورودی اچ دی ام آی داره که یکیشو به dvd player 9750 زدم و دو تاش خالیه ) آیا ورودی خروجی های این سینما خانگی طوری هستش که من با این مدیا پلیر ( WD HD Media player ) تصویر رو از ال سی دی و صدا رو از بلندگوهای سینما خانگی بگیرم ؟ متوجه منظورم شدید ؟
راستی شبی یه لوازم صوتی تصویری بودم تو شهرمون 5580 رو نداشت اما وقتی تو لیست قیمتش واسم نگاه کرد گفت اگه نقد بدی 600 و با گارانتی پارس الرمس اگه درست نوشته باشم
بازم سپاسگذار