و یک چیز مهم دیگه: اندازه حاشیه های کتاب و همینطور Gutter رو برای کتابی در قطع رقعی و با تعداد 80 صفحه چقدر بگذارم؟
فوری. راهنمایی کنید لطفا
Printable View
و یک چیز مهم دیگه: اندازه حاشیه های کتاب و همینطور Gutter رو برای کتابی در قطع رقعی و با تعداد 80 صفحه چقدر بگذارم؟
فوری. راهنمایی کنید لطفا
دیگه این فکر کنم آخرین سواله
چطور می تونم سرصفحه رو فقط از چند صفحه بخصوص حذف کنم. مثلن از 6 صفحه ی اول. طوری که 6 صفحه ی اول در شمارش جزء تعداد صفحه ها حساب بشن اما شماره و هدر نداشته باشن و بقیه صفحه ها سرصفحه داشته باشن و مثلن از صفحه ی 7 شروع بشن.
دعاتون می کنم بخدا
سلام دوست مننقل قول:
شما در همين تاپيک عبارت tray layout رو جستجو کنيد
بعد از يافتن پست حاوي لينک دانلود نرم افزار نامبرده شده و نصب اون نرم افزار روي سيستم خودتون ميتونيد به همه اون چيزي که ميخوايد دسترسي پيدا کنيد
سلام دوست عزيزنقل قول:
شما براي رسيدن به کادر tab از دکمه اون در کادر paragraph ميتونيد استفاده کنيد
سلام دوست عزيزنقل قول:
شما بايد اتبدا با زدن کنترل و شيفت راست جهت نوشتاري رو از راست به چپ بکني و بعد تايپ رو انجام بدي
از اندازه هاي استاندارد براي اينکار من خبري ندارمنقل قول:
ولي بد نيست خودتون به چند تايي کتاب صفحه بندي شده در اين زمينه در بازار و از ناشرهاي معروف نگاهي بندازيد و تنظيمات رو انجام بديد
چرا آخرين سوال !!!؟نقل قول:
براي اين مورد هم کافيه که از روش اشاره شده در اين پست استفاده کنيد
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3741929&postcount=21
من همینن کار رو که شما گفتید کردم اما هم چنان همین طور می نویسه و حتی وقتی اسپیس رو می زنم به جای اون که بیاد سمت چپ می ره سمت راست...:41:نقل قول:
سلام دوست عزيز
شما بايد اتبدا با زدن کنترل و شيفت راست جهت نوشتاري رو از راست به چپ بکني و بعد تايپ رو انجام بدي
بعد از زدن کنترل و شيفت راست خوبه که يه بار CTRL+R رو هم بزنينقل قول:
ببين درست ميشه
نه اوضاع ورد من خیلی خراب تر از این حرفاست بازم نشد:41:نقل قول:
راستی من با ورد 2010 کار می کنم...ممکنه توی این ورد تفاوت داشته باشه/؟؟؟