بازم سلام دوستای عزیزم.
اقا کسی می تونه برام عکسی از داخل رنو 5 یا سپند برام بذاره؟
من هودم پیدا نکردم.
ممنون می شم
بازم سلام دوستای عزیزم.
اقا کسی می تونه برام عکسی از داخل رنو 5 یا سپند برام بذاره؟
من هودم پیدا نکردم.
ممنون می شم
بفرما !نقل قول:
البته این بهش رسیده انتظار چنین ظاهری از بقیه مدل ها نداشته باش این رو گذاشتم که استایل کلی دستت بیادکد:http://www.iranmashin.com/index.php?module=show&id=12619&mashin
بهتره یه سر به بنگاه واسه دیدن داخل ماشین بزنی
دوستان سلام لطفا اگر امکان داره بازه قیمتی این ماشینا رو بگید ممنون میشم
cls
s class
slk
bmw series 6
bmw series 7
bmw series 3
x5
x3
bmw z4
اگه قیمتشو به دلار یا یورو بگید ممنون میشم اگه قیمت ایران راهم دارید بفرمایید
با اجازه دوستان حرفه اینقل قول:
شما یه سر yahoo autos هم بزنی قیمت دلارش هست راحت میتونی همش رو ببینی هم امکانات و چیزهای دیگش رو
موفق باشید
با سلام
سه گزینه ال نودی رو برای خرید مدنظر دارمبه نظزر شما کدام مناسبترند:
ال نود E2 نیمه فول مدل 87 نقره ای با کمی خط و خش میگه 12/400
ال نود E1 فول مدل 87 نقره ای 12/500
E1 نیمه فول 88 مشکی با رینگ و لاستیک و گارانتی 13/100
ترمز ای بی اس چقدر هزینه میبره ..ایربگ سرنشین چطور؟
با تشکر
سلام من حدود 25 تومن پول دارم بین ماکسیما مدل 84 و زانتیا 87 موندم مزدا 3 هم مدل 86 حدود 27 قیمتشه منم بیشتر از 25 نمی تونم هزینه کنم نظر شما چیه راستی من دانشجوی شهرستان هستم و هفته ای یه بار میرم و می یام
عزیز من ماکسیما صفرش 39 تومانه.شما چه جوری میخواین 84 رو 25 تومان گیر بیاری؟نقل قول:
زانتیا نگیر چون ماشین پر خرجیه مخصوصا اینکه دسته دوم بگیری.
اگه مزدا3 واقعا مطمئنی که تمیزه و مشکلی نداره بگیر در غیر اینصورت gen2 صفر هم میتونی و ماشین خیلی خوبیه.ولی فکر کنم 26 تومانه.
گزینه آخر منطقی تره منتها تا 12.800 مناسبهنقل قول:
ترمز ای بی اس انواع مختلف داره بهتره واسه ایربگ و ترمز به نمایندگی مراجعه کنید
خب E1 فول از لحاز قیمتی اقتصادی تره و امکاناتش خوبه و مدل 87 اون هم افت قیمتشو کرده من باشم گزینه دومی رو انتخاب میکنم!نقل قول:
سلام
سه گزینه ال نودی رو برای خرید مدنظر دارمبه نظزر شما کدام مناسبترند:
ال نود E2 نیمه فول مدل 87 نقره ای با کمی خط و خش میگه 12/400
ال نود E1 فول مدل 87 نقره ای 12/500
E1 نیمه فول 88 مشکی با رینگ و لاستیک و گارانتی 13/100
ترمز ای بی اس چقدر هزینه میبره ..ایربگ سرنشین چطور؟
با تشکر
خب من باشم ماکسیما رو انتخاب میکنم! اما باید اینو در نظر گرفت که با لیتری 400 تومن بنزین اونم با مصرف زیاد ماکسیما با شرایط دانشجویی میتونید کنار بیاید یه نه؟نقل قول:
سلام من حدود 25 تومن پول دارم بین ماکسیما مدل 84 و زانتیا 87 موندم مزدا 3 هم مدل 86 حدود 27 قیمتشه منم بیشتر از 25 نمی تونم هزینه کنم نظر شما چیه راستی من دانشجوی شهرستان هستم و هفته ای یه بار میرم و می یام
زانتیا هم ماشین پر دردسری هستش و زیادی گرون! اگه با این پول اوانته صفر بخری خیلی با صرفه تره!
(اوانته هم یکی دیگر از گزینه های منه!)
ماکسیما پراید نیست که سالی 500 تومن زمین بزاره! کلا قیمت نرمال ماکسیما مدل 84 از 23 هست تا 26 تومن.نقل قول:
عزیز من ماکسیما صفرش 39 تومانه.شما چه جوری میخواین 84 رو 25 تومان گیر بیاری؟
منم با ایشون موافقم! جنتو هم از گزینه های خیلی خوبی هستش و مصرفش هم خیلی کمه!نقل قول:
اگه مزدا3 واقعا مطمئنی که تمیزه و مشکلی نداره بگیر در غیر اینصورت gen2 صفر هم میتونی و ماشین خیلی خوبیه.ولی فکر کنم 26 تومانه.
در حال حاضر پراید 132 بهتره یا صبا؟
حالا به غیر از قضیه خرید و فروشش چون الان 132 داره فراگیر میشه مثل صبا و تو شهرها زیاد میبینیم.پس قطعا خرید و فروشش هم بهتر انجام میشه.
حالا میخام ببینیم در حال حاضر صبا بهتره یا 132؟
تاپیک هایی که در این باره هست تقریبا مال یک سال پیشه اما میخام ببینیم جدیدا تغییری توشون ایجاد شده یا نه؟