خوب منم همونو گفتم ديگه.يه نگاه كن ببين شايد اونجا مي زاره:46:نقل قول:
Printable View
خوب منم همونو گفتم ديگه.يه نگاه كن ببين شايد اونجا مي زاره:46:نقل قول:
راستی این تاپیک میخ دار بود. چرا میخشو برداشتن هی می افته پایین!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
سلام بچه ها....:20:
میبینم که چقدر خوب و مشتاقانه به دونه دونه سوالهای من جواب دادین!:19: بسه آقا دیگه نمی خواد جواب بدین.:31:
یه مشکل دیگه رو هم که باهاش دست به گریبان هستم اینجا میذارم اما نترسین....:27:
لازم نیست به خودتون فشار بیارین و یه عالمه پست مثل سوال های قبلیم در جواب بدین.این مشکل ها رو میگم تا در تاریخ ثبت بشه و اگر یه نفر دیگه با این مشکلات روبرو شد بدونه که لا اقل یه همدرد داره.:37:
واما مشکل:
وقتی دارم با گوشی رادیو گوش میکنم هنگامی که وارد بازی بیلیارد میشم رادیو قطع میشه.این در حالیه که هنوز آیکنش تو swiss manager وجود داره یعنی برنامه بسته نشده ولی صدا قطع میشه.:2:
خب دیگه مشکل منو فهمیدین برین استراحت کنین.:12:
موفق باشین.:10:
با برنامه های uiq3 موسیقی و رادیو کلا مشکل داره. طبیعیه !!نقل قول:
مال منم قط میشه
یه مشکل دیگه محض اطلاع رسانی::2:
من این برنامه long cut رو نصب کردم و تو قسمت تنظیماتش اون گزینه سوم مربوط به بالا آمدن خودکار در هر بار روشن شدن این برنامه رو تیک زدم.(اون قدیما):5:
اما حالا هر کاری میکنم این تیک برداشته بشه نمیشه.یعنی برداشته میشه ولی اگه یه بار دیگه بری تو تنظیمات میبینه بازم سر جاشه.:41:اعصابم رو خورد کرده.:9:
یکی دیگه هم اینکه این برنامه جزء برنامه های سیستمی میشه و همیشه باید با swiss ببندیش و موقع بستن هم ازت میپرسه که میخوای برنامه سیستمی رو ببندی یا نه؟
میخواستم بدونم چجوری میشه از حالت سیستمی در آد؟:13:
.
.
.
.
.
.
.
بابا اگه نمیدونید خوب بگین نمیدونیم.نه اینکه آدمو بی جواب ولش کنین به امون خدا...:19::19::19::19::19::19::19::19::19::19:: 19::19::19::19::19::19::19::19:
چه عجب یکی ما رو تحویل گرفت...
نه با همشون... مثلا من این مشکل رو وقتی دارم شطرنج بازی میکنم ندارم.نقل قول:
بازم نشد.همه اين كارا رو انجام دادم ولي باز وقتي رو آپديت سرويس كليك ميكنم همين ارورو ميده:2:نقل قول:
i don't knowنقل قول:
نمیشه کاری کرد که موقع زنگ خوردن گوشی وقتی هندزفری بلوتوث تو گوشمونه اسم طرف تکرار بشه ؟
دوست عزیز این کاریو که میگم انجام بدهنقل قول:
1-اگه برات مقدوره ویندوز رو از اول نصب کن اگه مقدور نیست حتما فلش پلیر ونرم افزار آپدیت رو آن اینستال کن ضمنا pc suite حتما باید نصب باشه
2-نرم افزار آپدیتر رو نصب کن
3-حتما وحتما از طریق اینترنت اکسپلورر به سایت adobe برو و برنامه فلش پلیر رو به صورت آنلاین نصب کن و تا انتهای نصب ادامه بده ضمنا تا وقتی از اینترنت رسیو داری به هیچی دست نزن وقتی پیغام instalation complete
ظاهر شد سیستم رو ری استارت کن
4-برنامه آپدیتر رو اجرا کن
موفق باشید و التماس دعا.