ببخشید که دیر جواب دادمنقل قول:
نه مشکلی نیست،فاکتور رو تغییر میدن
من زیاد ازین کارا کردم
Printable View
ببخشید که دیر جواب دادمنقل قول:
نه مشکلی نیست،فاکتور رو تغییر میدن
من زیاد ازین کارا کردم
ویدئو رو با چه کیفیتی میبینی من 1 مگ دارم برای دیدن کیفیت 360 مناسبه (بدون هیچ مشکلی)نقل قول:
در ضمن ویدئو کلی مصرف داره با این طرح های 3-4 گیگ در ماه فکر نمیکنم جواب بگیری !!
ما منتظر رانژه شدن خط توسط مخابراتیم امروز دیدم 1 ساعتی تلفن قطع بود بعد که وصل شد یه مودم وصل کردم دیدم چراغ ADSL روشن و ثابت مونده .. ولی از شرکت شاتل زنگی به ما نزدن .. داستان چیه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رانژه انجام شده. تا غروب صبر کن اگر خبری نشد زنگ بزن به شاتل تنظیمات رو ازشون بگیر.نقل قول:
Sent from iPhone ~ Tapatalk
دوستان سرور گیم برام فعال شده... پینگ صبحا روی ۱۲۰ هست... و شب ها تا ۱۶۰ هم میاد... اما وقتی شاتل میریزه بهم تا ۳۰۰ هم میرسه... صبحا عالیه...
همه ی پینگ ها هم با سرور اروپای شرکت Valve گرفته شده...
Sent From HTC One S Using Tapatalk 4
دوستان این یعنی چی؟
* سرعت این سرویسها برای محتوای داخلی باز خواهد بود.
یعین هرچی از داخلی با ارت بکنیم سرعت بالا میمونه؟
با پشتیبانی به صورت آنلاین حرف زدم فقط گفت آماده نصب نشدید ... پرسیدم رانژه انجانم شده ؟؟ گفت اطلاعی ندارم .. ( من نه نصاب میخوام بیاد نه مودم خودشونو میخرم ... فقط تنظیماتو بدن دیگه خدافظ کاری باهاشون ندارم :n02:نقل قول:
رانژه انجام شده. تا غروب صبر کن اگر خبری نشد زنگ بزن به شاتل تنظیمات رو ازشون بگیر.
جالبه موقعی که میخوان پول بگیرن درجا میزنگن :n09:
سلام
شرکت شاتل رسما مصوبه 181 رو اجرا نمیکنه و ظاهرا قصد دور زدن مشترکین رو داره.
پیگیر شدم میگه ما برای سرویس های ART حداقل ترافیک تبادل شده رو بالا بردیم و برای اکو هم ترافیک بیشتر دادیم.
یعنی اینها ترافیک زیاد دارن و این جور قالب کردند به مردم.
بهش میگم من همین سرویس 28 هزار تومن رو با تخفیف 20 درصددی برای اعمال کن میشه 21 تومن.
میگه باشه اما ضریب اشتراکت میشه 1 به 10 به جای 1 به 4
چه ربطی داره؟ همین سرویس شما 20 درصد باید کمش کنی
و میخوان توی پول دریافتی با قبل تفاوتی نکنه.من موضوع رو رسما پیگیر میشوم.
احتمالا بحص اینترانت هست.نقل قول:
چون ترافیک بین المللی استفاده نمیکنی برای سایت های که داخل ایرا میزبانی شدن سرعت بیشتر میگیری
منم شکایت کردم ازشون به رگولاتوری با اینکه میدونم فایده نداره.نقل قول:
الانم دنبال اینم که کلا کنسل کنم سرویسمو تا ماه آینده و برم یه شرکت دیگه.
من 52 ماه هستش که شاتل دارم و همیشه هم طرفداریشونو کردم ولی این کار عین دزدی هستش.