خوب اگه بلد بودم که نمی پرسیدم :دینقل قول:
چطوری؟
از کجا؟
لطفا بیشتر توضیح بده
ممنون
Printable View
خوب اگه بلد بودم که نمی پرسیدم :دینقل قول:
چطوری؟
از کجا؟
لطفا بیشتر توضیح بده
ممنون
من دقیقا برعکس ممد بازی میکنم.نقل قول:
فول هجومی میسازم.
ولی باید حواست کامل جمع باشه ....
چون سرعت زیاده زود نیوک میسازم و روستای گنده میگیرم.
و تا جایی که یادم میاد بربرین نوبل نکردم :27:
همیشه عاشق او دی رنک بودم.
همیشه هم بالا بوده او دیم : دی
(هجومی بودن به نوب ها توصیه نمیشه معذرت میخوام به تازه کارا)
این مهدی منو داغون کرده تو تریبال واسه ترجمه : دی
یه داستانو ببینین : دی
قسمت اول :
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] today at 08:04
سلام
میشه اینو ترجمه کنی؟
mahdi are u muslim??
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] today at 08:10
neveshte mahdi aya mosalmani
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] today at 08:27
مرسی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] today at 08:32
یه بچه مسلمون به اسم حسین پیدا کردم
اینو نوشته
were u from??
یعنی چی؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] today at 08:33
begu Im from Iran
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] today at 08:34
مرسی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] today at 08:41
oh nice to meet u im from lebanon.
فکر کنم میگه من فکر میکردم شما لبنانی هستی؟درست گفتم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] today at 08:41
na =)))
Mige khodesh lebnaniye
va kheili khosh hale az ashnaeit.
Begu I ---- xxx xxx xxx :D
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] today at 08:44
یعنی چی؟
i ---- Seyed HAsan nasrola
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] today at 08:44
yani xxx xxx xxx ro xxx :D
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] today at 08:45
خاک تو سرت کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] today at 08:46
!!!
Khaak Tu Sare Khodet ! :|
Dige Be Man Mail Nade :|
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] today at 08:46
مطمئن باش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] today at 08:47
=))
Mage ferestadish vasash ? :D
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] today at 08:48
تو گفتی بفرست
من نمیدونستم یعنی چی
چجوری بهش بگم من انگلیسی بلد نیستم رفیقم گفت بفرستم
معذرت
چجوری بگم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] today at 08:50
hey,, shut ur mouth becarefull what u say...
این داره چی میگه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] today at 08:50
begu :
I am serious about this sentenses.
and my friend is agree with me :|
we both hate xxx xxx xxx xxx xxx :|
EXCUSE ME
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] today at 08:52
نمیتونم بگم
Block sender
شدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] today at 08:52
Useresh Chiye ?
Begu Ta Khodam Behesh BEgam :|
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] today at 08:53
Planeta12
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] today at 08:54
Oh Oh ....
Baba Migofti Ine :D
In ke Ranke 2 Worlde Ham Tribiye Khodame =)))
Bikhialesh ..
Gofti Lebnaniye :D
ok behesh migam :p
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] today at 08:56
الان جفتمون رو نوبل میکنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] today at 08:58
Man ke Tu tribesham , BE ham tribisham nemitune hamle kone tu in World :D
taze ... nemitune ...
Man 24 K def daram :D tu rustam ama U havaset bashe :D
manam chizi behesh nemigam
ya behem premium bede ta begam :D
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] today at 08:59
من خودم لنگ پرمیومم
حالا بیخیال فوق بعدا دیدمش از دلش در میارم
بله !! ما نوب هستیم و فوق دفاعی میسازیم توی روستای اول !! شما حرفه ای ها هی ساپورت و ریسورس میگیرین ولی بازم آخر ورلد پوینتتون 0 میشه !! بعد هم میگین حس بازی نبود !! :|نقل قول:
loooolنقل قول:
تا حالا انقدر نخندیده بودم !! :27: خیلی باحال بود !!! :31: همرو برعکس ترجمه کردی !!! :27:
نقل قول:
آقا مُردم از خنده
خیلی باحال بوووووووووووووووود
:دی
------------
یه جوونمرد به من بگه اکانت پریمیوم چجوری و از کجا باید بخرم؟!
اکانت پریمیوم رو میتونی از فروم تخصصی تریبال تهیه کنینقل قول:
tribalwars.ir
موفق باشی !
مرسی از راهنمایتنقل قول:
منم همون سوال رو دارم ! ولی به این شکل که چطور باید به حساب خارجی ها پول واریز کنم ؟!! از ایران به خارش !:31:نقل قول:
نقل قول:
ایول خیلی خنده دار بود.خیلی باحال بود.خدا این مهدی رو از ما نگیره.خیلی خندیدم.فقط مواظب باشسی کسی گزارش نده مدیرا بیان.:27: