یک چهارم کم کنه که بیشتر میتونی استفاده کنی!نقل قول:
فرستاده شده از TRT-L21Aِ من با Tapatalk
Printable View
یک چهارم کم کنه که بیشتر میتونی استفاده کنی!نقل قول:
مگه وقتی نسبت داخلی به بین الملل ۱ به ۴ باشه حجم بین الملل کمتر نمیشه مقدارش؟نقل قول:
مثلا اگه 80 گیگ خارجی باشه، و داخلی یک دوم باشه، 160 گیگ داخلی میشه، و اگه داخلی یک چهارم باشه میشه 320 گیگ داخلینقل قول:
داخلی بدرد من نمیخوره که ، مهم بین الملل هست که کمتر میشه اینطورینقل قول:
شما اصلا دقت نمیکنی ما چی میگیم !:n13:نقل قول:
حجم بین الملل هییییییییییچ تغییری نمیکنه . مثلا رو سرعت 8 مگ شما 210 گیگ حجم بین الملل و 420 گیگ داخلی رو طبق چیزی که تو سایت نوشته دریافت میکنید . حالا اگه 1/4 حساب کنه شما حجم داخلی بیشتری میگیرید یعنی اون 420 گیگ داخلی بیشتر میشه اگر هم که 1/2 حساب کرد که همون چیزی میشه که تو سایت نوشته و چیزی عوض نشده ، اما بین الملل همون 210 گیگی که توی قرارداد بوده می مونه و تغییری درش صورت نمیگیره چه حجم 1/2 کم بشه چه 1/4 .تمام!
هی وب ترافیک اعلام شده رو بر اساس بین المللی در سایتش نوشته و مشکلی از این بابت نداره. (نیاز به تبدیل نداره و همون حجمی که نوشته میفروشه)نقل قول:
نرخ داخلی به خارجیش هم یک دوم هست (هرچند یک چهارم بود به نفع مشترک میشد از جهاتی). ولی برای شما تفاوتی نمیکنه. اون حجمی که زمان خرید میبینید همون ترافیک بین المللی هست و تقسیم نمیشه دیگه.
سایت های داخلی بدرد بخور هم هستن، مثل ساف گذر، سافت 98، دانلودهانقل قول:
امروز نت ناجور واسه من مریض شده بعد از یک سال تا به حال اینطوری نشده بود اصن معلوم نی چی شده هیچ فیلترشکنی وصل نمیشه ، اینترانت شده ولی بازم بعضی از سایتای ایرانی رو باز نمیکنه!
از ی ساعت پیش برام اینطوری شده بود الان اوکی شدنقل قول:
هیچ فیلتر شکنی وصل نمیشه، حتی با رایتل، ویز هم کار نمیکنه
اختلال سراسری هست و معلوم نیست چه غلطی دارن میکنن اما الان برام اوکی شده و قند شکن هم روال وصل میشهنقل قول:
- - - Updated - - -
اختلال سراسری هست و معلوم نیست چه غلطی دارن میکنن اما الان برام اوکی شده و قند شکن هم روال وصل میشهنقل قول:
با چه قند شکنی میاین سرعتش رو های وب اوکی باشهنقل قول:
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
با اکسپرس وصل میشمنقل قول:
پست اشتباه شد
اکسپرس که پولیهنقل قول:
نسخه کرک شده ایمیل پسورد دارم ک خریدمنقل قول:
نسخه اندرویدش کرک شده Trial Reset تو نت هستنقل قول:
تو پی سی هم سیسکو از همه بهتره
سلامنقل قول:
درسته این صحبت های شما کاملا
منو رو 6 مگ بسته بودن و میگفتن خطتت بیشتر نمیکشه در صورتی که وقتی رفتم یه ISPدیگه رو 9 مگ بستن برام و مشکلی نبود میزانSNRالبته در های وب بحدی بود که بشه بالاتر بست و لب مرز نبود،بعد یه بدی دیگه که این شرکت داره بین مراکز مخابراتی فرق میزاره علنا به من میگفتن چون مرکز مخابراتی سلمان هستی بعضی از طرح ها رو نمیتونی بگیری و اون طرح ها برام غیر فعال بود
(بیشتر طرح های مخصوص کاربران کم مصرف با حجم های کمتر یعنی که باید طرح های توپول و گرون میخریدیم چون نمیصرفید پورت رو بخاطر یه طرح ارزون هدر بدن:n10:)
یک سال پیش های وب داشتم ، تنها مشکلش که خیلی هم بد بود تماشای آنلاین بود که یوتیوب افتضاح باز میشد ، هنوزم این مشکل رو داره؟نقل قول:
درود ، من هم سلمان فارسی هستم و پارس آنلاین دارمنقل قول:
راست و دروغش نمیدونم اما میگن خطط بیشتر از 4 نمیکشه
خواستم بدونم شما الان چه شرکتی هستین و راضی هستین ؟
از لحاظ یکی بودن مرکز مخابراتیمون میگم .
سلام من الانن های وب نیستم حدودا سه سال قبل بودمنقل قول:
سلامنقل قول:
من اان مخابرات هستم و هر چند وقت یکبار یه طرح شو میگیرم الان رنگین نت با سرعت 8 مگ دارم و بد نیست فقط محاسبه حجمش خیلی قر وقاطیه
باید شما ببینید و.ضعیت snr خط تون چقدر هست تا بدونید چه سرعتی میتونید بگیرید البته به کیفیت تجهیزات سرویس دهنده هم بستگی داره
ممنوننقل قول:
الان snr رو از صفحه مودم دیدم
SNR Margin Down Stream 13.3 SNR Margin Up Stream 21.4
وضع خرابه نه؟
دو روز دیگه مهلت نت ام تمام میشه و میخواستم برم شرکت دیگه .. اگر اینجور باشه فرقی نداره کلا وضعیت خطم خابه درسته دوستان؟
اسپلیتر هم دارم
برای پهنای باند 4 مگ مناسب نیست این کیفیت خط. اگر پهنای باند رو ببرن بالاتر مثلا نزدیک 16. قطعا میاد زیر 10. البته فک نمیکنم تا 8 مگ مشکلی داشته باشه.نقل قول:
شما بهشون بگید. ریت خط رو روی 10k ببرن. چک کن ببین. دو فاکتور زیر 10 میاد یا نه. همینجور رو هوا که نمیشه گفت خط بیشتر از 4 نمیکشه. الان من با 16k . هر دو فاکتور بالا به ترتیب 12 و 10 هست و قطعی خاصی ندارم.
ممنونم دوست عزیزنقل قول:
من والا چند ماه پیش 4 مگ داشتم و مشکلی نداشت .. البته این موارد رو نمیدونستم باید چک کنم
یکبار گفت سرعتتون رو میبرم بالا و برد بالا و مودمم چشمک زن شد ونت نداشتم و گفت خططون نمیکشه بیشتر از 4 مگ
اگر میخواهید 30 تومن میشه کارشناس میاد سیم کشی داخل ساختمان رو بررسی میکنه .
بعد مگر snr سی به بالا خوب نیست؟؟
نمیدونم اینا هم مهمه یا نه اما اینارم میزارم
Operational Status G992.5 Upstream Speed 765 kbps Downstream Speed 4095 kbps
الان سرویسم 2 مگ هست .
قطعی ندارم اصلا ، فقط میخوام بدونم سرعت بالا یعنی 8 مگ میتونم داشته باشم یا نه
عزیز شرمنده پر حرف شدم .. من چون وارد نیستم زیاد میپرسم ... بهشون بگم لطفا ریت خط رو روی 10 کا بزارید درسته؟
و بعد بیام تنپیمات مودم و قسمت adsl driver که این اطلاعات هست رفرش رو بزنم درسته؟؟
گزینه retrain رو میزنم کمی مقادیر جابجا میشه .
سلام با توجه به مشخصات خط شما بعیده بتونید 8 مگ بگیرید حدود 6 مگ میتونید بگیرید با نویز مناسب... به شما توصیه میکنم اول splitter رو جدا کنی و سیم تلفن رو مستقیما به مودم وصل کنید اگه وضعیت خط بهتر شد splitter ممکنه خراب باشه و باید تعویض بشه اگه فرقی نکرد اونوقت باید سیم کشی داخلی رو چک کنید مودم رو ببرید سر خط و به سیم مخابرات وصلش کنید اگه اونجا کیفیت خط بهتر بود در نتیجه مشکل از سیم کشی داخلیه و باید سیم کشی رو عوض کنید .نقل قول:
هر شرکتی نویز متفاوتی میده و کشش خط متفاوت ، اینو با یه خط تلفن خونمون تجربه کردم با چند تا شرکتنقل قول:
مخابرات حجم خوری و اینا داره؟ بعد یه سوال مهمتر ، اگر طرح استاندارد بگیری سرعت رو بالاتر میبندن؟نقل قول:
مستقیم وصل کردم تغییر خاصی نشد ..پس اسپلیتر سالمه
اینم مال زمانی نویز گیر رو وصلل کردم
خیلی آمار جا به جا شد
Up Stream 260 kbps Down Stream 346 kbps Attenuation Down Stream 63 Attenuation Up Stream 55 SNR Margin Down Stream 6.1 SNR Margin Up Stream 6.2
نویز گیر وصل کردید؟؟ وضعیت خطتون که بدتر شد نویزش بیشتر شدنقل قول:
والا روزی که شرکت پارس آنلاین این رو به من انداخت گفت نویز گیره ... یک ماه بیشتر بدرد نخوردنقل قول:
روش نوشته ADSL MICRO FILTER
مستقیم از پریز به phone که روش نوشته وصل کردم و سر دیگش خودش سیم داره و نوشته لاین اون رو به مودم وصل کردم
آخرین عکسی که گذاشتی با نویزگیر بود درسته؟ و عکس قبلی که گذاشتی بدون اون؟ خوب اگر اینطوریه وصلش نکن چون نویز رو بدتر کردهنقل قول:
دوستان آپلود روی 512 با 1 مگ زیاد فرق داره ؟ مثلا الان شرایط خط من
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما خط خیلی خوبی دارید و میتونید آپلود رو حتی روی بیشتر از 2 مگابیت هم ببندید.نقل قول:
این چیزی که شما دارید اسپلیتر نیست و حتی درست هم وصلش نکردید! این وسیله به تلفن وصل میشه نه مودم. شما برعکس چیزی که انجام دادید باید قسمت line رو به خط تلفن ورودی از مخابرات وصل کنید و قسمت Phone که خروجی این وسیله محسوب میشه رو به گوشی تلفن وصل کنید. کار این وسیله اینه که سیگنال های adsl رو از سیگنال های صدا جدا و حذف میکنه تا وقتی با تلفن حرف میزنید صدای خش خش نشنوید. اسپلیتر مثل همینه منتها یه خروجی دیگه هم داره که روش نوشته Modem یا dsl یا adsl.نقل قول:
رفقا مودم رو چطوری تنظیم کنم که بهترین و نهایت کیفیت رو بده رو های وب؟
اگه نویز روی خط ندارید و SNR مناسبی هم دارید فقط ADSL2+ و Biswap رو بزنیدنقل قول:
Annex M هم پهنای باند آپلود رو افزایش میده بازم اگه نویز نداشته باشید ولی بهتره نزنی اونو SNR DL میاد پایین
متاسفانه وضعیت خط خوبی ندارم و رو هشت بسته شده ک نهایت کشش رو این میده و شرایط سیم کشی و مستقیم آوردن از سر خط رو ندارم میخوام بدونم میشه این طوری کمی بهتر کرد یا خیرنقل قول:
آپلود بیشتر از یک مگ مگه داریم ؟ :blink:نقل قول:
بله رو Annex mنقل قول:
تا ۲.۵ مگابیت
الان خطط رو G.dmt هست و بیشتر از 5 مگ نمیکشهنقل قول:
شما اول بگو از سر خط تست کردی یا نه؟سیم کشی قدیمیه یا جدید و اینکه اسپلیتر داری یا نه؟و این اسکرین که گذاشتی مودم چقدر روشن بوده؟(برای CRC ارور میگم که بفهمیم نویز چقد داری)
اگه وضعیت از سر خط هم همین باشه مجبوری بیای رو سرعت 4 مگ تا SNR حداقل بیاد رو 10