این شخصی که گفت 3تا خط رو استفاده مبکنه -- کرده تا تونسته استفاده کنه
این کار رو نمیشه انجام داد
Printable View
این شخصی که گفت 3تا خط رو استفاده مبکنه -- کرده تا تونسته استفاده کنه
این کار رو نمیشه انجام داد
تو هم به این مصیبت دچار شدی؟!؟! :|نقل قول:
مثل یه ویروس میمونه کم کم به همه سرایت میکنه
حالا من موندم کسی این کارو میکنه یا خود سیستم کاربرا رو قفل میکنه؟ چیزی که مشخصه و من یکم بش شک داشتم مشکل از خط و مرکز مخابراتیمون نیست
از وقتی که ip محدود شده میتونم از اکانت دیگری استفاده کنم پس مشکل از اکانتینگهنقل قول:
والا به نظر من که فکر نکنم عملی باشه مگه اینکه دوتا خط مجزا داشته باشینقل قول:
تو الان برو رو مبحث ایپی فوکوس کن که مشکل اصلی اونه با این ایپی عملا هیچکاری نمیشه کرد دانلود شبانه هم تعطیله دیگه
الان به نظرم باید مثل ما تو فکر تخلیه باشی نه راه 0 و 1 :n19:
من تخلیه و دوباره ثبت نام کردم از وقتی که دوباره رانژه شده اینجور شده ipگیر کرد رو 2.189 ولی از هر اکانتی میتونم استفاده کنم ولی اگر چند بار ipعوض کنم میره رو 2.185نقل قول:
کی؟ همین چند روزی که نبودی؟:n24:نقل قول:
درست حدس زدی:n02:نقل قول:
من که گفتم این مشکل ایپی بیشتر واسه کاربرای جدید اتفاق میفته واسه قدیمیا کمترنقل قول:
پس با این حساب با دست خودت خودتو بدبخت کردی :n19: اصلا واسه چی تخلیه کردی؟ میخواستی snr بهتر بشه؟
آره میخواستم snr بره بالاتر الان همون دان استریم هم از دست دادم:n27:نقل قول:
وقتی دوباره رانژه شد خطت دان استریمت رو چند بود؟ 10240؟نقل قول:
نه پایین اومدنقل قول:
اگر هر دو مسیرو برام فعال کنن عالی میشه میتونم با خیال راحت 500کیلوبایت سرعت بگیرم از هر 2اکانت
دوستان شماره 1009 مال همین شکایت سامانه 195 هست؟؟؟ امروز گوشیم خاموش بوده زنگ زده
گفتم این چند روز حسابی مشکوک شده بودی هانقل قول:
پس با این حساب فکر کنم 10 مگ هم تمدید کرده باشی که شبانه نداره :n20::n02:
khz-2048-withfreeنقل قول:
فرشاد نمیشه هنوز داغی نمیدونی چه اتفاقی افتاده :n02:نقل قول:
اصلا با این ایپی شاید فقط 2 روز در هفته شبانه داشته باشی اونم فقط 4 تا 6 صبح , حالا صبر کن خودت میفهمی چه مصیبتی گرفتار شدیم
پس واست خوب بستن دیگهنقل قول:
انتظار داشتی وقتی 2 مگ داری واست رو 10 مگ ببندن؟
والا الان گیر کرده رو 2.185.47نقل قول:
اره بعضی اوقات رو این گیر میکنه بعضی اوقات رو 2.189نقل قول:
ولی کلا دوتاشون داغونن
الان پینگم شد 160-200نقل قول:
با 4.2.2.4 و 8.8.8.8
اره فیلمشونه همیشه 5تا6 بهتر میشه یکم که فکر کنم بخاطر تعطیلی ادارات باشه که بار شبکه کم میشهنقل قول:
من 5شنبه میخواستم برم تخلیه همین ساعت 6-5 رو دیدم گفتم شاید دارن یه کارایی میکنن گول خوردم نرفتم ولی هیچ خبری نیس:n19:
اینم با اکانت دیگه ام که 1مگه:n09:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثل اینکه درست شد:n19:
حالا صبر کن امشب پینگ 800 و 900 رو ببینی حتی صفحه هم لود نمیشه از عصبانیت با سر میری تو دیوار :n19:نقل قول:
ولی برا من تایم اوت نداره اصلا هر چند پینگم 800 میشه نمیدونم تو چرا تایم اوت داری
دیدی چه اشتباهی کردم:n27:نقل قول:
من اصلا مشکل سرعت و پینگ نداشتم
به نظرم شرکتا پهنای باندو با 10مگ اشغال میکنن
فرشاد میگم خط تلفن چنده؟نقل قول:
چند روزه خطو میکشن واسم؟
فکر کنم 50-60تومن باشه سریع هم خطو میکشننقل قول:
سرعت و پینگ خرابه چون همه افتادن رو 2.189 و ترافیک شبکه زیاد شده و بقیه گیت وی ها از کار افتادن هر وقت بقیه گیت وی ها درست شدن مشکل سرعت و پینگ هم حل میشه
سیمکشی داخل خونه هم نیازه؟نقل قول:
نه بابا کجا از کار افتادننقل قول:
من الان دوستم با گیت وی های دیگه راحت وصل میشه
اینا اومدن عده زیادی رو روی 2.189 قفل کردن که باعث همه این مشکلاته
داداش حالت خوبه؟ ببین دادا من هنوز رو همون گیت وی 5.233 ...همه گیت وی ها پینگشون 2-3 برابر شد البته احتمال اینکه از شلوغی باشه کمه.. (مشکل عمومیه) که به احتمال زیاد از زیرساخته (که خیلی دارن دستکاری می کنن)یا کمبود پهنای باند مخابراته...واسه همین وضعیت پینگ ثابت نیس یهو میبینی 150 میشه یهو میپره 500--این چند ماهی هست که اینجوری شده..به گیت وی اصلا ربط نداره واسه همه پینگ چند برابر شدهنقل قول:
نه داداش مشکل فقط با 2.189 هستنقل قول:
من خودم 20 روز پیش قبل اینکه قفل بشم هیچ مشکلی نداشتم
همین فرشاد خودش تا دیروز پینگش عالی بود
بقیه گیت وی ها مشکلی ندارن
مشکل پینگ بیشتر از زیر ساخته که هی 2 برابر میشه یا تایم اوت میخوره.+ مشکل قفل کردن ای پی از مخابراته+ بعد این 2 تا مشکل نت رو گردن هم دیگه میندازن= اخرش هیچی ما ضرر میبینیم نه اونا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گیت وی 5.233نقل قول:
دادا وقتی میگم مشکل واسه همه گیت وی ها هست و همه پینگشون 2-3 برابر میشه واسه چی الکی دروغ بگم؟؟!! دلیلشو خودت دیدی مشکل عمومیه عزیز.که به احتمال خیلی زیاد از زیر ساخته البته این وضعیت شاید یکم طول بکشه تا یه پینگ درست حسابی دست ملت بدن
این ایپی که با 5 شروع میشه از اول داغون بودننقل قول:
برا من هر وقت میومدن پینگش حدود 300 بود و اینکه خیلی از صفحات رو هم باز نمیکنه
ولی بقیه گیت وی ها کاملا سالمن خودم تا 20 روز پیش داشتم
عزیز من مث اینکه تو هم حالت خوب نیس! میگم منم پینگم میاد رو 150 و بعضی وقتا میره رو 700 ..وضعیت پینگ ثابت نیست و معلوم نیست کی درست میشه..منم میدونم گیت وی شما بهتر از گیت وی من هست ولی این وضعیت واسه همه هست:44:نقل قول:
من خیلی وقته رو 5.233 قفلم . همیشه پینگ 300 بود الان شده 670 . 2 مگ
بله مثل اینکه حال شما خوبه فقط :n01:نقل قول:
پس تخلیه مشکل مارو حل نمیکنه :/نقل قول:
واسه منم 2.185 میاد مثل 189 بده
اگه نگاه کنی تو تنظیمات مودم ای پی گت وی سر 87.xxxx قفله که یعنی بدبختی!
جالبه همچین پدیده شومی فقط تو مخابرات استان خوزستان مشهوده :دی
نمیدونی ای پی هایی که با 5 شروع میشن تنوع بیشتری دارن تا ای پی هایی که با 2 شروع میشهنقل قول:
خوزستان همه چیش داغونه...از کل جهان عقب افتادهنقل قول: