پس این چی گفته به من؟!!!!
گفته بخش نامه جدید اومده(دیروز اومده)؟!!!!!
البته من از یکی از آشناهامون که تو کار دانشگاس پرسیدم گفته احتمالا کاره وزارت علومه!!
درسته؟؟
Printable View
پس این چی گفته به من؟!!!!
گفته بخش نامه جدید اومده(دیروز اومده)؟!!!!!
البته من از یکی از آشناهامون که تو کار دانشگاس پرسیدم گفته احتمالا کاره وزارت علومه!!
درسته؟؟
برای کاردانی شما 6 ترم سنوات دارید که الان 2 ترمش از بین رفته و 4 ترم دیگه برای فارغ التحصیلی فرصت دارید
شرط نظام وظیفه برای کنکور مجدد اینه که نباید بیشتر از دو ترم از دانشگاه اولیه گذشته باشه
شما باید از دانشگاه اولیه انصراف بدید اما باید بهشون بگید که جای دیگه قبول شدید و معافیت تحصیلیتون را باطل نکنند و توی دانشگاه دوم با
همون معافیت تحصیلی که برای دانشگاه اول صادر شده ثبت نام کنید و روز ثبت نام توی دانشگاه دوم باید بهشون بگید که یه نامه بدن که برید و
معافیت تحصیلیتون را از دانشگاه اول بگیرید البته ممکنه دانشگاه دوم به شما نامه را نده و خودش با دانشگاه اول نامه نگاری کنه و معافیت
تحصیلیتون را از اونا درخواست کنه
اموزشی هم نمیتونید برید چون برای اعزام به خدمت باید نامه انصراف از تحصیل (لغو معافیت تحصیلی) را به پلیس+10 بدید
من 1 ترم بیشتر نرفتم،فک کنم کاردانی ما 5ترم یا 2.5 سال هست!!!نقل قول:
ولی معاون آموزشگامون گفته باید انصراف بدی و بری سربازی!!!بهش گفتم دوباره کنکور دادم گفت نمیشه بخشنامه جدید اومده که کسی که میخواد بره دانشگاه دیگه اجازه نمیدن بره و باید انصراف بده بره نظام وظیفه خودشو معرفی کنه!!!:n28:
خب من که نامه انصراف بگیرم نمیتونم از دانشگاهی که جدید قبول شدم یک ترم مرخصی بگیرم بعد آموزشیم برم ادامه بدم درسو؟؟!!!
موندم بین 2راهی!!!
ببین شما مگه شهریور یا مهر سال پیش ثبت نام نکردید (حتی اگه ورودی بهمن بوده باشید) ؟از اون موقع تا الان دو ترم گذشته !
حالا بعدا" اگه سنوات کم اوردید میتونید درخواست بدید که یک ترم دیگه بهتون سنوات بدن
معاون دانشگاهتون به فکر خودشه چون با رفتن شما از اون دانشگاه اونا از نظر مالی(شهریه ثابت + شهریه متغییر )ضرر میکنند
امور دانشجویی دانشگاه دوم هم میتونه بهتون کمک کنه روز قبل ثبت نام برید سراغش و شرایطتتون را بهش بگید
راست میگی چون شبانه هستم بخاطر پولش شده نگهم میدارن:n28::n24:نقل قول:
راستی این قانون شامل من که میشه؟؟
16.آيا دانشجويان انصرافي حق تحصيل مجدد را دارند؟
بلي . مشمولان در طي مدت تحصيل از ديپلم تا دكتري صرفا 1 بار مي توانند از تحصيل انصراف ومجددا با پذيرفته شدن در دانشگاه به شرط عدم ورود غيبت ، مي توانند به تحصيل ادامه دهند.آزمون مجدد ونزولي بودن تحصيل با اين اوصاف فرقي نخواهد داشت، به شرط اينكه 1: در مقطع قبلي فارغ التحصيل نشده باشد . 2: از زمان انصراف در مقطع اول بيش از يكسال نگذشته باشد.
من فقط از این حرفی که زد خیلی میترسم؛میگه باید انصراف بدی بری سربازی:n28:
شامل شما هم میشه
من کاردانی و کارشناشی را برق - الکترونیک بودم
برای کارشناسی کنکور مجدد دادم
زمانی که کنکور مجدد دادم رفتم پیش رئیس دانشگاه اول (غیرانتفاعی بود )و وضعیتم را گفتم خیلی سعی کرد که من را متقاعد که توی دانشگاهشون بمونم ولی من دانشگاه دوم (دولتی) قبول شده بودم ،اخر کار رسما" بهم گفت تو با این کارت به ما ضرر زدی و باید پوله تمام شهریه ثابت ها را بدی ، منم بهش گفتم بیا :n07:
ایولنقل قول:
آخه ورداشته به من میگه بخشنامه جدید اومده:n14:
منم فقط از این حرفش میترسم
البته شنبه میرم از یک آموزشکده فنیه دیگه سوال میکنم ببینم چند چنده:n26:
اگه زیر بار نرفتن میشه کاری کرد؟؟
مثلا شکایت به وزارت علوم یا چیز دیگه؟؟؟؟
سلامنقل قول:
احتمال بالای 99 درصد کد نمیخوره . رسته شما رایانه میخوره ولی اینکه حتما کارتون تو یگان اداری باشه معلوم نیست ممکن باشه ممکن نباشه . مثلا من رشته ام نرم افزاره و رسته ام هم رایانه خورده ولی الان تو یگان شدم افسر آموزش سربازهای دیپلم و زیر دیپلم . یا یکی اونروز با من تازه اومده بود تو یگان و رشته اش مخابرات بود الان کارش توی ستاده و تایپ میکنه تازه خیلی هم تایپ بلد نبود. ولی من که رشته ام کامپیوتره الان باید آموزش رزم مقدماتی و ... بدم . برای اینکه بیفتی شهر خودت باید شرایط دار باشی مگه اینکه خیلی خوش شانس باشی بدون شرایط بیفتی شهر خودت .
من میخوام دفترچه پست کنم ولی دانشگاه میگه تا 2 ماه دیگه مدرک برای نظام وظیفه میده . ولی دانشگاه گفت که لغو معافیتت برای نظام وظیفه میفرستیم. حالا من چیکار کنم؟
سلام دوستان
من مدرکم لیسانسه اعزام 8/1 ، به نظرتون پذیرش نیرو هوایی سپاه بگیرم؟ پادگانش بالای چیتگره(شهرک راه آهن) یا اینکه بدون پذیرش گرفتن ممکنه جای بهتری بیفتم؟!
و اینکه آموزشی اردکان یزد چجوریه؟ کسی رفته؟
ممنون
از کجا میشه فهمید که با امریه ات موافقت شده؟
روی برگه سفید نوشته امریه دارنقل قول:
وزارت علوم قراربود امریه بگیره خبری نشد؟
آقا برگه سبز یا سفید؟نقل قول:
برگه سبز مگه اونی نیست که همون اولاش برات میاد؟
ما که این رنگ ها رو نفهمیدیم!!!
برگ سبز= برگه ی تاریخ اعزامنقل قول:
برگ سفید= برگه ی محل اعزام
اگه با امریت موافقت نهایی شده باشه تو برگ سفید (امریه دار) قید می شه.
یه سوال خیلی حیاتی و مهم دارم که بسیار خوشحال میشم سریع جواب بگیرم
من بعد اینکه کاردانی پیوسته (فنی) نرم افزار کامپیوتر رو گرفتم دفترچه خدمت سربازی رو پست کردم و الان هم 3 ماه هستش که سربازم. الان میخوام بدون کنکور تغییر رشته بدم و رشته ادبیات انگلیسی ناپیوسته ثبت نام کنم و با یگان سربازی تسویه حساب کنم و مشغول تحصیل بشم. آیا چنین امکانی وجود داره که تغییر رشته بدم و حین خدمت تسویه کنم و از پیوسته بیام ناپیوسته بخونم؟
مرخصیم تا جمعه هست و باید سریعا تو دانشگاه اگه بشه ثبت نام کنم پس خوشحال میشم اگه کسی در جریان هستش زود کمکم کنه.
سلام دوست عزیزنقل قول:
من خودم الان دارم تو این ارگان خدمت میکنم
یه توصیه برادرانه : به هیچ عنوان سمت این ارگان نیا که بدجور پشیمون میشی ، در مورد پذیرش هم بالای چیتگر اونجا فرماندهی ستاد کل نیرو هواییه (هوافضا) ، همه اکثرا از اونجا پذیرش میشن اما موقع تقسیم یه چیزایی میبینی که شاید فکرشم نکنی ، مخصوصا اگه موقع تقسیم نامه ات پدافند بخوره. خیلی راحت بهت بگم اگه میتونی برو نیرو زمینی پذیرش بگیر چون نیرو هوایی حساب و کتاب درست و درمون نداره!
در مورد آموزشی هم دوست عزیزم امین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه توضیحاتی داده ، البته بستگی به دوره هم داره که تا چقدر سرباز رو مورد عنایت قرار بدن:n06:
من خودم به شخصه الان آرزو میکردم با این مدرک ارتش باشم چون اونجا حداقل یه احترامی به واسطه اون درجه ات بهت میذارن
امیدوارم یه جای خوب بیوفتی و اصلا متوجه نشی کِی این خدمت وامونده تموم میشه
موفق و پیروز باشی:n16:
یکی از دوستان من اعزامش 1 تیر بود افتاده بود 06 نزاجا برگه تکمیلی بسیج داشت رفت عوض کرد کدش رو با پارتی بازی افتاد حوزه بسیج خیلی هم شنگول بود از این حرکتی که زده بود
الان هر روز داره با مدرک لیسانس توالت تمیز میکنه و زمین تی میکشه هر 3 روز یکبار هم پست میده تازه راننده هم هست :دی هر وقت هم منو میبینه سخت پشیمونه از ارتش رفت سپاه
نتیجه گیری اخلاقی : قدر داشته هاتون رو بدونید
نتیجه گیری فلسفی : غازه همسایه گاهی وقتا واقعا مرغ میشه !
نتیجه گیری حرفه ای : با دست خودتون داستان درست نکنید !!
دوست منم توی حوزه بسیج خدمت میکرد . به من میگفت حاضرم برم لشگر سپاه ، پشت تانک سینه خیز برم ولی اینجا نباشم:n02:نقل قول:
ببخشید منظورم سفید بودنقل قول:
اونی که محل آموزش رو مشخص میکنه
آقا ممنون که وقت میزاری جواب میدی:n16:نقل قول:
اگه از جای دیگه نتونم پذیرش بگیرم چی بازم نیرو هوایی نرم؟
این رفیق ما میگه تو همون فرماندهی ستاد کل نیرو هوایی میتونم بفرستمت قسمت نیرو انسانی ، میگه جای خوبیه!
یکی از دوستان هم میگه شاید بتونم نیروی زمینی (پادگانش جاده مخصوص ، سه راه ارجه) واست پذیرش بگیرم.
واقعا گیج شدم نمیدونم چیکار کنم
سلامنقل قول:
وقتی آشنا داشته باشه جای بسیار خوبی هم هست
مطمئن باش بهتر از شانسی هست که احتمال داره بره سر 4 راه یا اینکه ...
حوزه بسیج مزخرف ترین جای ممکن هست حتی از جزیره ها مگر یه شرط ! اونم راننده حوزه بسیج خواهران !نقل قول:
پ.ن : دوستم سرباز حوزه بوده ، منزلشون 1 کوچه دورتر بود ، 1 ماه بود ندیده بود اعضای خانوادشو !
یک نکته هم بابت مدت زمان خدمت بگم ، به هیچ عنوان حتی 1 درصد خدمت بیشتر از 21 ماه نخواهد شد ! حتی 1 روز اضافه
چون همین الان به شدت با کمبود سرباز مواجه هستند ! سرباز خیلی کم اوردن ، یکی هم دلیلش 21 ماه شدن و نرفتن خدمت خیلی از جوان ها هست
حتی فکر هایی هم هست یه سری معافیت ها رو برگردونن
سلامنقل قول:
سلام
وقتی آشنا داشته باشه جای بسیار خوبی هم هست
مطمئن باش بهتر از شانسی هست که احتمال داره بره سر 4 راه یا اینکه ...
دوست عزیز تا اونجا که یادم میاد من حرف از تقسیم شانسی نزدم! فقط با شرایطی که دارم تو اکثر جاهای نیرو هوایی میبینم گفتم ترجیح میدادم با مدرک لیسانس تو ارتش خدمت کنم!
در ضمن تمام دانشگاهی ها تو سپاه باید با معرف (پارتی-آشنا) وارد بشن امـــــــــــا آشنا داریم تا آشنا!
بله تو تمام همدوره ای های آموزشیم از بین 70 نفر فقط 4 نفر جای خوب افتادن و به معنای واقعی دارن اداری میرن و اداری میان و یه کـــــــــــم احترامشون حفظ میشه!
خواهش میکنمنقل قول:
اگه از جای دیگه نتونستی پذیرش بگیری مسئله ای نیست بیا نیرو هوایی، باز بهتر از اینه بری کلانتری یا سر چهارراه قدم بزنی
من و خیلی از رفیقام چندین ماهه داریم 24-24 شیفت میزنیم ، اینا رو بهت گفتم که یه وقت اگه شیفتی شدی و اداری نرفتی جا نخوری ، قصدم هم به هیچ عنوان خالی کردن دل کسی نیست چون قبلا هم گفتم تو همین نیرو هوایی خیلی ها اداری میرن و هیچ مشکلی هم براشون پیش نمیاد (اینشالا که شما هم جزء همین گروه بشی)
من خودم پادگان سه راه ارجم (پدافند 63) ، پادگان کناریمون هم مهندسی هوافضا هستش، اونجا پادگان نیرو زمینی نداریم! البته پادگان ما تا همین 5-6 سال پیش برای نیرو زمینی بوده (ترابری سنگین و لجستیکی) شاید منظورش اینجا بوده!
نگران نباش اینشالا یه جای خوب میوفتی و راحت خدمت میکنی:n16:
سلام دوستان
من تازه فارغ التحصیل شدم از دوره کارشناسی و دارم واسه ارشد میخونم . میشه یکی بگه واسه گرفتن معافیت پزشکی چه کار باید بکنم ؟ از یه دکتری پرسیدم گفت باید دفترچه رو که گرفتی بعد بری واسه ازمایش تا معلوم بشه اون بیماری رو داری یا نه . با این حساب چون تا تیر سال بعد وقت دارم واسه دفترچه همون موقع باید اقدام کنم ؟
بله شما باید دفترچه رو پست کنید بعد درخواست کمیسیون پزشکی بدید و با توجه به فرجه ۱ ساله از زمان فارغ التحصیلی در تیر سال بعد اقرام کنید.نقل قول:
نمی دونم شما در کدام سازمان یا ارگان خدمت می کنید اما من در این ۱۴ ماه که از خدمتم در نیرو زمینی ارتش گذشته نه تنها سرباز( افسر-گروهبان و سرباز صفر) کم نشده بلکه زیاد هم شده همین ماه پیش کلی افسر و گروهبان وارد پادگان شده. به حدی که کار های معمولی که گروهبان ها انجام میدادن دادن افسر ها .هیچ تصمیمی هم مبنی بر برگشتن کسری وجود ندارد و این ها فقط شایعه ی است که بیشتر جنگ روانی دارد.نقل قول:
باسلام
من دیپلم ریاضی دارم
میخوام فردا دفترچه پست کنم
توی شهر خودم آشنا دارم و قول 100%بهم داده که سپاه توی شهر خودمم و تیم اداری
ولی معلوم نیست آموزشی کجا و به چه صورت هستش
میخواستم مطلع بشم از وضعیتم توی آموزشی با توجه به مدرکم و سپاه بودن
اونایی که تجربه دارن یا میدونن بگن
چاکریم:n18:
با سلام
آیا درسته که میگن 70% سربازهای نزاجا بعد از تقسیمات میوفتن تهران.(حتی شهرستانیها) یعنی تهران انقدر سرباز ارتش نیاز داره؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
با تشکر
سلام دوستان من دفترچه گرفتم و چنتا سوال دارم
بابام 11 درصد جانبازی داره و 15 ماه جبهه ای
کسی میتونه راهنماییم کنه که چقدر برام کم میکنن؟
کسریامو کجا باید تحویل بدم؟کی باید تحویل بدم؟
فعلا 7 ماه کسری از جانبازی گرفتم و مدرکش رو دارم ولی نمیدونم چجیکارش کنم ،ولی جبهه ای رو هنوز نگرفتم
:n16:
1-سلام آقایون یه سوال اگه طی دو سه روز آینده دفترچه بفرستم تاریخ اعزامم کی میشه؟برج 8 یا 10 یا حتی 12 :n27:؟؟؟!(لیسانس هستم)
2- دفترچه بفرستم بعد برم دنبال کسری جبهه؟
تورو خدا هرکی میدونه کمکم کنه کارم گیره
سلام دوستان. من 12/12/74 به دنیا امدم. دارای صافی کف پا شدید هستم الان هم دارم چهارم دبیرستان رو میگذرونم برای خدمت دقیقا باید چه کنم؟ ( ساکن تهران)
Sent from XPERIA P using Tapatalk 2
احتمال این که برج 8 اعزام بشید نزدیک به صفرهنقل قول:
انشالله برج 10
بله دفترچه رو که ارسال کردید به وسیله برگ سبز جهت اخذ کسری اقدام کنید
شما برای خدمت دفترچه رو تهیه کنیدنقل قول:
سپس مراحل درون دفنرچه رو طی کنید
در مورد صافی کف پا اخیرا سختگیری میشه و و باید شدید باشه که تشخیصش با کمسیون پزشکی میباشد
TAPATALK
دوستان با عرض مغذرت که نقل قول زدمنقل قول:
کسی اطلاعی نداره؟
کسر خدمت،قانون جدید ماهی 9 روزنقل قول:
سقف کلی کسر خدمت هم 9 ماه شده با توجه به این که شما میگید 7 ماه دارید 2 ماه بیشتر بهتون نمیدن.
تازه این قانون برای متولیدین 73 به قبلِ
من متولد 67 امنقل قول:
یعنی چی دو ماه؟؟؟ فکر کنم اصلا پست منو نخوندید
من میگم ، بابام جانبازی 11 درصد داره که بنیاد جانبازان محاسبه کرد و برام 7 ماه کسر کرد(سال 88 فکر کنم گرفتمش)
15 ماه هم جبه بوده ، حالا میخوام برم دنبال جبهه ای هاش، که 15 ماه جبهه بوده ، یعنی برای این 15 ماه فقط 4.5 روز کم میکنن و سر جمع هرچقدر بشه بیتشر از 9 ماه کم نمی کنن؟؟؟
میگن سقف کسری خدمت برای کسری بسیجیه که بیشتر از 9 ماه کم نمیکنن
یه منبع درستی نیست ادم در موردش تحقیق کنه؟
دوست عزیز
شما که 67 اگر غیبت ندارید بهتون تعلق میگیره،15 ماه جبهه شما میشه 4.5 ماه
چون گفتید که 7 ماه هم از جای دیگه کسری دارید برای این گفتم 2 ماه
قبلاً اینجوری بود طرف 6 ماه بسیج + 8 ماه جبهه میگرفت میشد 14 ماه 2 ماه هم که آموزشی بود تا میرفت توی یگان ترخیص میشد اما الان سقف کسری رو روی 9 ماه بستن دیگه
سلام
من کارت پایان خدمتم نیومده و طی یکی، دو روز آینده هم برای گرفتن آخرین مدرک تحصیلیم و هم برای ثبت نام دانشگاه بهش احتیاج دارم و یک برگ اعلام ترخیص به ناجا هم از یگان خدمتیم دارم و فردا میخوام برم نظام وظیفه ( میدان سپاه )
حالا چه نامه ای باید بگیرم ؟یعنی موضوعش چی باید باشه ؟
:n16:
بسیج کسریش جدا از کسری های دیگه هستنقل قول:
الان داریم کسی رو که 6 ماه قرار هست خدمت کنه