پس اگه میشه سرویسی پیدا کنید که شماره 459 اصفهان رو هم ساپورت کنه چون واقعا دارم دیوونه میشم هرکی میدونه کجا روی این شماره سرویس میدند بگه بجز مخابرات
Printable View
پس اگه میشه سرویسی پیدا کنید که شماره 459 اصفهان رو هم ساپورت کنه چون واقعا دارم دیوونه میشم هرکی میدونه کجا روی این شماره سرویس میدند بگه بجز مخابرات
شما قم سرویس داشتید؟ بعد از 1 سال پارس خطتون رو جمع نکرده بود؟نقل قول:
کسی جریان یکماه اینترنت رایگان که داخل سایت پارس زده رو میدونه چیه؟ کسایی که الان مشترکن و قرار داد دارن هم میتونن استفاده کنن؟همه سرویساش رایگانه حتی نامحدودا؟یکی تحقیق کنه نتیجرو اعلام کنه
خدا حافظ پارس آنلاین:12: من رفتم یه شرکت دیگه امروز جمع آوری زدم گند زدن به سرویساشون :13: الان مفت گرونه دیگه، وقتی با 15000 تومن میتومن ماهی 3 گیگ و از سرویس 4 مگ یه شرکت دیگه استفاده کنم مگه مشکل دارم، این همه اعصاب خورد کنم آخرشم هیچی!!!:18:
چه شرکتی؟ مطمعنی سرویساشون خوبه؟
دوستان برای شما هم قراره 2 گیگ رایگان بدن به مناسب میلاد امام زمان؟
ایمیل به من دادن
دو قیق که به مناسبت اعیاد شعبانیه دادن!یعنی بازم غیر از اون میخان بدن؟عمراااااااااااااااااا اااااانقل قول:
دو گیگ رو که قبلا دادننقل قول:
یعنی بازم میخان بدن؟تاریخ ارسال ایمیل کی بوده؟
این احتمالا مال همون عید قبلی هست که عقب افتاده بود
به هر حال ما که از خدامونه دوباره دو گیگ هدیه بدن،یعنی داریم چنین چیزی؟تعجبو بگیر
ساعت 2 بامداد اشتراک 256
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره منم خبرش رو همین جا زدم ولی مدیر تایید نکرده گویا...!نقل قول:
قضیش چطوریاست یعنی واسه ما که کاربر قدیمی هستیم هم امکانش هست؟ دوستان کسی زنگ نزده بپرسه؟
کدوم شرکت سرویس 4 مگ میده ؟نقل قول:
یکی نیست جواب بده.جریان یک ماه اینترنت رایگان چیه؟به قدیمی ها تعلق میگیره؟
لینکشو میشه بزارین ؟ من ندیدم تو سایتشوننقل قول:
دوستان کسی نیست جواب بده؟نقل قول:
یعنی هیچ کس تو منطقه مخابراتی شهید رجائی تهران (کریمخان - میدان ولیعصر - نجات اللهی - سمیه - فلسطین - زرتشت - بهجت آباد) نیست؟
سلام
این تخفیف تابستانه چجوریه ؟
فقط برای مشترکین جدیدشونه ؟ یا قدیمی ها بخوان تمدید کنن همین قیمته ؟
فقط برای مشترکین جدیدنقل قول:
بچه ها حس میکنید سرعتا بدجور اومده پایین؟!
سلام.فکر کنم برای مشترکین جدید باشه.
در ضمن من هم چند روزه سرعتم خیلی کند شده .تقریبا همه دانلود هام ناقصه.روزها سرعت نهایتا 50 شبانه هم که 30قبلا روزها 200 شبانه 40-60:42:
بله، من یک هفت اس که بیخیال دانلود شدم، بیشتر دو هفتهنقل قول:
سلام
3 و 4 روزی هست سرعت بدجوری افت کرده. برای همه اینطوریه یا فقط برای من اینطوری شده؟باز کابل کجاشون پاره شده؟!
دوستان هیچکس در مورد این اینترنت مجانی چیزی نمیدونه؟
12.30 تا 1 با یکجوری مجانی بود با سرعت بالا ولی انقدر گفته شد که به گوش پارس آنلاین رسید و دیگه مجانی نیست.نقل قول:
من از نمایندگی شهرمون اینجور شنیدم که کسانی که اولین بارشونه که میخوان پارس آنلاین بگیرن بهشون یک ماه سرویس رایگان میدن تا به قول خودشون تفاوتها رو احساس کنن.نقل قول:
این موضوع هنوز در حد شایعس و تو سایتشون تایید نشده (یا من ندیدم که تایید بشه) اما با این حال اگه چنین چیزی وجود داشته باشه فقط مخصوص مشترکین جدیدشونه و بعید میدونم بیشتر از یک گیگ برای یک ماه بهشون بدن.
ولی من توی سایتشون خپر رو دیدم. اینم آدرسش:نقل قول:
آقا من مصرقم بالاست دیگه برام صرف نمی کنم با حجم محدود بخرم .
می خوام 512 نامحدود بگیرم اما خود اپراتورش می گه نگیر !!!
من الان سرویس 128 kbps چهار گیگ رو استفاده می کنم که این ماه 7 گیگ مصرف داشتم و مصرفم در ماه بعد مطمئناً بیشتر از اینهاست .
شما چی پیشنهاد می کنید ؟
512 نامحدود رو بگیرم ؟؟ این رو هم در نظر بگیرید که می خوام سرویس رو بین 2 تا سیستم شیر کنم . نصف نصف !
از همه چیز مهمتر هم برام سرعت وبگردی هست و دانلود سنگین ندارم ! (این 7 گیگ این ماه هم صرفاً فقط وبگردی بوده ! )
چه قدر سرعت داغون شده :|||
دیگه شبانه به زور به 1 گیگ برسه:41:
باز هم دزد ترافیک ، پارس آفلاین ، دزد آنلاین :12:
همونطور که معلومه فقط برای کاربرای جدیدشونه.نقل قول:
متاسفانه پارس آنلاین برای مشترکین قدیمیش خیلی ارزش قایل نیست و به جای حفظ مشترکین قدیمیش همش زور میزنه که مشترک تازه جذب کنه.
دوستان من برای این اینترنت یک ماه ی مجانی به پارس آنلاین ایمیل دادم و اینم جواب ایمیلشون:نقل قول:
مشترک گرامیبا سلامدر رابطه با پرسش شما، طرح یک ماه رایگان برای مشترکین جدیدی است که به خانواده بزرگ پارس آنلاین می پیوندند. در آینده برای مشترکین قدیمی و همیار خود نیز طرح های تخفیفی خواهیم داشت که متعاقبا اعلام خواهد شد.با تشکر
دوستان پیشنهاد میکنم باز به 20:30 سر بزنیم و درخواست شکایتمون رو از این واحد خبری بخواییم قبلا خوب رسیدگی میکردن ولی الان پی گیریشون کمتر شده من لینک قسمتی رو که باید درخواست و به نوعی شکایتمون رو از اینترنت کشور بنویسیم رو میزارم خواهشا شما هم به هرکی که میشناسید این لینک رو بدید و ازش بخوایید که شکایتش رو به 20:30 اعلام کنه که شاید با پیگیری های دوباره این واحد مشکل سرعت و حجم اینترنت حل بشه.
لینک صفحه ارتباط با ما 20:30 که میشه شکایت رو نوشت:
دوستان این 2 گیگ رایگان به مناسبت امام زمان رو هنوز به کسی ندادن ؟
اگر کسی بهش اضافه شده اعلام کنه اینجا
دو گیگ به مناسبت عید تا عید دادن.عید مبعث تا نیمه شعبان.نقل قول:
فقط همین دو گیگ بوده که من همون روزای اول با پیگیری هایی که داشتم از طریق سایت پارس انلاین دریافتش کردم.
سلام دوستان منم از شرکت پارس آنلاین سرویس میگیرم 3 ماهه 256 6 گیگ ترافیک دادن سرعتش روزا 190 هست اما شبا خیلی نا امید کننده هست سرعت در شب به 30 میرسه
من حالا میخوام نامحدود 512 بگیرم میخواستم ببینم سرعتش چنده ممنون میشم راهانماییم کنین
512 شبها سرعتش تا 50 هم پایین میاد و تفاوتش با 256 خیلی ملموس نیست.نقل قول:
اگه خیلی اهل دانلود هستین سرویس یک مگ خیلی خوبه.شبها سرعتش به ندرت از 100 کمتر میشه.من خودم یک مگ دارم و 128 و 512 و یک مگ را امتحان کردم و از وقتی یک مگ گرفتم دیگه عوضش نکردم.
سلام دوستان
من به غیر از اینکه سرعتم شبا تقریبا یک دهم روز هست
من با بعضی از سایتها شبها به شدت به مشکل میخورم
مثلا لینکهای این سایت توی روز بدون مشکل کار میکنه ولی شب ارور میده و همشون از کار میافته مشکل از کجاست؟؟؟
کد:http://top3da3.com
دوستان یک مگ 2 گیگابایت در ماه سرعتش توی روز ها چنده؟
شبا که زیر 100 نمیاد انشا الله؟؟؟؟
می ارزه بگیرم؟ 55 برای 3 ماه!؟
اتفاقا من هم یکی دو روز پیش میخواستم از همین سایت چند تا فول آلبوم بگیرم و دچار مشکل شدم. به نظر سرورهاش مشکل دارند.نقل قول:
اگه دنبال یه جایگزین خوب میگردین من اینو پیشنهاد میکنم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من روزای اولی که یک مگ گرفته بودم سرعت شبانم گاهی به 85 کیلوبایت هم میرسید و یکی از دوستانی که تو همین فروم بود میگفت من دیگه آخر بد شانسیم و حق هم داشت چون منطقه مخابراتیمون فوق العاده شلوغ بود. اما بعد از یه مدتی دیگه از 100 پایینتر نیومد و این روند تا الان ادامه داره.بهتره یه پرس و جو بکنین تا بفمین تو منطقه مخابراتی شما کیا یک مگ دارن و وضعشون چجوریه اما در کل میتونم بگم شانس اینکه شما یک مگ بگیرین و ازش ناراضی باشین یک در هزاره.نقل قول:
دوستان من همیشه 4 گیگ شارژ میکردم ، یکی دو ماه هشت گیگ شارژ کردم ، ولی ظاهرا دیگه نمیشه برگشت به 4 گیگ ، باید چکار کنم اگه بخوام حجم کمتر بگیرم؟