مالکیت رو فکر نکنم بشه ...نقل قول:
وایمکس ارزون تره نسبت به 3G ؛
از ADSL هر دو پایین ترن .
Printable View
مالکیت رو فکر نکنم بشه ...نقل قول:
وایمکس ارزون تره نسبت به 3G ؛
از ADSL هر دو پایین ترن .
در مورد این مصرف منصفانه مبین نت من زنگ زدم مرکز خدمات جواب سربالا می دن کسی تماس گرفته جواب می دن یا نه؟
بخدا از فحش هم بدتره توهین بالاتر از این به مشترکشون که داره بالاترین نرخ اینترنت رو توی کشور پرداخت می کنه
سلامنقل قول:
1- بله میشه، مالکیتش هم قابل انتقاله.
2- رایتل فقط برای رفع نیاز خوبه، اگر مصرفتون بالاس نمیصرفه. اگر به دنبال رایتل هستید سیم کارت دائمی بخرید که حداقل از طرح اسماً بی نهایتشون استفاده کنید.
3- رایتل تا سقف 1 مگابیت سرعت میده، اما وایمکس 2 مگابیت و ADSL هم که تا 8 مگابیت هم قابل تهیه هست. البته ممکنه رایتل در آینده سرعت های بالاتر هم ارائه بده. ظرفیتش بیشتر از این حرفاس.
از لحاظ پینگ رایتل تو این 3 تا آخره، بعدش وایمکسه و بهترین پینگ رو هم ADSL داره.
توضیح میدید دقیقاً چی گفتن؟نقل قول:
اول زنگ زدممی گن در حد اطلاع رسانیه می گم پس چرا یه جورایی به همه پیام دادید می گه خب شاید مصرف شما از حد متعارف زیاده می گم ببخشید می شه بگید مصرف متعارف چیه می گه اون رو باید از مسولین مبین نت سوال کنید می گم خب حالا اگه من از حد متعارف بیش مصرف کنم چی میشه می گه چیزی به ما اطلاع ندادند
امیدوارم فقط در حد همین پیام باقی بمونه (مثلاً برای ترسوندن کاربرا) و محدودیتی اعمال نشه. هر جای دیگه ای بودیم اونقدر سرویس های حجم بالا می گرفتیم که دیگه نیازی به دانلود شبانه نبود، اونم با قیمت های خیلی مناسب تر. والا افغانستانم ازین بازیا در نمیارن.
من مشکلم حل نشد:n28:
چراغای وایمکس هی میره هی میاد.ازچیه؟
گفتین شاید جات خوب نیست و ضعیفه و فلان,وایمکس دوستمو گرفتم بدون مشکل بود سیگنال ضعیف نیست
اما بازم کانفیگ نمیشه شانس قهوه ایه ما:n02:
این رفتن و اومدن چراغها از چیه؟ثبات نداره
یه راه حل خوب بگید کلافه شدم دیگه:n27:
از فرکانس هست ، احتمالا فرکانس هاتون اشتباه وارد شده که نمیتونه کانکت بشه و هی زور میزنه ولی دوباره کل چراغا خاموش میشه یعنی نتونست وصل بشه و از اول ...نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Pro
شما نام کاربری و رمز عبور رو وارد کردی؟
من چندین بار مودمو ریست کردم. تا زمانی که نام کاربری و رمز عبور رو وارد نکرده بودم دقیقاً نشونه هایی که شما گفتی رو میدیدم. سیگنال میرفت و میومد. بعد از وارد کردن نام کاربری و رمز عبور سیگنال ثابت می شد و آی پی میگرفت.
فرکانس مبین نت دیگهاگر از فرکانس هست بگید چیکارش کنمنقل قول:
منم منظورم انلاین بود. اگه خودت بخوای ه.ک کنی یکم وقت گیرهنقل قول:
اگه جای خوبی پیدا کردی حداکثز 30 تومن به منم یه ندایی بده دم و دستگاه رو دوباره راه بندازم
نه طبیعی نیستنقل قول:
شما در واقع برای 15 روز (هر روز 12 ساعتی) نزدیکه 60 تومن با مالیات داری میدی اونم 1/4 هستش نباید حتی یه لحظه سرعتت از 130 کمتر بشه بهتره پیگیر باشی
adsl بگیرنقل قول:
رایتل که کلا فاجعس قیمتاش از مبین نت هم بدتره کلا " سرگردنه .." مصرف منصفانه هم داره که همون اول که اومد اعلام کرد برای نابود کردن پولتون عالیه
مبین نت هم الان بفکر این دو کلمه چندش آور افتاده
امروز هم به کلی کاربر کهنه کارش توی sms توهین کرد و گفت ""شما حق کاربرای مارو خوردید با این دانلودتون ...""
خود دانید دیگه
نه بابا کی حوصله ه.ک داره، تا اونجایی هم که من میدونم امنیتشونم بردن بالا دیگه نمیشه به این راحتیا فرکانس را ه.ک کرد.نقل قول:
کسی از سرویس 1024 نا محدود مبین نت CB43 ( اونی که 8 صبح تا 8 شب هست رو نمیگم ) که اشتراک 1 به 10 هست خبر داره ؟ خیلی داغونه سرعتش ؟ دانلود چند میده ؟
اینجا چندین بار کاربرا گفتن که وضعیت خوبی نداره و حتی در حد دایلاپ هم میرسهنقل قول:
کیفیت در حد 20
1 مگ نوروزی:n21:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان مبین نت جدیدا چرا اینقدر آشغال شده؟
من از وقتی که مخابرات گرفتم دیگه اینو شارژ نکردم
ترافیکش گیگی 3700 تومنه که 2 مگ مبین نت گیگی 12000 تومنه
پینگ مخابراتم که همه دیگه میدونن چطوریه.بهترین پینگ رو داره نسبت به بقیه
سرعتمم که همیشه روی 220 تاست.فقط دانلود شبانه نداره
که اونم فعلا نیازی نیس
یکی از دلایلی که انقدر بد شده اینه که افضاح ترین مسیر رو بهش دادن!نقل قول:
مسیر امریکا فوق العاده افتضاحه از لحاظ پینگ و سرعت.
تعجب میکنم ازین حرفتون! من که با سرعت های مختلف، چه 256، چه 512 و چه 1 مگابیت ندیدم پینگ ایرانش زیر 70 بیاد. تا جایی که من تجربه کردم پینگ مخابرات نسبت به سایر رقبا آشغاله و بسیار پر نوسان. یه بار پینگ 70 میده، یه بار 300. اما برای کاربرای پردانلود مناسبه.نقل قول:
الان با صرفه ترین و بهترین سرویس مبین نت کدومه برای کسانی که دانلود زیادی دارند ؟
چیزی به اسم به صرفه که وجود نداره، اما به نظر من 1 مگابیت نامحدود اداری (58 تومن در ماه) و 1 مگابیت 8 گیگ ماهانه (اونم همین حدود قیمت) بهترین طرح های موجود هستند.
ممنوننقل قول:
راستش برا داداشم میخوام که الان تلفن خونشون نداره و مستاجر هم هست.تلفن هم داشته باشه به این دلیل که هر سال باید نقل مکان کنه جایی دیگه و هی باید بره شرکت و کارهای انتقال و اینا رو انجام بده که نمیصرفه بخاد adsl بگیره
وگرنه من خودم adsl شاتل دارم
پس رایتل رو کلا بیخیال میشم و میرم دنبال وایمکس.
حالا که میشه مالکیت رو انتقال داد پس میگردم دنبال مودم دست دوم
بازم ممنون برا راهنماییتون
نیازی نیست از شرکت دیگه ای بگیرید!نقل قول:
اگر همون شرکت در منزل جدید سرویس میده کافیه بگید سرویس رو در خط قدیم جمع و در خط جدید راه اندازی کنه...
تنها هزینه ای که میدید بابت رانژه کردن خط جدید هست.(بین 10 تا 15ت)
دوست عزیزنقل قول:
پینگ من الان با سرور های کانتر از آسیاتک و خود مخابرات روی 50 هستش
از سرور های کال آف آلمان 100 هستش
و از سرور های معمولی آلمانی هم 150
فک نمیکنم هیچ شرکتی همچین پینگی داشته باشه
در صورتی که با مبین نت از سرور های ایران پینگم 150 بود
حالا اونای دیگه بماند
با سلام.
واقعاٌ مبین نت لعنتی دیگه شورشو در آورده با این سرعت نامطلوب و عذاب آور. ناسلامتی سرعت 1024 به قیمت پول خون گرفتیم اما با دایل آپ برابری میکند.
خدا ریشه این خونخوارهای بی مروت را از بیخ و بن بر کند که فقط چاپیتن جیب مشتری برایشان اهمیت دارد.
به قرآن اصلا بد وضعی شده.نقل قول:
512 رو همین الان تمدید کردم همش تایم اوت داره یا سرعتش در حد دایل آپه.کوفتشون شه 19 تومنی که دادم
این مبین نت مسخره می دونه اگه سرعت دانلود شبانه اینترنت ۲ مگ رو بیاره رو ۵۱۲ درجا عوضش می کنم؟؟؟؟!!!
این ایمیل چرت و پرت چیه فرستاده ؟؟؟؟؟
خر که نیستم گیگ ۱۲ تومن بخرم
من سرویس ۲ مگ دارم اما الان چند شبه اوضاع دانلود شبانه تقریبا ۴۰ تا ۵۰ درصد افت کرده دوستان هم همین وضعیتو دارند؟
چه عرض کنم! شاید جدیداً بهتر شده. البته من فقط با سرویس های نامحدودش تست کردم، شما هم نامحدودی؟نقل قول:
من چند روزه دانلود نکردم. شاید امشب یه توری بندازم. بعداً نتیجه رو اطلاع میدم.نقل قول:
من 1مگ نوروزی دارم روزها خوبه اما شبها یک بار روی 10یکبار 20 بعضی شبها 50 استثنا هم گاهی 100 اما نزدیک 5تا 7 صبح بهتر میشه 7ونیم تا 8 هم 200 تا 250
هنوزم این sms های توهین آمیز ادامه داره یا نه؟
دوستان اگر کسی هست بتونه توی این دوتا مورد کمک کنه یا اطلاعی داشته باشه؟
۱. من wifi رو بین ۳ نفر شیر کردم میشه مدیریتش کرد؟ یا حداقل میشه از وضعیت مصرف یوزرها آگاهی داشت؟ فقط توی تنظیمات مودم ip ها رو دیدم.
۲. من دیشب مودم رو خاموش/روشن کردم تا قسمت آمار اترنتش صفر بشه تا اونجائی که میدونم این قسمت میزان دانلود و آپلود مودم رو با کلاینتها نشون میده. اما عددی که نشون میده خیلی کمتر از دانلود دیشب هست (مثلا من ۴ گیگ دانلود داشتم ولی ۸۰۰ مگ دانلود نشون میده) یعنی میتونه مربوط به ساعت غیررایگان باشه؟؟ اگر اینطور باشه یه کم عجیبه ۸۰۰ مگ چون درست نیم ساعت قبل از ۲ ریست کردم و ساعت ۹ هم چک کردم ۸۰۰ مگ دانلود یه کم بعیده!
واسه من که نیومده ...نقل قول:
واسه من 2 شبه قابل تحمل شده ...نقل قول:
دیشب 1.5 گیگ گرفت .
قبلش 10 بود سرعتش ؛
البته قبل از اینکه پایین بیاد شبی 3.5 گیگ میگرفنم .
نقل قول:
با خود مودم نمیشه چک کرد باید از نرم افزار های مخصوص استفاده کرد البته بعضی از روترها این قابلیت رو دارند
تو قسمت تنظیمات wimax تمام پهنای باند مصرفی رو نشون میده که از مودم گذشته فرقی نمیکنه شبانه باشه یا روزانه احتمالا دیشب برای شما یبار خودش دیسکنکت شده دوباره وصل شده (ای پی عوض شده) یا اینکه از پروک.سی استفاده کردی در این صورت هم تا وقتی اونو
خاموش نکردی اطلاعات رفرش نمیشه
دوستان سرعت کسی مشکلی نداره ؟
واس من سرعت پیچ باز کردن دو روزه شده در حد دیال آپ :|
این نرم افزار رو سرچ کنید لینک دانلود و توضیحاتش هست نرم افزار کاربردی برای وایمکس هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای من عادیه .نقل قول:
من دیشب یه دو ساعتی دانلود کردم. عالی نبود، ولی بدم نبود. با دو لینک همزمان دانلود میکردم. سرعت روی هم رفته بالای 100 بود و هر چه به 4 نزدیک تر میشدم به 200 نزدیک تر میشد. البته این لینکا خارج کشور بودن. لینک های داخلی مثل همیشه نهایت سرعت رو داشتن.نقل قول:
یه مدتیه پینگ من یه مقدار زیاد شده و مثل سابق نیست. قبلاً پینگ ایرانم حدود 70 بود، الان به 90 رسیده. پینگ انگلیس هم زیر 300 و اکثراً زیر 250 بود، الان زیر 300 نمیاد.