یکی بگه ات و اسکیل پوینتارو چه کنم؟؟
.
Printable View
یکی بگه ات و اسکیل پوینتارو چه کنم؟؟
.
بگو میخوای چکاره بشی تا بهت بگیم!
مثلا من الآن بهت بگم اسکیل هاتو بزار برای فورت، بعد تو با فورت حال نکنی مقصر منم!
ببین دوست داری چکاره بشی و بعد بهت میگیم اسکیل ها رو کجا خرج کنی.
بچه ها نظرتون درباره شروع بازی با pure fine motor چیه؟
کارهای پرپول مثل silver mining رو داریم و فکر کنم حدود لول 20-25 هم grave robber باز بشه.
تجربه هم فکر کنم بشه یه کاریش کرد چون لباس setting trap برای باز کردن hunting grizzly mammad :31: زیاده
سلام بچه ها من تازه عضو بازی شدم با اسم arash1374 تو سرور briscoe هستم کسی اینجا هست؟
اگه نیست بگید بیام کدوم ئنیا که بتونم بیام تو شهر شما؟
امین تک نفر تو briscoe هست ولی اونجور که تو ورلد 10 بازی می کنه اونجا بازی نمی کنه ما همه ورلد 10 هستیم بیا اونجا.
پس من الان ورلد 10 هستم
با اسم arash1374 لطفا شما بگید من کدوم شهر بیام و چطوری پیش شما ها باشم
فورت بتل چیه؟؟؟خیلی شنیدم.نقل قول:
لول چند میشه رفت؟؟چی کار میکنیم؟؟؟با پلیر میجنگیم؟؟
اسم شهرمون diablo ridge هست.نقل قول:
توی نقشه اگه نگاه کنی میتونی فورت ها رو ببینی که این شکلی هستن: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
توی فورت میشه جنگید! یه اتحاد به فورت اتحاد دشمن حمله میکنه و بازیکن ها با همدیگه میجنگن.
اگه مهاجم ها همه مدافع ها رو پس اوت کنن یا اینکه پرچم رو بگیرن، فورت مال اونها میشه.
شرکت توی فورت محدودیت سنی ( :دی) نداره. الآن یکی هست لول 30 میاد فورت. ولی معمولا کسایی که لولشون بالای 50-60 هست توی فورت ها شرکت میکنن.
یه مساله دیگه هم اندازه فورت هست. فورت های کوچیک ظرفیت کمتری نسبت به فورت های بزرگ دارن و برای همین سعی میشه بازیکن های قوی (لول بالاها) رو توی این فورت ها راه بدن.
فورت بتل یه سری قوانین و اینا داره که بهترین راه یادگرفتنش شرکت توی فورت و تجربه کردن اون هست.
من چطوری میتونم شهر شما رو پیدا کنم؟
از کجا؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سکتور سوم از راست و دوم از پایین هستیم. (c8)
اما برای اینکه محل دقیق رو پیدا کنی باید بری توی ranking، قسمت towns
اونجا اسم شهر رو سرچ کن و روی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کن. شهرمون روی نقشه نشون داده میشه
من پیدا کردم
مرسی
حالا الان باید چیکار کنم چطوریه باید عضو شهر بشم؟
شرایطش چیه؟
کلا باید چیکار کنم الان واسه ورود به شهر؟
باید به HelenBack تلگراف بزنی و بگی دعوتت کنن.
اما اگه خیلی عجله نداری، به jojok تلگراف بزن! اسمش آرشه!
ویرایش: الآن نگاه کردم اون دو تای دیگه چند وقته فعال نیستن!
در ادامه ی پست امین :نقل قول:
اما اگه خیلی عجله نداری، به jojok تلگراف بزن! اسمش آرشه!
حتما توی تلگراف بنویس ممد کلی فحش بهت داد ! خودت هم چند تا فحش آخر تلگراق از طرف من بنویس ! بهت اختیار تام میدم ! : دی
امیر پاشو برو WoW خودتو بازی کن این بازی ها به تو نیومده :31:
Fort در لغت به معنای دژ و قلعه هست.اطلاعات عمومی :دی
خسته نباشی معنی فورتو که خودم میدونم!!نقل قول:
ببخشیدا بعضی وفتا WoW سرورش dc میشه یا برا رفتن تو بازی صف میشه یا توش تو صف BG منتظرم اینجور مواقع به این سر میزنم دیگه!!:31:
وگرنه WoW رو ول نکردم تا آخر عمر بهش چسبیدم من!!:31:
درضمن (پز بدم یه ذره!!) الآن داری با کسی که مدتی جز 10 نفر اول خان وارز بود حرف میزنیا!!!:31:ما خیلی وقته از این بازیا میزنیم!!Erepublik --------- The West Travian Khanwars اینا رو زدم ولی در حال حاضر فقط وست مونده بقیه رو بنا به دلایلی ول کردم!!
منم خودم همه اینارو بودم.
Erepublik که از وقتی هیلتر شد ول کردم.
Tribal Wars هم که دیگه صفا نداشت
خان وارز و تراوین هم که یکی از یکی مزخرف تر
حتی Grepolis هم بازی کردم اون اوایل که اومده بود.
Ikariam هم بازی کردم..
خلاصه خیلی بازی کردم :31:
حالا بگذریم الان علی میاد پاک می کنه.
اسکریپت خوب و جدید چی دارین؟
اسم منو کی آورد ؟:دی
ممد جقول چی گفتی؟:دی
کجایی تو؟
آن میشی تا میام سلام کنم میری!
آرش یه دونه shackle داری؟ 1500 تا میخرم
یاهو رو پس برا چی گذاشتن؟:دی
ز بزن :دی بگرد ی وی پی ان پیدا کن بعد بهت میگم چیکار کن :دی
shackle برای منم کناز بزارید هاا
لازمم میشه :دی
توی یاهو هم نیستی آخه...! مثل اینجا همش چراغ خاموشی؟نقل قول:
محتوای مخفی: .
فک نکنم داشته باشم :دی
ی کارت شارژ 2 تومنی بگیر من بهت آی دی بچه ها رو میدم وی پی ان هلند بگیر :دی با وی پی ان به یوزر خودت نریااااا :دی
حالا فوقش برم؛ چیز خاصی نمیشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
با وی پی ان به یوزر خودت نریااااا
راسی مولتی بازی کاره بدیه :دی
بیس فوک وست:
Update 1.32 coming soon, just some more polishing! Stay tuned!
ویرایش: توی این یه هفته همه عالم پیجشون رو آپدیت کردن؛ حتی پالپ فیکشن!!
You shot at tuckyuk, but missed.
Hunter Woods shot at you, but missed.
vota shot at you, but missed.
mortyuk shot at you, but missed.
Zinistar shot at you, but missed.
darkavenger shot at you, but missed.
xlordzeusx shot at you, but missed.
Angel of the Law shot at you, but missed.
nindzaa78 shot at you, but missed.
کسی عینک من رو ندیده؟ :31:
من بالاخره چه کنم؟؟؟لول 10 شدم.پوینتارو کجا خرج کنم؟؟؟فورت بتل باز بشم؟؟؟
در ضمن الآن من 2 تا کوئست فقط دارم که یکی 15 تا Labror پوینت میخواد اون یکی 22تا.چه کنم؟؟؟(ات و اسکیل پوینتارو یعنی خرج کنم؟؟)
سعید رو نیست بره از این دوستش zet سوال کنه ورلد جدید کی میاد... آرش هم که به درد لای ..... نمی خوره :31:
---------- Post added at 09:30 AM ---------- Previous post was at 09:26 AM ----------
شما هم att رو بده به dex و skill رو بده به shooting تا لول 15 بشی
البته اگه بخوای سلاح سرد بگیری دستت att رو بده به str و skill رو بده به vigor تا لول 15
هیچ فرقی نداره که سلاح سرد بگیری یا گرم بسته به علاقت داره فقط یه نکته رو در نظر بگیر که وقتی سلاح سرد می شی چون str رو زیاد می کنی خونت هم زیاد می شه و توی سلاح گرم نیاز نیست برای aim که هدف گیریته skill خرج کنی چون بهdex میدی
چند وقت پیش توی چت باکس وست بحث بود میگفتن لباسای سلاح سرد بهتره
برای سلاح گرم هم کارهای خوبی باز می شه هم اگه خوب اسکیل بچینی دوئلر خفنی میشی.. من اکانتم که پاک شد سلاح گرم بودم توی ورد 12 کسی نبود که نتونم بزنمش هم تو دفاع هم تو حمله توی فورت هم همیشه توی 5 نفر اول بودم ولی یه بدی داشت اونم اینه که خونم خیلی کم بود تو لول 99 به زور 1300 می شد اسکیلام تقریبا این طور بود
aim = 150 , shot = 150 , dodge = 120 , app = 200 , tactic = 80
اپدیت که نمی کنن منم اومدم ورلد 10 یه اکانت ساختم... منم دعوت کنید شهرتون... ممد تو هم بیا چون اینجا کاربر اکتیو نداره تو فورت رامون می دن
چه مسخره یکی بهم حمله کرده 177 دلارمو برده لول 10م تازه اه بی پولم دارن میکنن!!:19:
یوزرنیمت چیه؟نقل قول:
خب پولتو بزار بانک :31:نقل قول:
------------
توجه کردین بعد از بهینه سازی آخرشون دکمه های جواب و ویرایش و اینا انگلیسی شده؟
1.چطوری پول بزاریم بانک؟اونوقت روش سود میاد؟
2.من الان یه کوئست دارم باید اینکارو انجام بدم = Guarding the fort (1 hour 30 minutes)
چه کنم؟
1. برو توی شهر سمت چپ اولین ساختمون روش نوشته central bank. اون بانکه! میری توش. دو قسمت داره سمت راست برای ریختن پول به حساب شهره و سمت چپ برای ریختن پول به حساب خودته.نقل قول:
پس مقدار پولی که میخوای بریزی به بانک رو توی باکس سمت چپ بنویس و deposit رو بزن.
نه تنها به پولت سود اضافه نمیشه، بلکه برای واریز پول 4% هم از پولت کم میکنه! البته این درصد به لول بانک بستگی داره ولی در بهترین حالتش مثل بانک ما 4درصده.
2. از توی mini map بگرد و guarding the fort رو پیدا کن. صفحه فعالیتش رو باز کن و ببین چه اسکیل هایی لازم داری. برو اینونتوری و بهترین لباس های اون اسکیل ها رو بپوش.
اگه تونستی کار رو انجام بدی که هیچ؛ یه ساعت و نیم بزن کار کنه. اگه نتونستی باید بری توی skills و چند تا اسکیل خرج اون کار کنی تا کار باز بشه.
Manhunt (The petty henchman)
چه جوریه دیگه؟؟؟سلاحو پوشیدم.یارو رو که باید بکشم از کجا بیارم؟؟؟
الآن من سلاح فورت بتل ندارم از کجا بیارم؟؟؟
بعدشم من اگه اون پوینت چینی که اون دوستمون گفتنو بذارم دیگه دوئل بدم میبازم یا باز برا دوئل خوبه؟؟
توی همون صفحه کوئست بعد از accept کردن دکمه challenge duel همچین چیزی هست اون رو بزن دوئل می کنهنقل قول:
فعلا هم نیازی به سلاح فورت نداری اگه خیلی دوست داری بری فورت باید تا لول 30-40 صبر کنی. اونموقع هم سلاح فورت بهتر هست!
ویرایش: اما بهرحال اگه میخوای سلاح فورت بخری میتونی بری شهر و از gunsmith بخری
اسکیل های پیشنهادی رضا برای دوئل خیلی خوبه فقط حواست باشه میخوای از سلاح گرم استفاده کنی یا سرد...
اسکیلایی که آقا رضا دادن مگه برا فورت نبود؟؟؟
بعد گفتن 15 ویگور.من همین الآن میتونم اینو به 15 برسونم.چه برسه به این که ات پوینت هم هر لول میگیرم و ویگور بیشترم میشه.
بقیه اسکیل پوینتارو چه کنم؟؟؟
---------- Post added at 04:19 PM ---------- Previous post was at 04:18 PM ----------
اون کوئستم ارور میده که نتونستی شکستش بدی الآن.
You could not beat sidekick
نه بیشتر برای دوئل خوبه اون.نقل قول:
فورت اصلا shooting و vigor نیاز نداره.
ضمنا رضا گفت تا لول 15؛ نه اینکه 15 تا اسکیل. یعنی تا لول 15 اسکیل هاتو بده به شوتینگ یا ویگور (که اگه بخوای همه رو بدی میشه 45 تا)
خب نتونستی :31:نقل قول:
اون کوئستم ارور میده که نتونستی شکستش بدی الآن.
You could not beat sidekick
ببین بهترین لباس ها رو برای دوئل پوشیدی؟
ببین اسلحه طرف خیلی از مال تو بهتره؟
نشونه گیری و جاخالی ها رو از قسمت دوئل دستکاری کن.
بعد امتحان کن دوباره. فقط مواظب باش پس اوت نشی