سلام...منم اوایل که خریده بودم این مشکل رو پیدا کردم...به سختی راه حلش پیدا شد :نقل قول:
برید توی setting بعد تشریف ببرید تو قسمت display دومین گزینه که میشه standby app رو بیارید و تنظیمش رو بذارید روی none
مشکلتون حل میشه.
سلام...منم اوایل که خریده بودم این مشکل رو پیدا کردم...به سختی راه حلش پیدا شد :نقل قول:
برید توی setting بعد تشریف ببرید تو قسمت display دومین گزینه که میشه standby app رو بیارید و تنظیمش رو بذارید روی none
مشکلتون حل میشه.
سلام
من گوشی سونی اریکسن ( یندو یا w150 ) خریدم تمام چیزها رو میشه بلوتوس کرد ولی برای ارسال کلیپها هر چی میگردم گزینه بلوتوس رو پیدا نمبکنم
کسی هست بتونه کنک کنه ؟
من چرا نمیتونم به اینترنت وصل شم ؟گوشیم live with walkman هست ، وصل میشه با wifi به ssid اکسس پوینت ، ip تو رنج اکسس هم میگیره
تو گوشی هم نمیزنه که محدود وصل شده ، درست وصل میشه اما data نمیگیره از نت ، انگار فایروال یا چیزی داره؟
نمیزاره data دانلود شه تو گوشی ، کسایی که این گوشیو دارن ، راحت با wifi وصل شدن؟
سلام به همه دوستان
من یک گوشی ارک اس دارم قبلا با وایرلس به نت وصل میشدم امروز رمز وایرلس مودم رو عوض کردم هر کاری میکنم وصل نمیشه گوشیم دیگه به نت حتی یبار کانکشنش تو گوشی رو پاکش کردم اما تو وایرلس هایی هم که سرچ میکنه اسم مودمم رو نمیاره و دستی اضافه کردم اما میزنه در محدوده نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسم مودمم تقییر نکرده فقط پسووردشو عوض کردم
ممنون میشم کمکم کنید
سلام پس از جسجو های فراوان یافتم
خداییش هم خیلی حال کردم تا یافتم
فقط کافی بود مودم را از با دست ریست کنم نه نرم افزاری
:)))))))))
باسلام
من شنیدم با بعضی از گوشی ها میشه وارد فیس* بوک و یو *توب و.. شد این امکان تو گوشی های سونی اریکسون وجود داره
سلام خواهشا کمک کنید
w700دارم پسوردمو فراموش کردم و حالا نمی تونم دیگه قفل کنم چکار کنم
ممنون
سلام
arc s دارم .1-برنامه هایی که از تو بازار دانلود میکنم کجا ریخته میشه؟مثلا امروز چند تا تم چند تا برنامه برای لاک کردن گوشی و ....گرفتم ولی نمیدونمکجا ریخته شده.
2-برنامه هایی که تو گوشی میریزم و نصبشون میکنم میره تو phone memory ،چیکار کنم که بره تو sd card ؟
3-توی setting>location &security>credential storage گزینه ی use secure credential و تیکشو برداشتم.حالا که میخوام بزنم میگه پسوورد بزن.چی باید بزنم؟نمیدونم.اصلا این گزینه چیکار میکنه؟؟؟؟.
tnx:20:
خواهشا کسی کمک نمی کنه