دوست عزیز خواستی بری یه سری عکس و مقاله ببین درباره نحوه تشخیص فیک بودنش بعد برو :11:نقل قول:
Printable View
دوست عزیز خواستی بری یه سری عکس و مقاله ببین درباره نحوه تشخیص فیک بودنش بعد برو :11:نقل قول:
برام زیاد مهم نیست . اینو میخوام تا فعلا بدون iem نمونم . ضمن اینکه من در مورد کلیپش تقلبی چیز زیادی نشنیدم . البته تا من برسم به مغازه دوستان زحمت تستش رو کشیدند :دی . فقط مضووع اینه که میگن صدای s4 قبل از burn in خیلی داغونه !
سلام... بنده بیشتر با آیپاد تاچ و پی سی گوش می کنم...نقل قول:
سبک هم دقیق نمیدونم :دی از اوپرا گرفته تا متال کلا گوش میکنم :دی ولی بیشتر پاپ متمایل به راک :دی
يه هدفون بيسيم (بلوتوث) خوب با قيمت 50-60 براي گوشي نوكيا 5800 معرفي كنيد!با تشكر
آقا چه فرقي بين ام 30 و ام35 بجز ظاهر وجود داره؟راستي رضا جون من ام 50 رو كه تست ميكردم حس ميكردم يه خورده بيسش زيادي قويه نميدونم اين حس من بود يا گوشام ايراد داره ولي دوست دارم بيس متعادلتري از ام 50 داشته باشه هدفونم و تا ممكنه ميد عالي و با جزييات.حالا كدوم ام 30 يا 35؟يا جفتش؟
خواهش میکنم قربان
اگر بشه اسمش رو گذاشت اطلاعات در خدمتیم
شما لطف دارید
این سری audio technica همشون همینطوری هستند من هم چون بیشتر AKG گوش کردم به این حالت صدا عادت ندارم اگه احساس میکنی خوشت نمیاد شاید بهتر باشه سراغ برند های دیگه بری
سلام به شمانقل قول:
پس صبر کنید تا بقیه ش این که هیچ بود
به روی چشم قولش رو به Peaceful1 (همون که همه چیو لو داد) داده بودم و اینجا هم به شما و بقیه، که از اولین مرحله تا انتها براتون شرح میدم که این EX1000 چطوریه صداش و ارزش داره هزینه ای که براش میشه یا نهنقل قول:
ولی من بی صبرانه منتظر ریویوی شما هستم . خدا رو چه دیدی شاید شیطون کار خودش رو کرد. :31:
شما از کجا میدونی که Peaceful1 ممکنه خود شیطونه نباشه (:
اما خارج از شوخی:
Peaceful1 یکی از کاربرهای بسیار فعال و دلسوز اینجاست که خیلی با حوصله دنبال می کنه فقط یه ایراد کوچولو داره و اون اینکه هر چی ازش بپرسی میگه نمی دونم در حالیکه می دونه!
به هر حال Peaceful1 کسی بود و هست که باعث شد اینجا باشم تا از تجربه هم استفاده کنیم شما یه نگاه کوچولو به یادداشت های توی پروفایل بکنید تا متوجه این مورد بشید
مثلآ برام دست میزنین (:نقل قول:
شما بگیر ما سعی میکنیم بهتون روحیه بدیم که احساس نکنی ارزش کیفیت به قیمت پایینه :10:
پس بفرما تا همه هدفونهای دنیا رو نداشته باشید نباید نظری بدید!نقل قول:
خوب من تجربه زیادی ندارم و فقط میتونم راجع به M50 نظر بدم و حتما این کار رو میکنم.
اینجا محل محل محل تبادل نظره نه چیز دیگه عزیزم بهتر که شما هرچی دلت می خاد بگی اگه درست بود که همه اونایی که نمی دونستند یا کم دقتی کرده بودند استفاده میکنند و اگه اشتباه بود یکی ممکنه درستش رو بگه تا هم شما و هم همه اونایی که نمی دونستند یاد بگیرند به همین آسونی مثلآ یادتون میاد روز اولی که می خواستید جمله سازی به این سادگی رو یاد بگیرید چی می گفتید؟! مطمئنن بارهای اول خیلی بی ربط می تونسته باشه اما کسی که بلد بود شما رو راهنمایی که و حالا شما یکی دیگه و . . .
قربان شما این نظر لطف شماستنقل قول:
اول اینکه شما رو سر ما جاداری :11:
تا جایی که یادمه شما قبلا گفته بودی تو پلیر های کریتیو این امکان وجود نداره ( البته امیدوارم اشتباه متوجه نشده باشم)
نه فکر می کنم اشتباهی شده اما:
از تمام پلیرهای دیجیتالی و آنالوگ میشه خروجی Line Out دریافت کرد و اگه به هر دلیلی در دسترس نباشه کافی یا شما کمی تخصص در زمینه الکترونیک داشته باشید یا اینکه از یک متخصص بخواهید براتون این خروجی رو در دسترس کنه به عنوان مثال اکثر پلیرهای پرتابل این امکان رو ندارند اما اگه قسمت آمپ اون که معمولآ کنار جک خروجی هدفون هست توسط یه آماتور الکترونیک هم دنبال بشه به راحتی می تونه اون دو تراک (مسیر ارتباطی روی برد) رو که مربوط به همون صدای Line Out هست رو توسط یک سیم یا جک جداگانه براتون از پلیر بیرون بیاره و اگه خیلی استاد باشه می تونه کاری کنه که همون جک هدفون تبدیل به Line Out بشه بدون اینکه تاثیری در ظاهر پلیرتون بزاره و اگه خیلی خیلی استاد تر باشه می تونه کاری کنه که جک هدفون پلیرتون دو کاره بشه یعنی هم هدفون و هم Line Out رو همزمان یا جداگانه استفاده کنید جالبه نه(یه جک همیشه به پلیرتون آویزون باشه)
شما هم موفق باشید.
من که از همون لحظه ای گه پست قبلی تون (تصمیم باطل کردن فروشگاه) رو دیدم بی خیال شدم بقیه رو نمی دونم (:نقل قول:
خارج از شوخی:
ممکنه یه دلیلش جذب مشتری باشه یا:
1. اینای که نمایندگی هستند با % زیادی تخفیف خرید می کنند که ممکنه %50 هم تخفیف بگیرند!
2. هزینه مالیات ازشون گرفته نمیشه که این خودش یه رقمی هست دیگه
3. هزینه پست که قربونش برم قاچاقی میارند و اینقدر کم تموم میشه که بعضی اوقات باور کردنش سخت میشه مثلآ یه بسته 20 کیلیویی از دبی تا تهران به طور قاچاقی وارد میشه کمتر از 200 تومن هزینه پست قاچاقیش میشه که مساوی هزینه پست فقط دو هدفون هست!
4. فعلآ با سود کم یه سری مدلها رو برای جذب مشتری می فروشند
5. یه تعدادی مدل مانیتور که از طرف شرکت اهداء میشه برای تست توی فروشگاه هم مجانی گیرشون میاد که اونها رو هم می فروشند حالا اگه اول اینکار رو نکنند آخرین هدفونی که توی این فروشگاهها مونده معمولآ جزوء هموناست که حسابی تست شده!
6. مگه بده که یه هدفون اصل رو به قیمت دلاری به ما بفروشند یا باید همه سه برابر قیمت دلاری قیمت بزنند تا ما خیالمون راحت بشه که اصله
به هر حال بخشی که با شما شوخی کردم اما یک کمی برای تغییر حال و هوای تاپیک بود که یک کمی جو اینجا خودمونی تر بشه و راحت تر با هم نظرامون رو دنبال کنیم
مرسی از اینکه اطلاع دادید و تشکر ویژه
شما هم موفق باشید.
بله سنهایزر یکی از برندهای مطرح هست اما منظورتون رو از:نقل قول:
دقیقآ متوجه نشدم چون تا جایی که خاطرم هست تا 5 صفحه پیش تمام بحث برسر برندهای موفق و حرفه ای بوده نه . . .نقل قول:
برندهایی می بینید که خیلی حرفه ای تر از این حرفهاست
به هر حال اگه نمایندگی سنهایزر لطف کنه چند مدل قدیمی موجدش رو که هر چند از رده خارجه رو به قیمت روز معرفی و دلاری اون بزنه بعید می دونم کسی دوست نداشته باشه از صدای شفاف اون بی نسیب بمونه، نه اینکه قیمت قدیم در 3 ضرب بشه!
نخواستیم مدلهای جدید وارد کنه که نشه حکایت سری IE که هر چی تقلبی توی دنیا بود یه باره جمع شد تو ایران
شما هم موفق باشید.
---------- Post added at 01:49 AM ---------- Previous post was at 01:44 AM ----------
سلام به شمانقل قول:
با توجه به بودجه شما پیشنهاد خوبی تقریبآ ندارم چون متال گوش می کنید هم مید خوب و هم بیس نسبتآ خوب نیازه که توی هدفونهای این رده قیمت سخت بشه هر دو رو با هم یه جا به دست آورد ولی پیشنهاد تست شده من دو مدل ارزون قیمت سونی MDR-ED12 و MDR-E10 هست که الان کمی گرون شدند هر چند بیس مدل 12 قوی تره و عمیق تر ولی ندل 10 کمی بیسش ضعیف تره اما با توجه به استایل این هدفون بیسش خیلی قوی هست (نسبت به هم استایلی هاش)
شما هم موفق باشید.
---------- Post added at 01:53 AM ---------- Previous post was at 01:49 AM ----------
اگه چند صفحه برید عقب تر می تونید یه انتخاب خوب داشته باشیدنقل قول:
و اینکه هدفون بلوتوث رو برای گوشی یا مدل خاصی نمی سازند چون هدفونها یا هدست های بلوتوث به این خاطر طراحی شدند که از ابزار جدا بشن نه با محدودیت ها یا برتری های اونها کیفیتشون یا امکاناتشون کم و زیاد بشه
اما بهترین پیشنهاد می تونه Jabra Clipper + یک هدفون خوب باشه که کمی از بودجه شما فراتره هر چند که قیمت جدید از Sony WM600 ندارم ولی اگه قیمت بگیرید با توجه به هدفون خوبی که همراهش هست یه انتخاب خوب نسبت به جبرا می تونه باشه و بعدآ می تونید هدفون بهتری براش تهیه کنید
شما هم موفق باشید.