-
نقل قول:
اره والا خیلی بعیده از پانا ولی خوب راه حلشم همون طور که میدونید یه پلیر قوی که بتونه تمام این کاستی ها رو جبران کنه . اونم بلوری پلیر هست . فقط نمیدونم ایا این بلوری پلیر های میتونن 3بعدی درست بخونن و درست انتقال بدن . بهترین بلوری پلیر چی هست کسی سر رشته داره میشه معرفی کنه البته زیاد گرون نباشه ..با تشکر
بله بدبختی من از سینما خانگی هم ضربه خوردم! مثلاً پایونیر گرفتم بهترین باشه ولی MP4 AVC 1080 پخش نمیکنه ولی با 1080 رو کدک های دیگه مشکل نداره! بدبختی اکثر فایل های منم همین کدک رو داره. ولی با همین کدک رو رزولوشن پایین تر مشکلی نداره.
برای سینما و پلیر هم تشریف ببرید بخش خودش بهتر نتیجه میگیرید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
بدجور ضد حال خوردم
یعنی این st30 یا این همه دبدبه کب کبه زیرنویس ساپورت نمیکنه؟!!
اخه بدبختی اینجاست که من بلوری پلیر پاناسونیکم دارم مدل bd110 ولی خداروشکر ائنم زیرنویس ساپورت نمیکنه
جالبیش اینجاست که کلان هم mp4 پخش نمیکنه و باید مستقیما با هارد وصل کنم به تلوزیون و شاید بعضی mp4 هارو باز کنه
ولی زیرنویس هایی که تو خود فیلم هستن رو نشون میده
من چند نا فیلم دان کرده بودم که زیر نویساشون با mkvmarage بهشون چسبیده بود و راحت زیرنویسارو آورد ولی من خودم یه فیلمو با همین برنامه زیرنویسشو بهش چسبوندم ولی تلوزیون کلا فیلمو پخش نکرد
نمیدونم مشکل چیه
دوستان اگه کسی از برنامه mkvmarge اطلاعاتی داره راهنمایی کنن
چون فک کنم تنها راه پخش زیرنویس باشه
-
نقل قول:
تو st30 چه جوری زیرنویسو بیارم؟
اصلا چه فرمتایی رو ساپورت میکنه؟
ممنون
زیر نویس انگلیسی رو ساپورت می کنه و واسه فعال کردنش موقعی که کلیپ یا فیلم رو اجرا کردین دکمه options رو بزنین و video setup رو انتخاب کنین و از اونجا subtitle رو که off هست تغییر بدین و یکی از گزینه های موجود رو انتخاب کنین
-
st30 زیرنویس ساپورت میکنه :8::27:
الان یه لحظه هارمو که توش پره فیلم و زیر نویسه رو انداختم رو تلوزیون و یه فیلم شانسی باز کردم و زیرنویساشو راحت اورد
شک کردم شاید زیرنوسی به فیلم چسبیده باشه و مال خود فیلم باشه ولی با کامپیوتر تست کردم دیدم اون زیرنویس یه فایل جدا گانه بود و اصلا خود فیلم زیرنویس توش نداشت
تنها مشکل اینه که من تو اون پوشه نزدیک 100 تا فایل زیرنویس با فرمت های مختلف داشتمو نمیدونم کدوم فرمتو ساپورت و پخش کرد الان دارم دونه دونه امتحان میکنم و نتیجه رو اینجا میگنم
-
چند تا مطلب دیدم در مورد سایه سبز رنگی که ایجاد شده روی صفحه. یه سری ویدیو هم هست تو یوتیوب که نشون داده از دوستان کسی به این مورد بر خورده؟ من بیشتر خودم برای گیم میخوام از این پلاسما استفاده کنم. حالا موندم. دو سال پیش پیش هم که پاناسونیک پنلش بعد از مدتی رنگ مشکی رو یه صورت خاکستری و یا بنفش نشون میداد که تو فروم هایی مثله AVS خیلی صر و صدا کرد.
-
نقل قول:
st30 زیرنویس ساپورت میکنه :8::27:
الان یه لحظه هارمو که توش پره فیلم و زیر نویسه رو انداختم رو تلوزیون و یه فیلم شانسی باز کردم و زیرنویساشو راحت اورد
شک کردم شاید زیرنوسی به فیلم چسبیده باشه و مال خود فیلم باشه ولی با کامپیوتر تست کردم دیدم اون زیرنویس یه فایل جدا گانه بود و اصلا خود فیلم زیرنویس توش نداشت
تنها مشکل اینه که من تو اون پوشه نزدیک 100 تا فایل زیرنویس با فرمت های مختلف داشتمو نمیدونم کدوم فرمتو ساپورت و پخش کرد الان دارم دونه دونه امتحان میکنم و نتیجه رو اینجا میگنم
عجیبه. والا من که تست کردم و زیرنویس SRT و فیلم تو یه پوشه بود پخش نشد!
یه نکته: تو دفترچه سری اروپایی زیرنویس رو گفته فقط برای Divx ساپورت میشه.
-
نقل قول:
چند تا مطلب دیدم در مورد سایه سبز رنگی که ایجاد شده روی صفحه. یه سری ویدیو هم هست تو یوتیوب که نشون داده از دوستان کسی به این مورد بر خورده؟ من بیشتر خودم برای گیم میخوام از این پلاسما استفاده کنم. حالا موندم. دو سال پیش پیش هم که پاناسونیک پنلش بعد از مدتی رنگ مشکی رو یه صورت خاکستری و یا بنفش نشون میداد که تو فروم هایی مثله AVS خیلی صر و صدا کرد.
یعنی st30 هم بعد از مدتی روش لک میوفته؟:41:
-
تاریخ انتشار آگهی : سه شنبه 18 بهمن 1390
-
نقل قول:
عجیبه. والا من که تست کردم و زیرنویس SRT و فیلم تو یه پوشه بود پخش نشد!
یه نکته: تو دفترچه سری اروپایی زیرنویس رو گفته فقط برای Divx ساپورت میشه.
هرکار میکنم فارسی رو درست نشون نمیده
srt پخش میکنه ولی فقط انگلیسی
srt های فارسی رو خرچنگ غورباقه نشون میده
-
نقل قول:
یعنی در st30 , vt30 هم لک می افته؟