آقا ممکنه این وضعیتی که داری با یه ریست کردن ساده خطت از طرف 2828 حل بشه بهشون گفتینقل قول:
البته میگم ممکنه
Printable View
آقا ممکنه این وضعیتی که داری با یه ریست کردن ساده خطت از طرف 2828 حل بشه بهشون گفتینقل قول:
البته میگم ممکنه
آخه مشکل اینه که یوزر ادمینم ندارم .فقط یه پس وورد دارم که وقتی با گوشی وایرلسی کانکت میشم اون رو میزنم.نقل قول:
ای بابا باز 3-4 روز سالم بود دوباره از دیشب خراب شد...باز هم ترافیک خروجی از کشور فقط مشکل داره و ترافیک داخلی تایم اوت نداره....نمی دونم چه وصعیتیه راه انداختن اینا....
دوستان سرویس من هم چند هفته ای مشکل افت سرعت شدید داشت تا نصف سرعت. با تماس با 2828 درست شد.
در ضمن دوستان 512 رو همه ی مراکز مخابرات تهران بدون سند و مدرک و مجوز خاصی ارائه میدن و گفتم بگم او دسته از دوستانی که در جریان نیستن مطلع بشن.
شرکت ما پیمانکار مخابرات تهرانه ووبرای یک سری کار به مرکز زارعی شهرزیبا رفته بودم با رئیس مرکز که صحبت کردم گفت بدون هیچ محدودیتی تا 512 رو میدن در ضمن گفت قرار تا چند ماهه آینده تا 1 مگ رو هم ارائه بدن!!!
حالا نمیدونم هدفشون چیه فقط خواستم اطلاع رسانی کرده باشم
از دیشب که برای من قطع شد الآن وضعیت به طرز وحشتناکی افتضاحه حتی با 16 تا کانکشن هم سرعتم به 10 نمیرسه:n30:نقل قول:
شما کدوم مرکزی؟ انگار فقط ما امروز مشکل داریم . بقیه وضعیتشون خوبه؟
من سلمان فارسی هستم سعادت آباد... والا من الان نیم ساعته دارم سعی می کنم با پشتیبانی تماس بگیرم نامرد منو 20 دقیقه میذاره رو هولد بعد که نوبت من میشه قطع می کنه
admin رو که من میگم حساب کاربری سوپروایزر رو نمیگم عین لغات اون کلمه رو میگم که باید واردنقل قول:
کنی a d m i n در تقریبا اکثر مودم ها این بعنوان یوزر پس مودم هست
موفق باشی
آقا ببخشید منبد متوجه میشدم.پیری و هزار درد.:n02:
رفتم داخل مودمم ولی snr margin و line atteرو پیدا نکردم فقط اینها هست:
--------------------------------------------------
Status: Up Downstream Rate: 280 kbps Upstream Rate: 124 kbps
Encapsulation: RFC 2516 PPPoE Multiplexing: LLC QoS: UBR PCR: SCR: Autodetect: Disable VPI: 0 VCI: 35 Enable: 1 PVC Status: Up
تورنت دارم میزنم سرعتم هم افتضاحه مرکز جماران.256 هم دارم.الان سرعتی که DU METER داره نشون میده یه سرعت هیولاس که هیچکدومتون ندارین......6.4KB/s
در شرایط کنونی الان باید از تورنت با 20 kb حداقل دان کنی اگه این سرعت رو میگیری که هیچ اگه نهنقل قول:
یه تماس با 28 28 بگیر شرایط رو بهشون بگو ببین چی میگه
با یه ریست خطت اوضاعت احتمالا روبراه میشه
موفق باشی
با سلامنقل قول:
باز نمیدونم چه مناسبتی هست اینا انگار دورباره ترسیدن
دوستان سرعت من هم به شدت افت کرده 2-3 روز هست
اصلاً دارم دیوونه میشم این پست رو 10 دقیقه طول کشیدن تا بدم
زنگ بزنم 2828؟؟
مرکز مشهدی مهدی هستم کسی از این مرکز هست ؟؟؟