حالا چرا پای فک و فامیلمون رو میکشی وسط:دی
پست اول فلش تولز رو دانلود کن.
پست دوم 2.3 رو
کد:http://---------.ir/Forum/thread4948.html
Printable View
حالا چرا پای فک و فامیلمون رو میکشی وسط:دی
پست اول فلش تولز رو دانلود کن.
پست دوم 2.3 رو
کد:http://---------.ir/Forum/thread4948.html
اصلا از بچگی به من میگن مصطفی نیمه پر لیوان بین:دینقل قول:
بابا چقدر شما مثبت اندیشین.بابا نیمه پر لیوان.بابا نکته بین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره.خوبی که زیاد داره.
هیچ کدومش برا من به خوبی اون فلش توی اس ام اس برای جابجا کردن کروسر نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راحت میاری روی هر حرفی که میخوای ادیت کنی.
درسته مصطفی رام آب بندی میشه.یه مدت که استفاده کنی روونتر میشه.با این تفاسیر بیا کاستم رام بریز :))))
به نظرم اگه رام اصلی روت بشه و برنامه های اضافی برداشته بشه از همه چی بهتره.
موافق باهات اما حالا حالا ها باید تلاش کنی تا بتونی مخم رو بزنی کاستوم رام بریزم:دی
قربون شکلت من گفتم چی هست که اینقدر دپرسی:دی...بابا قدیما حسرت خوندن اف ال وی داشتیم حالا غصه نداشتن نکست گرفتی؟اگه اینقدر انگشتات تنبلن:دی به قول حامد یه پلیر بریز..ناناحنی نداره:دینقل قول:
در بخش گالری و ویدوها نمیشه به ویدوئو دیگری رفت
و باید بک بزنی بعد انتخاب کنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گفتما....battery indicator proنقل قول:
اما اسم دقیقش را بگو
نمایشگر باطری حرفه ای به فارسی خودمون:دی
اونی که حامد چند صفحه قبلم گذاشت قشنگ بود هنوز اونو تست نزدم به این عادت کرده ام.
فقط میگما
نمیشه علامت باطری خودش رو برداشت؟..این نوشته am & p.m خیلی ستمه...اون بالا که واسه انشا نوشتن نیست که..نمیشه حذفش کرد؟
خوب ساعت رو 24 ساعته کن:دینقل قول:
نمیشه علامت باطری خودش رو برداشت؟..این نوشته am & p.m خیلی ستمه...اون بالا که واسه انشا نوشتن نیست که..نمیشه حذفش کرد؟
مصطفی اون 3 تا ویجت که گذاشتم ریختی؟
آقا رفتم MIUI ، رفتم افطار ، بعد 10 دقیقه دوباره با هزار بدبختی برگشتم ولف... فقط کار الکی تراشیدم واس خودم :| چرته خیلی... با ولف من 1470 تا با کوادرنت گرفتم ، با مای یو آی به زور 1350...
Wolf Rocks \m/ :D
فارسی هم داشت؟حالا ببینیم آپدیت براش بیاد چی میشه
نمیدونم والا بلوتوث و وایفای به کاره بیشتر ولی یک روز دقیقا میره..قبل اپدیت اینطوری نبود...:19:نقل قول:
این قدر چرت بود دیگه فارسی رو چک نکردم : دینقل قول:
آپدیت جدید بیادم میریزم ببینم چی میشه :-؟؟
ولی شبیه iOS بودااا : دی حال کردم از این نظر باهاش... ولی دیدم ولف بهتره و اینم به خاطر بنچمارک بالاتر اومده بودم که دیدم بنچمارکشم پایین تر میشه :|
خوب خودش گفته رام بنچمارکش از همین مقدار تا 1750 میره.شما میزاشتی رام یکم جا بیفته بعد میزدی تو پرو بالش:دی
کلا طبیعی هست اولش کند باشه.فکر کنم خودشم گفته اینو.
چیها داشت کلا؟
بريد به قسمت settings و بعد به قسمت about phone و بعد روي قسمت android version پست سر هم و تند تند تاچ كنيد و نتيجه رو ببينيد. جالبه. این رو تو سایت موبایلستان دیدم.
ضمنا اونجا یک ترفندی هم برای فعال کردن زبان فارسی برای کلیه منو ها بدون دی برند کردن بود که من انجام دادم و خیلی عالی بود . الان گوشیم کلا فارسیه!
حامد(((&*^%$
:دی
نـــــه.ویجت هات چی بودن؟دقت نکردم:دی ویجت باطری که من دوس ندارم...یکی اش هم واسه رام مینیو بود فکر کنم.سومی شی بود؟
میگما کل تنظیمات اینترنتم پاک شده...چه جوری بودن؟اس ام اس بدیم تنظیمات رو ایرانسل ارسال نمیکنه؟
این تو کلیپی که اسماعیل خیلی وقت پیش واسه امدن 2.3 روی اکس 10 گذاشت ، بودشنقل قول:
بريد به قسمت settings و بعد به قسمت about phone و بعد روي قسمت android version پست سر هم و تند تند تاچ كنيد و نتيجه رو ببينيد. جالبه. این رو تو سایت موبایلستان دیدم.
ادیت:
از سایت ایرانسل گرفتم تنظیماتش رو..حــــــله