من که در به در دنبال نامه دانشجو یا شرکتم برای سرعت 2 مگ یا 1 کسی نیست کارمو راه بندازه؟شیرینش رو هم میدم
Printable View
من که در به در دنبال نامه دانشجو یا شرکتم برای سرعت 2 مگ یا 1 کسی نیست کارمو راه بندازه؟شیرینش رو هم میدم
دوستان اگه باقی مانده ترافیک زودتر از زمانش تموم شه میشه واسه ماه جدید زودتر خرید کرد ؟
من الان 13 مگ دارم و 6 روز مونده . مثلا" امروز که این 13 مگ تموم شد میشه زنگ بزنم واسه ماه بعد رو از فردا (یعنی 6 روز زودتر) شارژ کنم ؟
فقط میتونید بسته افزایشی خریداری کنیدنقل قول:
ممنون ایمان جون . یعنی چی بسته افزایشی ؟ گرون تر از شارژ یه ماه میفته ؟نقل قول:
بله گرون تر میوفته بسته افزایش هم یعنی همون حجم خریدن تو ADSLنقل قول:
مثلا میرید حسابتون رو شارژ میکنید 1 گیگ میخرید
---------- Post added at 04:58 PM ---------- Previous post was at 04:57 PM ----------
بله مثل اینه که شما با یه اکانت ADSL بخوای همزمان در دو جا کانکت باشی و استفاده کنینقل قول:
سلام ایا اگر 3 روز زودتر حساب را شارژ کنم میزان حجم باقیمانده به ماه بعد منتقل میشود یا میپره ( من الان 128 پایه دارم ) تغییر تعرفه از 128 به 512 از طریق سایت ایانسل امکان پذیر است یا باید برم دفترشون . ایا میشه نامه را براشون فکس کرد
نقل قول:
بسته افزایشی چطور باید خرید؟ قیمتاش چنده؟
وایمکس 1 مگ من هم راه افتاد !! هوراااااا !!!! :8: 24ام ثبت نام کردم امروز 26ام راه افتاد ! سرعتشون خوب بود ! سرعتش هم خداوکیلی خوبه بین 120 تا 150 کیلوبایت تازه 4 چراغ !
فقط یه سئوال از دوستان با تجربه . من الان نامحدود اعتباری گرفتم سرماه فقط باید همان مبلغ تعرفه خودم رو بدم و تمام تا ماه بعد دیگه ؟ درسته؟
خب این که خیلی مسخره بازیه !!!!!!!!!!!!!! من بخوام 5 روز زودتر اکانت 1ماه مو بگیرم به اینا چه ربطی داره ؟!؟!؟! یعنی باید 5 روز رو وایسم بعد زنگ بزنم بگم یه ماه دیگه بدین بهم ؟!نقل قول:
عزیزم ایرانسل برای یکسان سازی همه حساب ها دوره ماهانه اش رو از اول ماه شمسی آغاز میکنه و به صورت اتوماتیک تعرفه فعلی رو براتون تمدید میکنه مگر اینکه تا قبل از روز 31 ام خودتون تغییرش بدین.نقل قول:
لپس لازم نیست زنگ بزنید بهشون که اکانت ماه بعدم رو بدین