تو كدوم قسمت سايت دانشگاه ميزنن ؟؟ به من هم گفتن بر حسب رتبه تقسيم ميكنيم . من هم رتبم شده 38 و آخرين رتبه قبولي 156 بود. من هم نيمسال اول ميشم ديگه ؟نقل قول:
Printable View
تو كدوم قسمت سايت دانشگاه ميزنن ؟؟ به من هم گفتن بر حسب رتبه تقسيم ميكنيم . من هم رتبم شده 38 و آخرين رتبه قبولي 156 بود. من هم نيمسال اول ميشم ديگه ؟نقل قول:
برای دانشگاه من که توی اطلاعیه زده بودن که 250نفر اول ورودیای مهر ماهن بقیه بهمن. برو سایت دانشگاهتون حتما اطلاعیه ای چیزی هست.نقل قول:
ولی رتبت نشون میده مهرماهی هستی
من کلاسم از سوم شروع میشه.نقل قول:
احتمالا دقت نکردن! :27:نقل قول:
آخه اگه مثلا همه ی پولو بذارین و فقط به همون حساب شهریه بریزین، اونوقت فکر میکنن واحد اضافی خواستین بگیرین! اینطور نیست؟
آقا منم ورودی مهرماه شدم.وارد سیستم سیدا دانشگاه آزاد تبریز شدم کلا واحدهایی رو که دادن و زمان کلاسها که از ساعت چند تا چند هست و روز امتحان و مبلغ کل شهریه رو نوشته.
سلام
من در مقطع ارشد قبول شدم.البته ازاد
چند تا سوال در باره دروس جبرانی داشتم
در چه شرایطی واسه دانشجو درس جبرانی میزارند؟
ایا کلاس جبرانی مخصوص دانشجویان ارشده یا به طور مشترک با دانشجویان کارشناسی برگزار میشه؟
حد اکثر چند واحد جبرانی ممکنه به دانشجو بدند؟
یه سوال هم واسه ثبت نام داشتم
ایا واسه ثبت نام در ترم اول باید همه شهریه رو داد؟
من حتی نمیدونم چند واحد قراره بهم بدند و نمی تونم 2 ملیون با خودم ببرم.میتونم یه مقدار بهشون بدم تا کار ثبت نام تکمیل بشه و بقیه پول رو چند هفته بعد ببرم
واقعا ؟؟نقل قول:
کدوم دانشگاهی شما ؟؟
من تازه دوم باید برم معارفه
:20:
---------- Post added at 12:11 PM ---------- Previous post was at 12:08 PM ----------
شما بری تو تاپیک ارشد بپرسی بهترهنقل قول:
اینجا :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=212450
نقل قول:
نبود؟؟؟یکی جواب بده.
---------- Post added at 01:29 PM ---------- Previous post was at 01:28 PM ----------
یعنی پولمون پریده؟؟؟:18:نقل قول:
سلام. منم وارد سيستم سيدا دانشگاه تبريز ميشم ولي اونجا چيزي نميبينم. ميشه شما بگيد چطور فهميديد ترم مهري هستيد ؟نقل قول:
من تا اينجا ميرم بقيشو نميدونم بايد چيكار كنم :
کد:http://www.iaut.ac.ir/User_InterFace/Sida/Sida.aspx
ممنونم دوست گلم. ولی اون موقع که من این پست رو زدم، جواب شما رو نخونده بودم. در هر حال امیدوارم ناراحت نشده باشید.نقل قول:
دوست شما هم بهره برداری علوم و تحقیقات هستند؟
دوستان یه راه خیلی ساده وجود داره برای اینکه بفهمید نیمسال اولی هستید یا نیمسال دومی. اگر انتخاب واحدتون انجام شده، تاریخ امتحان ها رو نگاه کنید. اگر تو دی یا بهمن بود خوب نیمسال اولی هستید.متولدین 1371 احتیاجی به مدرک نظام وظیفه ندارند.نقل قول: