!!!!!!!نقل قول:
اگه اینطور که میگن بر اساس معدل بچه ها رو میزارن من با این معدل زیبا باید تو طویله امتحان بدم
کی بحث این معدلو شروع کرد؟
بابا این حرفا چیه
!!!!!!!نقل قول:
اگه اینطور که میگن بر اساس معدل بچه ها رو میزارن من با این معدل زیبا باید تو طویله امتحان بدم
کی بحث این معدلو شروع کرد؟
بابا این حرفا چیه
انی ویز(anyways)!
تاریخ ادبیات هم خیلی ضد حاله.مخصوصا اونایی که معروف نیستن حالا سعدی و اینا خوبه تکرار میشه ولی بقیه...
من اول سال نذر کردم اگه خوب بخونم واسه کنکور با شلوار کردی برم سر جلسه :دینقل قول:
من دوستم میگفت که من با زیر شلواری و دمپایی رفتم سر امتحان.میگفت کسی که ادمو نمیشناسه اما این تو هستی که میخوای در کمال راحتی امتحان بدی
اما خب نخوندم و الان با همون شلوار معمولی میرم :دی
بچه ها منم کنکور میدم !
می خوام از فردا شروع کنم به درس خوندن کنکور کیه ؟ :دی
اووو فردا خیلی زوده.حداقل میگفتی شب کنکور یه چیزی:18:نقل قول:
دوست عزیز ممنون از راهنماییت.خوب منم می گم که تا شب کنکور باید درس خوند ولی منظورم از اینکه گفتم نباید زیاد خوند اینه که مثلا یکی نیاد یه مبحث ریاضی رو درست دو روز قبل کنکور شروع کنه که نه تنها فایده ای نخواهد داشت بلکه 100%می گم که مضر خواهد بود.چون این جور مباحث نیاز به تکرار و تمرین دارن.ولی باید یه نکاتی که کلیدی هستن و یاد گرفتین ولی حالا ممکنه فراموش کرده باشین و یه دور نگاه کنین.اونم درست شب کنکور.یکی از دوستای من روز قبل کنکور یه مجموعه سوال 800-900 تایی ادبیات حل کرده بود ادبیات رو 90 زده بود!رتبش 2000 شد.نقل قول:
خود من دانشجو هستم.شاید توی دبیرستان یه ساعت می خوندم که 20 بگیرم حالا چهار ساعت می خونم 10 بگیرم.
آخه اگه از خدا نخوایم پس از کی بخوایم؟؟؟هان؟؟؟:41:نقل قول:
مطمئن باش کسی که تنها پناهش رو خدا می دونه هیچ وقت خدا اون رو به خاطر گذشتش تنها نمی ذاره.خدا آینده ی ما رو می دونه.می دونه اگه امروز کمکمون کنه فردا که به خواستمون رسیدیم اولین چیزی که یادمون می ره قولی هست که به خدا داده بودیم ولی با این حال باز هم کمکمون می کنه.
میشه بگید رشتتون چیه؟؟نقل قول:
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 11 (11 کاربران و 0 مهمان)
بابا مثل اینکه همه بی خیال درس شدن :دی
بچه ها من درصدام بین 50 تا 70 به غیر از ریاضی ( 10 درصد میزنم D:
با این درصدا فکرکنم بتوتم یه دانشگاه دولتی قبول شم نه؟؟؟؟؟؟؟