لطفا" netframework 3 رو بزارید
Printable View
لطفا" netframework 3 رو بزارید
اگه ممکنه برنامه Microsoft.NET Framework 3+برنامه افزایش قدرت در bal رو برای xp بزارید؟:19:
سلام دوستان من به یه مشکل اساسی برخوردم فقط خواهشا جواب بدیدتمام این پچ های جدیدی رو که گرفتم نمیتونم به طور کامل نصب کنم چون وقتی وارد بازی میشم ارور میده میگه قادر به لود ادیت نیست چون با این ورژن سازگاری نداره منم پچ ورژن 1/20 رو که کونامی ارایه داده گرفتم ولی الان بازی بالا نمیاد فکر کنم کرک میخواد ولی من ندارم اگه کسی بلده لطف کنه جواب منو بده ببینم چیکار باید بکنم
بفرما اینم کرک 1.2 در ضمن من پچ Burgum v0.50 رو روش امتحان کردم کار میکنه ولی پچ (eyination kaskus super patch V.2)رو نمیتونه اجرا کنه که فکر کنم این eyination kaskus super patch V.2 بهتر باشه.نقل قول:
کرک 1.2 : حجم 5560 KB
کد:http://rapidshare.com/files/163833046/1.20.rar
نقل قول:
عزیز جان شما سیو bal خودت رو واسه من آپلود کن و بگو میخوای هر قدرتی چقدر باشه تا من برات با ویستا ردیف کنم.ارزش نداره 250 مگ برنامه دانلود کنی:46:
دوستان نرم افزار دات نت فریم ورک 3.5 کلی حجم داره حدود 70 مگ البته فول و دانلود شده اش و گرنه خودش 6 یا 7 مگ هست موقع نصب میخواد آنلاین بشید و 63 مگ از نت دانلود میکنه من این نرم افزار رو به صورت پک شده دارم که مجموعا 170 مگ حجمش هست متاسفانه به خاطر ندارم از کجا دانلود کردم وگرنه لینک رو میذاشتم. مورد بعدی اینکه وقتی تغییر دادم و توانایی ها رو افزایش دادم پست ها رو دستکاری کرد و توانایی های منحصر به فرد بیشتری رو بهم افزود باحاله ولی
پستت چی بود بعد چی شد؟نقل قول:
اخه من همون فصل اول به همه چی 3 تا اضافه کردم پستم رو از ss به cmf تغییر داد .......:13:
سلام به همه
آقا بذاريد ما هم تو تاپيك شركت كنيم بابا
چاكره همه بروبكس:11::40:
سلام دوستان عزیز
کسی میدونه Pro Evolution Soccer 2008 فایل های پچ برای ویرایش لباس یا توپ هست یا نه؟
من این سوال رو تو انجمن ساخت و ویرایش بازی مطرح کردم ولی دوستان گفتن باید به انجمن بازی مراجعه کنی سرچم کردی چیزی پیدا نکردم اگر کسی از دوستان خبر داره ممنون میشم به ما هم بگه
با تشکر
اینجا Pro Evolution Soccer 2009نقل قول:
هستش برو تو تاپیک خودش
نقل قول:نقل قول:دوست عزیز خوش اومدی ولی همه ی انها رو میشد تو یه پست هم بگی متشکرنقل قول:
.................................................. .................................................. ........................................
اینکه قبلا می گفتن میشه خوشحالی بازیکن رو کنترل کنی و یا پیرهنت رو در بیاری چی بود الکی می گفتن؟
این فوتبال زنان که میگن توی نسخه ps3 هست چه جوریاس کسی دیده؟