سلام امروز رفتم اسياتك تو سرشون خراب كردم 500 مگ ازشون شارژ گرفتم:21:
گفتن تا دوشنبه اگه سرعت شبانه درست نشد 45 تومن از پولتو ميديم تو بخير و ما به سلامت:39:
Printable View
سلام امروز رفتم اسياتك تو سرشون خراب كردم 500 مگ ازشون شارژ گرفتم:21:
گفتن تا دوشنبه اگه سرعت شبانه درست نشد 45 تومن از پولتو ميديم تو بخير و ما به سلامت:39:
اینم 3 بعد از ظهر من - سرویس 2 مگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ماشاالله چشم نخوره مباركت باشه:31:نقل قول:
جدی؟ چه باحالنقل قول:
یه توضیح میدین
دیشب ساعت 2 شب حجممو چک کردم 499 مگ مونده بود
دانلود اتوماتیک ساعت 7:58 دقیقه تموم میشه
حالا که از دیشب تا حالا هیچ کاری نکردم رفتم حجممو چک کردم شده 455 مگ یعنی 44 مگ که مصرف یه روزم هست پر شد رفت هوا
اسیاتک دزدی حجم داره شدیــــــــــــــــــد
سرویسم 2 مگ با 5 گیگ حجم هست الان که 20 روز از سرویسم گذشته 4.5 گیگ از حجمم مصرف شده که کاملا بی سابقه هست واسه من
دوستان شما ام حجمتونو هر روز و هر شب چک کنین مطمئنم می تونین مچشونو بگیرین
شیراز هنوز فرق داره یوزر و پسنقل قول:
بهشون گفتم سر قضيه 20 تا 21 رايگان 500 مگ از دست دادم (البته دروغ گفتم 300 مگ كم شد) اونا هم 500 مگ شارژ دادنم گفتم ا مگ سرويس گرفتم 2 گيگ ماهانه به جايي نميرسه دلمون به شبانه خوشه كه رايگانه اونم سرعت به 12 بزور ميرسه يا همين الان درستش كنين يا پولمو پس بديد گفتن تا دوشنبه صبر كن ببينيم چي ميشه گفتم اگه درست نشد چي پولو پس ميديد گفتن پولي كه گرفتيم به اندازش سرويس بهتون داديم گفتم اولا 1 مگ سرعت ندادين 256 دادين دوما من دو هفته از سه ماهمو مصرف كردم پول دو هفته رو حساب كنيد بقيشو برگردونيد قبول نميكردن منم از ساعت 9 صبح تا 11.30 همونجا بودم تا قبول كردن پول يك ماه كم كنن بقيشو بر گردونن :5:نقل قول:
:41:من دیشب تا صیح با 5 دانبود میکردم:41:
به خدا من دیال آپ داشتم شبا میزاشتم چیزی واسه دانلود با 6و7 دانلود میکردم این چه وضعیه :41:
فردا زنگ میزنم حسابی میشورمشون میزارم کنا مسخره هارو:41:
تو اهواز يك مگ 2 گيگ شبانش رايگانه ؟نقل قول: