سلام. یه دوماهی هست یه تیپ 5 مدل 93 صفر گرفتم. از لحاظ موتوری تاحالا مشکلی نداشته. اما به جرات میتونم بگم کیفیت قطعاتش افتضاحه. از همون روز اول تسمه دینامش جر جر صدا میداد و اینکه مدام ریموت و قفل مرکزیش از کار می افتاد.نقل قول:
Printable View
سلام. یه دوماهی هست یه تیپ 5 مدل 93 صفر گرفتم. از لحاظ موتوری تاحالا مشکلی نداشته. اما به جرات میتونم بگم کیفیت قطعاتش افتضاحه. از همون روز اول تسمه دینامش جر جر صدا میداد و اینکه مدام ریموت و قفل مرکزیش از کار می افتاد.نقل قول:
راستی کلاچ زیادی بالا هست و باعث میشه وقتی پام رو از روی کلاج می خوام بردارم ، پام گیر کنه و باعث میشه خاموش کنم
رفتم نمایندگی ، یعد از یه روز که ماشین اونجا بوده تا مثلا بررسی کنند ، مسئولی که مشخص بود چیزی از مسئولیت حالیش گفت که چون سیم کلاج اوتوماتیک هست نمیشه که پایین بیاریمش و باید عادت کنی؟
به نظرتون جیکار کنم؟ ببرم یه نمایندگی دیگه نشون یدم یا نه؟
دوستان کسی میدونه این کلاس 99504 که پیش فروش زدن چیه ؟؟؟ اصن تیپ 5 ه ، تیپ 2 ه ؟ من هیچی در موردش پیدا نکردم نه تو سایت ایران خودرو ، نه بقیه جاها ... ممنون میشم کمک کنین
کسی نمیگه چه لامپی برای ماشین بگیرم ؟
لامپای جلو
مدل فابریک
کسی نمیگه چه لامپی برای ماشین بگیرم ؟
لامپای جلو
مدل فابریک
نقل قول:
سلام
لامپ های خودرو در انواع مارک و مدل و رنگ های مختلف وجود داره.
لامپ زنون که نمیتونید استفاده کنید پون گیر میدن بهتون
اما لامپ هایی هستن که نورشون نسبت به نمونه های فابریک بهتر هست
و روشنایی خوبی هم دارن.
نقل قول:
سلام
لامپ های خودرو در انواع مارک و مدل و رنگ های مختلف وجود داره.
لامپ زنون که نمیتونید استفاده کنید چون گیر میدن بهتون
اما لامپ هایی هستن که نورشون نسبت به نمونه های فابریک بهتر هست
و روشنایی خوبی هم دارن.
ممنونم
میشه مدلشو دقیق بگید و واتش رو
سلامنقل قول:
سیم کلاچ 206 به صورت فابریکی اتومات هست و بسته به مقدار صفحه ای که برای شما باقی مونده ، رگلاژ میشه به صورت اتومات
میشه سیم کلاچ رو رگلاژ دستی کنید اما به نظر من اینکارو نکنید ، ماشین من دستی بود سیم کلاچش و بسیار هم سفت بود به علت کیفیت نامرغوب سیم کلاچ و همین باعث شده بود پدال کلاچ 3-4 سانتی متر از پدال ترمز پایین تر باشه که با برگردوندن به حالت فابریکی ، خیلی عالی شد و نرمال شد کلاچم
بعد منظورتون این هست که پدال کلاچ بالا هست یا اینکه کلاچ بالا ول میکنه ؟!
ممنون از پاسختوننقل قول:
به گفته مسئول نمایدگی عمل کردم و تا الان یه یه ماهی میشه ماشین دستم هست عادت کرده ام
کلا پدال بالا هست ولی الان می دونم چطوری پام رو بذارم رو بردارم