رحمان رضایی:روی پیشنهاد پرسپولیس فکر می کنم
بازیكن سابق تیم فوتبال لیوورنوی ایتالیا در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی شبكه خبر گفت : هنوز باشگاه من برای فصل آینده مشخص نیست و تا پایان هفته باشگاه آینده خود را مشخص می كنم .
وی شركت در تمرین تیم فوتبال استقلال تهران را تكذیب و خاطرنشان كرد : برای حفظ آمادگی در مجموعه ورزشی انقلاب تمرین می كنم و هیچ وقت با استقلال تمرین نكرده ام.
رضایی اعلام كرد : اگر شرایط مساعد باشد به فوتبال ایتالیا برمی گردم ولی تا اكنون پیشنهاد قابل توجهی را دریافت نكرده ام .
بازیكن سابق تیم فوتبال لیوورنو درباره رفتن به یكی از دو تیم استقلال یا پرسپولیس هم گفت : هر دوی این باشگاه ها با من صحبت كرده اند ولی باشگاه پرسپولیس در این مسئله جدیت بیشتری داشت. فعلاً هیچ عجله ای برای انتخاب باشگاه جدید ندارم ،البته مسئولان باشگاه پرسپولیس به من لطف زیادی دارند و مذاكرات دوستانه و البته حرفه ای را با این باشگاه داشته ام .
رحمان رضایی تاكید كرد : شخصاً اهمیت زیادی برای برخورد حرفه ای و خوب مسئولان باشگاه پرسپولیس برای پیوستن من به این تیم قائل هستم.
وی ادامه داد : روی پیشنهاد پرسپولیس فكرمی كنم و تكلیف من در چند روز آینده مشخص می شود. البته از طرف تیم فوتبال النصر امارات كه آقای بوناچیچ هدایت آن را برعهده دارد هم پیشنهاد دارم و این موضوع را هم بررسی خواهم كرد .
بازیكن سابق تیم ملی فوتبال ایران گفت : دنیای فوتبال دنیای كوچكی است و همه مربیان و بازیكنان از میزان توانایی همدیگر آگاهند.