اگه امروز همه ی کارهام برای نظام وظیفه انجام نشد مشکلی نیست شنبه انجام بدم؟اغیبت که نمی خورم؟آخه نوشته 18 اذر
در ضمن فردی که معاف میشه اونم باید واکسن بزنه دیگه؟
برای پر کردن فرم ها باید برم پست یا پلیس +10 ؟
اگه امروز همه ی کارهام برای نظام وظیفه انجام نشد مشکلی نیست شنبه انجام بدم؟اغیبت که نمی خورم؟آخه نوشته 18 اذر
در ضمن فردی که معاف میشه اونم باید واکسن بزنه دیگه؟
برای پر کردن فرم ها باید برم پست یا پلیس +10 ؟
كد 4) فارغ التحصيلان و دان ش آموزان سال آخر دوره متوسط ه روزان ه بزرگسالان و آموزش از راه دور و همچنين فارغ التحصيلان دوره پيش دانشگاهي و دان شآموزان دوره پيش دانشگاهي نظام جديد آموزش متوسطه متولد سا ل 1372 و بعد از آ ن.نقل قول:
تبصره - اين افراد براي ثبت نام و شركت در آزمون سراسري سال 1391 احتياجي به اخذ برگ ه آماده ب ه خدمت ندارند ، ولي لازم است در تاريخي كه توسط سازمان وظيفه عمومي ناجا اعلام مي گردد، خود را معرفي نمايند.
سلام
با توجه به نوشته بالا و تا اونجایی که من میدونم کد 4 رو باید وارد کنید.
تو قسمت تبصره هم نوشته که "در تاريخي كه توسط سازمان وظيفه عمومي ناجا اعلام مي گردد" خوب با توجه به تاریخ تولد شما ( که حتما نیمه اول هستین) تا 18 آذر 91 وقت دارین تا خودتونو معرفی کنید. و ایشاالله تا اونموقع هم کنکور قبول میشین و دیگه نیازی نیست خودتونو معرفی کنید.
البته اگه اشتباه نکنم شکا قبلا در مورد ضمن سال و بزرگسال و .... یه چیزایی نوشته بودین . من در اون مورد اطلاعی ندارم
اطلاعات من در این حد بود. حالا نمی دونم تا چه حد درسته:20:
بچه ها من دانشجوی سال دوم ترم 5 ام و متولد 69 و کارشناسی پیوسته
باید کی مشرف بشم؟:دی
بچه ها این فایل صوتی که من میذارم مربوط میشه به برنامه گزینه برتر که موضوعش در مورد سربازی هست.
تاریخش فکر کنم مهر ماه 90 باشه
کد:http://s1.picofile.com/file/7206497525/gozine2_sarbazi.mp3.html
امروز بابام رفته بود نظام وظیفه. سرهنگه گفته چون تاریخ تولد من نیمه اول 72 هست. حتی اگه بعد انصرافم خودمو معرفی نکنم و دفترچه نگیرم ایرادی نداره. شرایطم مثل کسیه که امسال پشت کنکوره و تو دانشگاه ثبت نام نکرده. :18::18::18: یعنی دیگه کلا من قاطی کردم. 10+ یه چیز میگه سازمان یه چیز دیگه.:23::23:
در مورد کد گفته که مربوط به سنجش میشه ما اطلاعی نداریم.:19:
تو را خدا یکی منو زاهنمایی کنه.
من رفتم ÷ست دفترچه راهنمای نظام وظیفه را گرفتم.حالا باید چی کار کنم؟ایا باید تو همون دفترچه مشخصات خودمو پر کنم و وقتی پر کردم باید کجا ببرم؟الان میخوام برم واکسن بزنم باید دفترچه را هم ببرم؟
تو دفترچه نوشته نیم 3 ماهه باید دفترچه را ارسال کنند.من متولد 71.اذر 4 هستم.زود نیست؟
یه سوال دیگه من امروز نمی تونم به کارهام برسم.غیبت نخورم؟
دوست عزیز کجا نوشته 18 آذر؟؟نقل قول:
نقل قول:
تا اونجایی که من میدونم چون شما متولد سه ماه سوم سال هستین تا 18 دی امسال فرصت دارین خودتونو معرفی کنید
خیلی ممنون دوست من :11:نقل قول:
درسته , من بزرگسالان درس خوندم ولی تو دفترچه هم کامل گفته که 72 فرقی نمیکنه بزرگسال و آموزش از راه دور و ...
فقط قسمتی که گفته در تاریخ مشخص شده خود را معرفی کنند یکی نگرانم کرده ! آخه بعضی از دوستام میگن باید همون ماهی که به دنیا اوومدی (خرداد) دفترچه رو پست کنی !
موندم چیکار کنم ! :20:
این لینک ثبت نام وضعیت مشمولان میباشد
کد:http://www.police.ir/Portal/Home/ShowPage.aspx?Object=Event&CategoryID=a1e98947-f745-40c1-83c2-578db36d1e55&LayoutID=004dddb7-9c96-4856-b9f3-6506b3510f83&ID=ec6f5817-f2b5-4c6f-be3c-b80568ce595e
اشکنه سایت سازمان نظام وظیفه تو قسمت اخبار هم این مطلب زیر هم وجود داره.نقل قول:
کدوم معتبره ؟ مشخص نیست:41:کد:http://www.police.ir/Portal/Home/ShowPage.aspx?Object=News&ID=28d99374-cab5-43cb-b06c-1964e7c9c344&LayoutID=26e2a87c-aaf5-4502-ba49-4b1e474cd4de&CategoryID=a1e98947-f745-40c1-83c2-578db36d1e55
خواهش میکنمنقل قول:
آهان پس شما سه ماهه اول سال هستین. من فکر کردم سه ماه دوم سالین
نمیدونم اون فایل صوتی رو گوش کردی یانه! تا اونجایی که میدونم و با توجه به جدول مهلت معرفی که حتما یادتون هست تا 18 آبان سال 91 وقت داری. حالا اینکه بعضی از دوستان میگن ماه تولدتون مهمه اونو من نمی دونم