فک کنم وضیعت شاتل خوبه 4 روز دیگه سرویس مخابرات کوفتیم تموم میشه!
چه سروسی را پیشنهاد میدین دانلود شبانم حداقل 70 باشه شاید در هفته 5 گیگ دان نداشته باشم سرویس 128 شبانه چقد میده؟منطقه بنیاد
Printable View
فک کنم وضیعت شاتل خوبه 4 روز دیگه سرویس مخابرات کوفتیم تموم میشه!
چه سروسی را پیشنهاد میدین دانلود شبانم حداقل 70 باشه شاید در هفته 5 گیگ دان نداشته باشم سرویس 128 شبانه چقد میده؟منطقه بنیاد
من که وضع مالیم مثل شما خوب نیست که تو روز دانلود کنم:n02:نقل قول:
اره متاسفانه..از شانس بد ماست!:n15:نقل قول:
سرویس های ارت هم سرور داخلیشون محدود میشه اگر زیاد مصرف کنی.البته به شهر هم ربط داره تا چه میزان مصرف کنی.
حداقل برای بعد از عید میفته که اونم باز بهونه میارن!نقل قول:
همین 128 اکو رو بگیر جواب کارتو میده.ولی پشت سر هم بخوای دانلود کنی محدود میشی!نقل قول:
دیگه نه با پارس آشغالاین میشه دانلود کرد (با دو مگ بزور شبی یه گیگ !!) نه شاتر یعنی دیگه دانلود کلا تعطیل شد تو این مملکت، تسلیت عرض میکنم
دیشب گذاشتم رو دانلود صبح دیدم اصن وای فای لب تاپ قطع بوده شانسه داریم !!! :n15:
دوستان کسی مشکلی با باز کردن سایت های خارجی از جمله google و yahoo نداره؟ اگه لطف کنید از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم یه تست بگیرید ممنون میشم.
درضمن دوستان اهل موسیقی و مخصوصا گیتار. درگذشت اسطوره گیتار فلامنکو استاد "پاکو د لوسیا" رو هم تسلیت عرض میکنم.
دوست عزیز شما از bing.com استفاده کن سرعتش خیلی بهتره تا گوگل.نقل قول:
اون سایت شما هم برام باز نشد.
ببخشید شما طرحتون چیه؟نقل قول:
8 مگ اکونقل قول:
Sent from my iPhone using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی از دوستان هست که ترافیکش رو به اتمام باشه و سرعت شبانش محدود باشه؟
===========
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من 10 گیگ ترافیک دارم هنوز :n07:نقل قول: