آره خیلی گیج کننده بود برام که صحبت کردم یکم روشن شد برام گفتن این عدد و که در پنل زده تقسیم بر 4096 کنید گیگ اصلی درمیادنقل قول:
Printable View
آره خیلی گیج کننده بود برام که صحبت کردم یکم روشن شد برام گفتن این عدد و که در پنل زده تقسیم بر 4096 کنید گیگ اصلی درمیادنقل قول:
نه اینطور نیست سوالی که از پشتیبانی کردم گفتن باید این عدد و تقسیم بر 4096 کنید تا گیگ بین الملل دربیاد که شد 334 گیگنقل قول:
از نحوه محاسبه توسط شرکت اطلاعی ندارم .حجم باقی مانده اصلی چیزی بود که شما درج کرده بودیدنقل قول:
اینی که ست شده مناسبه یا موارد بهتر هم سراغ دارید؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخواستم بدونم ایا هایوب چنل تایپ رو Fast میکنه یا به عبارت دیگه سرویس گیمینگ ارائه میده یادمه قبلا هر چی میگفتی انجام نمیدادن.
هنوز هم همچین چیزی ندارن !نقل قول:
این سرویس گیمینگ فقط روی پینگ تاثیر مثبت میزاره؟نقل قول:
روی چیزای دیگه چه تاثیر مثبت یا منفی ای میزاره؟
من گیمر نیستم. توصیه میکنین فعال کنم یا نه؟
کل adsl کشور باید داشته باشند این fast path رو ... از مخابرات تا های وب و شاتل و بیشگامان و... کل دنیا دارن اینو رایگان هم فعال میکنند :n19:نقل قول:
به جز گیم سرعت باز شدن صفحات وب و کلا گشت و گذار تو وب رو کمی سریعتر میکنه . تنها مشکلش اینه که اگه کشش خطتون کم باشه قطع و وصلی رو زیاد میکنه .نقل قول:
اگه خطتون کشش داره حتما فعال کنید .
سلام من شاتل دارم به نظرتون تخليه كنم بيام هاي وب يا نه؟
من تخلیه کردم راضیم. تنها ایرادی که می تونم تا اینجا از های وب بگیرم همون چیزی که در چند پست قبل توسط دوستان بیان شد ( واضح نبودن مصرف حجم به تفکیک و ...) در کل پنل خوبی در این مورد نداره.نقل قول:
ممنون میشم راهنمایی کنیدنقل قول:
.............
1368779 ÷ 1024 ÷ 4 =334Gigنقل قول:
دوستان هزینه رانژ خط به صرفه تره یا انتقال اشتراک به شماره جدید
منم میخوام اشتراکم رو به یه خط دیگه انتقال بدم (البته من هایوب نیستم چون هایوب شماره جدیدم رو پشتیبانی نمیکرد). هنوز درست پیگیری نکردم ولی فکر کنم حتی برای انتقال هم باید هزینه رانژه رو بدید مگر اینکه رو شماره جدید هم از همون شرکت اشتراک داشته باشید .نقل قول:
پینگ های وب چطور هست؟ پروفایل گیمینگ هم داره؟
157.175.31.202
52.94.17.134
8.8.8.8
از این آی پی ها میشه تست بگیرید
کسی 16 مگ داره ؟
۲ ساله های وب دارم در این ۲ سال تا ساعت اداری قطعی و و وصلی زیاد هست کیفیت اینترنت پایین snr پایین چون یوزر خیلی دارن بعدش ۸مگ جواب نمیده ۸ میخرم روی ۶ مگ تنظیم میکنم الان ۸ مگ حجم کم خریدم باز سرعت کمتر شده و روی ۴ مگ بیشتر جواب نمیده . بعد داستان سرایی میکنند مودم ببرید سر خط مودم ببرید اتاق دیگه میگم از وقتی کم حجم خریدم یکدفعه سیم کشی خونمون عوض شد و نویزش بیشتر؟ خلاصه نمیدونم تخلیه کنم مشهد منطقه آخر دانشجو هستم کسی اینترنت بهتری سراغ داره ؟
راستی وضعیت فیلتر خیلی قوی و وضعیت نظارت و کجا میری کجا میای تند تند سایت فیلتر میکنن وضیت تماشای آنلاین ویدیو خیلی افتضاح هست قطعی و وصلی زیاد برای کیفیت 720 به بالا فقط 480 یکم ثابته!
کسی 16 مگ داره ؟
۲ ساله های وب دارم در این ۲ سال تا ساعت اداری قطعی و و وصلی زیاد هست کیفیت اینترنت پایین snr پایین چون یوزر خیلی دارن بعدش ۸مگ جواب نمیده ۸ میخرم روی ۶ مگ تنظیم میکنم الان ۸ مگ حجم کم خریدم باز سرعت کمتر شده و روی ۴ مگ بیشتر جواب نمیده . بعد داستان سرایی میکنند مودم ببرید سر خط مودم ببرید اتاق دیگه میگم از وقتی کم حجم خریدم یکدفعه سیم کشی خونمون عوض شد و نویزش بیشتر؟ خلاصه نمیدونم تخلیه کنم مشهد منطقه آخر دانشجو هستم کسی اینترنت بهتری سراغ داره ؟
راستی وضعیت ف ی ل خیلی قوی و وضعیت نظارت و کجا میری کجا میای تند تند سایت ف ی ل میکنن وضیت تماشای آنلاین ویدیو خیلی افتضاح هست قطعی و وصلی زیاد برای کیفیت 720 به بالا فقط 480 یکم ثابته!
کسي 16 مگ داره ؟
2 ساله هاي وب دارم در اين 2 سال تا ساعت اداري قطعي و و وصلي زياد هست کيفيت اينترنت پايين snr پايين چون يوزر خيلي دارن بعدش 8 مگ جواب نميده 8 ميخرم روي 6 مگ تنظيم ميکنم الان 8 مگ حجم کم خريدم باز سرعت کمتر شده و روي 4 مگ بيشتر جواب نميده . بعد داستان سرايي ميکنند مودم ببريد سر خط مودم ببريد اتاق ديگه ميگم از وقتي کم حجم خريدم يکدفعه سيم کشي خونمون عوض شد و نويزش بيشتر؟ خلاصه نميدونم تخليه کنم مشهد منطقه آخر دانشجو هستم کسي اينترنت بهتري سراغ داره ؟
عکس از مشخصات خطت بذار اصلا ببینیم نویز داری یا نه ...نقل قول:
نظارت خیلی قوی ؟!!!! همونجا که پست گذاشتم خط قطع شد روی ۸ مگ خودشون تنظیم کردن ! نویز دارم از این تست های یک ساعته برام گذاشتن روی ۶ بیشتر جواب نمیده بعد فقط همین مودم بهش وصل هست اگر این نویزگیر خیلی قدیمی نمیذاشتم الان روی ۴ مگ بود
Downstream Upstream SNR Margin :7.4 22.5 db Line Attenuation :34.0 21.7 db Data Rate :8192 509 kbps
سلام ترافیک های وب 1 به 4 بین الملل حساب میشه یا 1 به 2 ؟
توی سایتش اول نوشته 1 به 2 ولی وقتی می خوای ثبت نام کنی نوشته 1 به 4 کدومش درسته؟
کلا کیفیتش چطوره؟ بیام های وب؟
حجم ترافیک ماهیانه بر اساس ترافیک بینالملل اعلام شده است که نسبت مصرف ترافیک داخلی به بینالملل ۱ به ۲ است؛ برای مثال در سرویس «سرعت ثابت ۱۶Mbps» سقف حجم ترافیک ماهیانه (FUP) آن ۵۰۰ گیگ است که:
در صورتی که تمایل داشته باشید تماما از ترافیک بینالمللی استفاده کنید، می توانید ۵۰۰ گیگ ترافیک بینالملل استفاده کنید،
یا
در صورتی که تمایل داشته باشید تماما از ترافیک داخلی ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) استفاده کنید، می توانید ۱.۰۰۰ گیگ ترافیک داخلی استفاده کنید،
- در این سرویس غیرحجمی، سقف مصرف ماهیانه بر اساس سیاست رعایت مصرف منصفانه (FUP) اعلام شده است که نسبت مصرف ترافیک بینالملل به داخلی در آنها 4 است؛ برای مثال: در سرویس «سرعت ثابت 16Mbps» سقف حجم ترافیک ماهیانه (FUP) آن 1100 گیگ است که در صورتی که تمایل داشته باشید تماما از ترافیک بینالمللی استفاده کنید، می توانید 275 گیگ ترافیک بینالملل استفاده کنید، یا در صورتی که تمایل داشته باشید تماما از ترافیک داخلی (سایت های منتخب) استفاده کنید، می توانید 1100 گیگ ترافیک داخلی استفاده کنید، و یا بصورت ترکیبی از ترافیک داخلی و بینالملل استفاده کنید، به هر نسبت دلخواه؛ برای مثال 200 گیگ ترافیک بینالملل به همراه 300 گیگ ترافیک داخلی استفاده کنید.
تا 2 ماه پیش که من داشتم کیفیتش بد نبود . افت سرعت رو تو شبها مثل بقیه ISPها داشت و بعضی مواقع روزها ولی در کل بد نبود . پینگ هم معمولی ، اما حالت Fast یا همون پروفایل گیمینگ نداره . در کل برای بازی خوب نیست . ترافیکشم قبلا 1 به 4 بود ولی الان 1 به 2 کردنش . منتها فقط تو تعرفه ها . وقتی اشتراک بگیری تو پنل 1 به 4 میشه . یعنی اگه سرعت 8 مگ رو با 200 گیگ حجم بگیری تو پنل میزنه 819200 گیگ حجم باقیمانده.نقل قول:
نقل قول:
C:\Users\Amir>ping 157.175.31.202
Pinging 157.175.31.202 with 32 bytes of data:
Reply from 157.175.31.202: bytes=32 time=81ms TTL=43
Reply from 157.175.31.202: bytes=32 time=77ms TTL=43
Reply from 157.175.31.202: bytes=32 time=75ms TTL=43
Reply from 157.175.31.202: bytes=32 time=71ms TTL=43
Ping statistics for 157.175.31.202:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 71ms, Maximum = 81ms, Average = 76ms
C:\Users\Amir>ping 52.94.17.134
Pinging 52.94.17.134 with 32 bytes of data:
Reply from 52.94.17.134: bytes=32 time=168ms TTL=232
Reply from 52.94.17.134: bytes=32 time=174ms TTL=232
Reply from 52.94.17.134: bytes=32 time=178ms TTL=232
Reply from 52.94.17.134: bytes=32 time=161ms TTL=232
Ping statistics for 52.94.17.134:
Minimum = 161ms, Maximum = 178ms, Average = 170ms
C:\Users\Amir>ping 8.8.8.8
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=106ms TTL=51
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=99ms TTL=51
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=103ms TTL=51
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=101ms TTL=51
Ping statistics for 8.8.8.8:
Minimum = 99ms, Maximum = 106ms, Average = 102ms
امروز های وب وصل شد. کیفیت خطم از پارس آنلاین رفته بالاتر.
Downstream Upstream SNR Margin (0.1dB): 136 123 Attenuation (0.1dB): 190 115 Output Power (dBm): 17.0 15.0 Attainable Rate (Kbps): 23200 2350 Rate (Kbps): 16383 2045 D (interleave depth): 64 8 Delay (msec): 5.68 5.94
تست سرعت تک کانکشن سرویس 8 مگابیت برای دوستانی که قصد نقل مکان به این ISP رو دارند
امکان استفاده از یه کد بسته یک ماهه های وب روی یه اشتراک دیگه های وب هست؟
مثلا بسته 16 مگ یه ماهه؟ یا فقط نیترو و فشفشه قابل استفادست؟
اینم تک کانکشن 8 مگ گیم شاتل :نقل قول:
سلام دوستان
وضعیت های وب چجوریاس ؟
من قدیم داشتم ساعت 7 تا 12 شب داغون میشد
اخر هفته ها هم خراب میشد
کلن تایم های شلوغی کیفیت وسرعت نابود میشد
بهم گفتند مبلغ ۱۳ هزار تومن که در ماه بعدی + خرید بسته جدید اضافه میشودنقل قول:
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
آره عزیزنقل قول:
تایم اوت امروز زیاده
من چون برای اولین بار رو شماره تلفن جدیدم میخواستم اینترنت بگیرم برای تست 8 مگ گرفتم که اگه خط جواب میداد 16 بگیرم بعدا. الان 25 روز از سرویس مونده، اگه سرویس جدید بگیرم این کلا سوخت میشه یا رزرو میشه؟ چون میدونم تغییر سرویس که نمیشه داد و سوخت میشه میخواستم ببینم اینم همینطوره؟
نقل قول:
آره هنوز هم مینطور هست کیفیت بدتر هم شده الان خطم روی ۴ بیشتر جواب نمیده نظارت هم خیلی شدید هست هم اینستاگرام میرم خط قطع و وصل میشه !
دوستان آپلود ۵۱۲ تا ۱۰۲۴ خیلی تفاوت داره ؟ بر سرعت ۱۶ مگ؟
چون من روی ۵۱۲ نویز ندارم اما بزاره روی ۱۰۲۴ نویزه
این شرکت تکلیفش با خودش معلوم نیست یا داره کلاهبرداری میکنه ، توی سایت و پنل برای ثبت نام زده نسبت حجم بین الملل ۱ به ۲ هست اما وقتی گزینه خرید رو میزنی خیلی ریز نوشته ۱ به ۴ هست ، دزدی توی روز روشن؟
اتفاقا خوبه که !! توی سایتش که دقیق حجم داخلی و خارجی رو مشخص کرده . مثلا سرعت 8 مگابیت رو زده 210 گیگ بین الملل و دو برابرش یعنی 420 گیگ حجم داخلی .اگه کسی تا اینجاش رو مشکلی نداشته باشه بعد که ثبت نام کرد میبینه که حجم به صورت یک چهارم حساب میشه یعنی حجم داخلی میشه 840 گیگ که بین المللش میشه همون 210 گیگ ولی داخلیش دو برابر میشه . یعنی اگه کسی زیاد از داخلی استفاده میکنه اینجا به نفعش میشه .نقل قول:
حجم داخلی همون دوبرابر خارجیه، تست کردم، فقط توی صفحه خرید سرویس نوشته 1 به 4نقل قول:
فرستاده شده از TRT-L21Aِ من با Tapatalk
خوب این کارشون تضاد داره با لیست سرویس ها ، من نگران اینم که بخرم و یک چهارم کم کنه ، که اینطوری سرویسش اصلا نمی ارزهنقل قول: