نامحدود حجمی واقعا خنده داره
Printable View
نامحدود حجمی واقعا خنده داره
اقا رفتی مخابرات مارم در جریان بزار دمت گرم...اخه نامخدود حجمی برای 1مگ به بالاتر هست من 512 هستم چطوری اجرا میشه برا من؟نقل قول:
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
چشم رفتم خبر میدم.من معمولا با مخابرات دانلود نمیکنم معمولا دانلودم با سیم کارت دیتای رایتل شبانه ۳۰ گیگ با سرعت دانلود ۱ مگ انجام میدم یا با مبین نت ۳ تا 7 صبح.احتمالا رمز وایفا به همسایه دادم مفت دیده دانلود کرده.واسه من مخابرات ارزش دانلود نداره فقط اینترنت دم دستینقل قول:
دوست عزیز 2 حالت ممکنه اتفاق افتاده باشهنقل قول:
یا شما طرحتون رو این چند وقته عوض کردید که از نامحدود دراومده
یا بدهی قبلی داشتید
برای من که قبض اومده و همون قیمت قبلی هست و در ضمن خیلی بیشتر از شما هم دانلود کرده بودم.
اینترنت به نام خودمه طرحی عوض نکردم.بدهی قبلی هم صفر هستنقل قول:
هزینه اینترنت ۲۵۸۸۰۴۴ ابونمان ۱۲۰۰۰ مالیات ۱۴۸۹۵۵ عوارض ۷۴۹۸۰ بدهی ۱۷۴ مبلغ پرداختی ۲۸۲۴۰۰۰ ریال
ببخشید مگه در اخبار اعلام نشد که اینترنت مخابرات 20 تا 30 درصد ارزون میشه ؟
برای صورتحساب این ماه ، باز هم مثل همیشه اومده و کم نشده !
نقل قول:
صورتحساب از برج 3 تا اول برج 5 ؟؟
بله همینطوره . از 1/3/95 تا 1/5/95نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دلیل افت کیفیت اینترنت مخابرات/استفاده غیرمنصفانه ۴۰ هزار مشترک
معاون شرکت مخابرات تهران دلیل افت کیفیت در سرعت اینترنت مخابرات را استفاده غیرمنصفانه ۴۰ هزار مشترک از پهنای باند عنوان کرد.
وایمکس نیوز - کامران کاظمی دلایل اختلال در سرویس اینترنت پرسرعت مخابرات (ADSL) را تشریح کرد.
وی با بیان اینکه هماکنون نحوه سرویسدهی به مشترکان مخابرات، از اینترنت نامحدود و غیرحجمی به اینترنت حجمی تغییر یافته است، افزود: اما برخی مشترکانی که قراردادهایشان مربوط به سالهای قبل است همچنان از اینترنت نامحدود استفاده میکنند؛ این موضوع نحوه سرویسدهی ما را با اشکال مواجه کرده است.
کاظمی با بیان اینکه سقف زمانی در نظر گرفته شده در قراردادهای مخابرات یکساله است، تصریح کرد: چنانچه مشترک نسبت به تمدید قرارداد خود پس از یک سال اقدام نکند، این قرارداد به صورت اتوماتیک برای سال بعد نیز تمدید میشود؛ به همین دلیل مشترکانی که از اینترنت نامحدود استفاده میکنند و قراردادشان مربوط به سالهای قبل است، همچنان از این قرارداد بهره میبرند.
معاون شرکت مخابرات استان تهران با بیان اینکه به همین دلیل نمیتوان اینترنت مشترکان نامحدود را تخلیه کرد، ادامه داد: استفاده غیرمنصفانه برخی از این مشترکان سبب شده که درصد بسیاری از پهنای باند اینترنت در تهران به این تعداد مشترک اختصاص پیدا کند.
وی ادامه داد: بر اساس قرارداد شرکت مخابرات تهران با کاربران اینترنت پرسرعت، هر کاربر میتواند از ضریب اشتراک یک به هشت استفاده کند و در این قرارداد، میزان دانلود و مصرف مشخص است؛ با این حال کاربر امکان استفاده تا 40 درصد بیشتر از این پهنای باند در نظر گرفته شده را نیز دارد اما مشکلی که هماکنون وجود دارد، این است که برخی کاربران رقم بسیار بیشتری را از این میزان پهنای باند استفاده میکنند.
کاظمی توضیح داد: برای مثال مشترکی که اینترنت 128 کیلوبیت بر ثانیه مصرف میکند، امکان دانلود 5 گیگابایت پهنای باند را دارد اما شاهد هستیم که برخی از این مشترکان تا 44 گیگابایت پهنای باند دانلود میکنند؛ این مصرف غیرمنصفانه برای برخی مشترکانی که سرعت اینترنتشان تا مگابیت در ثانیه است، بیش از هزار گیگابایت برآورد میشود.
وی ادامه داد: حدود 40 هزار مشترک اینترنت در تهران و البرز به صورت غیرمنصفانه از پهنای باند استفاده میکنند که این موضوع خسارت بسیاری را برای مخابرات به همراه دارد.
معاون شرکت مخابرات تهران با بیان اینکه هماکنون این شرکت بیش از یک میلیون و 20 هزار مشترک اینترنت دارد، افزود: بیش از 700 هزار مشترک اینترنت مخابرات در تهران دارای قرارداد اینترنت نامحدود هستند که قبل از سال 92 با آنها منعقد شده است. آن زمان از لحاظ فنی امکان ارائه اینترنت محدود وجود نداشت به همین دلیل مخابرات با این مشترکان قرارداد اینترنت نامحدود منعقد میکرد که هماکنون 45 درصد مشترکان مخابرات از این قرارداد استفاده میکنند.
کاظمی با اشاره به اینکه در حال تعریف روشی از لحاظ فنی برای حل این مشکل هستیم، ادامه داد: اینترنت مخابرات از لحاظ فنی در حال حاضر با مشکل و قطعی مواجه نیست و افت کیفیت که از سوی برخی کاربران مطرح میشود، ممکن است به دلیل این باشد که در آن مکان چند مشترک پرمصرف در حال دانلود هستند و پهنای باند را در اختیار میگیرند که این موضوع باعث میشود سایر مشترکان در آن محدوده نتوانند در مصرف خود ارتباط باکیفیتی دریافت کنند.
وی گفت: به زودی با این تعداد مشترک مذاکره خواهیم کرد تا اینترنت خود را به صورت حجمی تغییر دهند.
به گفته معاون شرکت مخابرات، به ازای هر کابر بر اساس مصوبه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، باید 30 کیلوبایت پهنای باند اینترنت تخصیص داده شود که مخابرات تهران به ازای هر کابر 48 کیلوبایت پهنای باند در نظر گرفته است. با این حال برآورد میشود که 41 درصد درآمد مخابرات در تهران به هزینه پهنای باند اختصاص مییابد و این رقم در استانها حدود 25 درصد است. به این ترتیب فروش اینترنت مخابرات به لحاظ تجاری، استاندارد و مقرون به صرفه نیست و کاربرانی که به صورت غیرمنصفانه نیز از این پهنای باند استفاده میکنند، به مخابرات خسارت میزنند.
همه چی افتاد گردن مصرف کننده...واقعا که!!!نقل قول:
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
اینم قبض من 131 هزار تومن واسه 2 ماه اینترنت اومده .2 مگ حجمی با شبانه رایگان دارم همیشه از ساعت 1 شب تا 7 صبح که رایگانه فقط دانلود میکنم.این 131 هزار تومن دقیقا نمیدونم چه طوری حساب شده .:n37:
منم همین سرویس رو دارم. چندماه پیش همین اتفاق واسه من افتاد. 140 هزار تومن قبض اومد. بعدش فهمیدم شبانه رایگان رو برداشتن.نقل قول:
شما هم واسه اطمینان یه زنگ به 2020 بزن ازشون بپرس سرویست شبانه داره یا نه.
بزار نامحدود هام حذف کنن اون موقع دلم میخواد بدونم کی میاد ماهی بیست و خورده ای برای این اینترنت آشغال شون پول بده:n23:
آقایون توقع دارن اینقدر پول بگیرن بعد مام مثلا میخوایم یه گیم دانلود کنیم بریم بسته نوترینو بخریم تا هم پول بره تو جیب شون هم استفاده مون غیر منصفانه نباشه!!!!!!!!
تنها دلیلی که چند ساله دارم سرعت 128 مخابرات و تحمل می کنم ، دانلود نامحدود بوده(علارغم اینکه سیستم در حال نابودیه به خاطر روشن بودن زیاد برا دانلود ).حالا بخوان نامحدود و حذف کنن ، کوچکترین دلیلی برا موندن نیست.اگر که بدون اطلاع نامحدود حذف کنن و قبض زیاد بیاد به خاطر عمل کردن خلاف قرارداد فک کنم میشه به جاهای بالاتر از 195 شکایت کرد .
با ما قرارداد نوشتین و امضا شده ، حالا بعد چند سال ما میشیم بی انصاف در حالیکه فقط طبق قرارداد عمل کردیم و از حقمون استفاده کردیم .حالا همه جای دنیا اگه یه مشتری رو چند سال داشته باشن رو سرشون میزارن کلی امتیاز و برنامه تشویقی لحاظ می کنن ولی اینا به ما میگن بی انصاف:n04:
انصافا دم شما گرم که با سرعت 128کیلوبیت دانلود میکنید! کلا میشه روزی 1.3گیگ.نقل قول:
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
سلام.
دوستان من سرویس 512 نامحدود داشتم که تبدیلش کردم به حجمی حالا نوشته سرویسم اینه (2 مگابیت کمپین تابستانه SME)
حالا میخواستم بدونم این سرویس، شبانه 1 تا 7 صبح رو داره؟
خیر، خیلی وقته شبانه جمع شده. آخرین بار کمپین بهار94 شبانه داشت.نقل قول:
سلام .
خواستم یک اذیتتون کنم D:
شاتل پک 100 گیگی 100 روزه فقط 50 تومن !!!!!!!! xD
چطوره ؟
از مخابرات 1 مگ نامحدود با شبی 3 گیگی بهتره نه ؟
شبانه هم 30 گیگ دان میشه کرد !!!!!!!!!!
دوستان ، یه خبر نسبتا خوب
این رو از آشنامون توی مخابرات شنیدم
که هزینه adsl نامحدود مشترکان قدیمی از این ماه 30 درصد ازرون تر روی قبض حساب میشه
در واقعا نت 512 نامحدود شده ماهی 14500 تومن :n01:
توی سایت هم که دیگه قیمت تعرفه های مشترکان قدیمی رو نمی زنن :n29:
احتمال افتادن این اتفاق توی ایران صفر درصده:n03:نقل قول:
اینا می خوان یه جورایی مشترکان نامحدود قبلی رو بپیچونن ، اون وقت شما حرف از ارزون شدن تعرفشون می زنی
احتمالا نامحدود حجمی میشین.نقل قول:
بابا اینا تمام سرویسهای نامحدود رو جمع کردن! تو سایتشون بری 128 و 256 و 512 هم حجمی شده!!!:n29:
اون 128 12 تومنی و اون 256 15 تومنی و اون 512 25 تومنی رو خدا بیامرزه. الان هر چه قدر دانلود کنن باید پول بدن:n03:
برای مشترکین جدید اینترنت نامحدود نمی دننقل قول:
ولی قبلی ها ، سر جاشون هستن و حذف نمی شن
برای من امروز قبض اومد و همون قیمت قدیم بودنقل قول:
از قبض جدید قیمت جدید محاسبه میشهنقل قول:
از برج 5 تا 7
الان ما نامحمدود یک مگ داریم قدیمی هستیم . تو دوره جدید می شه 25 هزار تومن با 17 گیگ؟ یا همانطور می مونه ؟
فعلا که تو سایتشون هیچ تغییر تعرفه ای اعمال نشده جز حذف نامحدود.
دوستان یکی لطف میکنه مراحل تغییر سرویس از طریق آنلاین رو به صورت تصویری توضیح بده؟ صفحه اش یکم (خیلی) گنگه.
بعد ار تکمیل فرم آنلاین آیا باید بازهم بریم مخابرات یا دیگه کاره خاصی لازم نیست بکنیم ؟
ظاهرا بعد از سالگرد قراردادتون تغییر میکنه.نقل قول:
- - - Updated - - -
دوستان یکی لطف میکنه مراحل تغییر سرویس از طریق آنلاین رو به صورت تصویری توضیح بده؟ صفحه اش یکم (خیلی) گنگه.
بعد ار تکمیل فرم آنلاین آیا باید بازهم بریم مخابرات یا دیگه کاره خاصی لازم نیست بکنیم ؟
پینگ با وی پی ان مبین نت:
دوستان مقدار حجم باقی مانده رو کجا میتونم ببینم؟
ecate.tct.ir فقط گزارش مصرف داره هیچجا نشون نمیده چقدر حجم برام مونده
:n16:
نقل قول:قبض این ماه مثل همیشه اومده : از برج 3 تا برج 5نقل قول:
درود
من 512 نامحدود مخابرات روی یه خط دارم
الانم روی خط دوم 8 مگ با 50 گیگ ماهیانه گرفتم
اولی رو می خوام فسخ کنم
من 3 روز پیش ثبت نام کردم فرم ثبت نام مشترک حقیقی رو تکمیل کنید و به شما شماره پیگیری میده که میتونید با اون مراحل بررسی درخواستتون رو پیگیری کنید. اگر از نظر پورت و تجهیزات توی مرکز مخابرات مشکلی نباشه همان روز یا نهایت فرداش برای هماهنگی دریافت مدارک (مراجعه به مرکز مخابرات یا اعزام کارشناس برای دریافت مدارک) با شما تماس گرفته میشه و اینترنت شما فعال و قابل استفاده میشهنقل قول:
کدوم شهر هستین؟نقل قول:
تهران هستمنقل قول:
هزینه ماهیانه 8مگ با 50 گیگ چقدره؟نقل قول:
ماهی 100000 تومننقل قول:
سلام.
دوستان من الان سرویس 2 مگ ماهی 8 گیگ دارم . به نظرتون می ارزه تبدیلش کنم به 1 مگ ماهی 17 گیگ؟
تقریبا هم قیمت هستن.