سلام
خسته نباشید
دوستان کسی درباره امریه بیمارستان بقیة الله چیزی میدونه ؟
امریه مگه با لباس شخصی نیست ؟
چون برادر من امروز برای پر کردن فرم که رفته بود میگفت اکثرا با لباس نظامی بودن
و یکی هم ساعت کارش چجوریه ؟ نگهبانی اینا نداره که دیگه ؟
Printable View
سلام
خسته نباشید
دوستان کسی درباره امریه بیمارستان بقیة الله چیزی میدونه ؟
امریه مگه با لباس شخصی نیست ؟
چون برادر من امروز برای پر کردن فرم که رفته بود میگفت اکثرا با لباس نظامی بودن
و یکی هم ساعت کارش چجوریه ؟ نگهبانی اینا نداره که دیگه ؟
یا سریع جواب بدین یا من میدونم و شما
اگر کسی کد بخوره ولی قبل از اعزام ارشد قبول شه بعد از اتمام درس مجدد کد میخوره یا همون جای قبلی میره؟
شما اول اینترنتی ثبت نام کن بعد برو دانشکده مربوطه و از امور دانشجویی نامه بگیر و تمامنقل قول:
فقط رفتی دانشگاه حتما براشون توضیح بده که واسه چی اومدی و کامل در جریان قرارشون بده بعد
من تجربه شو دارم یه بار یه نامه بهم دادن که اشتباه بود و کلی دردسر کشیدم
من پسر داییم بقیة ا... بود ولی امریه نبود تا اونجا که میدونم.نقل قول:
با لباس نظامی بود 7 تا 2. نگهبانی هم 2 بار ماه بود.
ممنوننقل قول:
خب یعنی امریه اینجوری نمیشه و شخصی میرن ؟
چون با این شرایط که همون شرایط پادگانی میشه تقریبا
دوستان در حال حاضر "نرمی کشکک زانو" یا "کوندرومالاسی پاتلا" باعث معافیت میشه؟ معافیت از رزم چطور؟
متولد آبان 73 هستمنقل قول:
شما متولد چه سالی هستید و زمان اخذ اخرین مدرک تحصیلی تون کی بوده ؟
در کل اگر از زمان گرفتن اخرین مدرک تحصیلی یک سال نگذشته باشه مشکلی نیست
آخرین مدرک تحصیلی ، مدرک پیش دانشگاهی که امسال گرفتم
خب ، من الان توی سایت دانشگاه زدم معافی موقت ! درست زدم ؟ یا باید مثلا مشمول خدمت رو میزدم ؟
مشکلی نداریدنقل قول:
موفق باشید
TAPATALK
عرض سلام و خسته نباشید.کسی از دوستان ستاد فاوا بوده؟اگه کسی اطلاعی داره که چطور جایی هستش واسه خدمت بنده رو راهنمایی کنه.ممنون
تو ناجا بچه های گه لیسانس کامپیوتر و الکترونیک داشتن براشون هتل بودنقل قول:
کارشون بررسی و تعمیر سیستم ها هست اکثرا هم اداری هستن
البته هر شهری فرق میکنه
TAPATALK
ارتش شهر خودم هستم.نقل قول:
نقل قول:
یه بنه خدایی جواب منو هم بده؟؟؟؟؟؟:n03:
دوستان به نظرتون کد های 1.8 چه تاریخی معلوم میشه؟؟؟؟
سلام داداشنقل قول:
اگه مشكل قلب پدرت بيش از 50% هستش(يعني حداقل 50%كارايي خودش رو از دست داده باشه) برو واسه كفالت اقدام كن حتما نتيجه ميگيري
اين نتيجه اي بود كه كميسيون پزشكي بهم گفت
در ضمن اينو بگم كه كميسيون به هيچ وجه حرف هاي دكترت رو نگاه نميكنه و فقط خودشون معالجه ميكنن كه به نظر من سخت گير ترين موجودات عالم هستن.
بازم سوالي داشتي ميتونم جواب بدم.
داداش چرا اینقدر نگرانینقل قول:
به احتمال زیاد 8 یا 9 مهر ماه کد ها مشخص میشه
کدت عوض میشه
دوستان من دیروز درخواست تمدید دادم..بعد امروز پیامکش اومده که موافقت نشده..میشه اینقدر سریع ؟؟؟ اگه دوباره درخواست بدم فایده ای داره ؟؟
الان درصد ازکار افتادگی قلب پدر شده 60%یعنی سختتر شده الانم خیلی سخت میگیرن و تا جایی که راه داره معاف نمیکنن باید بیماریهای دیگری نظیر چشم و کلیه و داخلی و... هم داشته باشی تا یه امیدی باشهنقل قول:
آره واسه منم دو روز بعدش اس اومد که موافقت شده . راستش من از پلیس +10 پرسیدم اگه موافقت نشه میتونم بیام دوباره درخواست بدم . گفت اگر بخوان تایید کنن همین دفعه اول تایید میکنن .گفت تازه یه بار بیشتر نمیشه درخواست داد .نقل قول:
شاید تنبلیش اومده دوباره ثبت کنه :n27: . شما بازم برو از پلیس +10 بپرس ضرر نداره یه سوال کردنه
سلام دوست عزیز...نقل قول:
تاریخ اعزامت کیه؟
من فردا بهم میدن تاریخ اعزامم رو اما امروز که نظام وظیفه بودم گفتن احتمالاً 1/10 میفته چون از 1-2 روز پیش سیستم 1/10 داره میزنه...ولی من 1/8 میخوام برم...
امکان جابجایی تاریخ هم هستش...ینی 2 نفر با هم برگ سبز رو میبرن و تاریخاشون رو عوض میکنن باهم اونجا توی نظام وظیفه ( اگه توی یه شهر باشن فک کنم)
باز شرایطتون رو بگین ببینیم چجوری میشه ... باشد که جفتمون رستگار شویم!!
راستی من پیغام خصوصی نمیتونم بدم...تعداد پست هام پایینه...
اگر خواستین هماهنگی داشته باشیم شماره تماسی یا راه ارتباطی ای بهم بدین...
ممنون
از دوستان کسی هست که واسه 8.1 امریه نفت گرفته باشه ؟؟
میخواستم بدونم تا کی باید این جواب گزینش برسه بدسته مرکزی پنجم؟؟الان جواب گزینش من اومده و گفتن بلا مانع هستش و الان 1 ماه که اینا جوابو برای تهران پست کردن ولی وقتی زنگ میزنم تهران میگه نیومده جوابش!!
دوستان من با این شرایطی که درز زیر مینویسم راهی برای معافیت دارم؟
1_پدرم پرونده ی ناراحتی قلبی داره و سنش 48 ساله
2_تک پسرم و متولد 69
3_فعلا در حال تحصیل هستم وطبق برنامه ریزی انشالله بهمن 93 لیسانسم رو بگیرم
قابل توجه دوستانی که می خوان در آینده برن سربازی
دوست عزیز قبل از ارسال دفترچه خدمت وظیفه، یه تحقیق از فامیل و دوستات بکن ببین برای خدمت در شهر خودت و جای خوب پارتی داری یا خیر!!!
تو شهر خودتون بگرد ببین جایی پذیرش میکنن یا خیر....
توی این چند ماهی که خدمت میکنم، این چندمین باره که دارم ناراحتی برخی افراد رو می بینم. دلیلش هم اینه که برخی اول میرن پلیس +10 ... بعد چند هفته یهو یادشون میفته که ممکنه مجبور بشن یک شهر بسیار دور از شهر خودشون خدمت کنن :n28:
بعد تازه شروع میکنن به پرس و جو از دوستان ....
اگر هم که پارتی و آشنا و جای خوب پیدا شد، متاسفانه دیگه کار از کار گذشته و شما کد خوردید!!!
وقتی کد بخورید، بعیده پارتی شما هم بتونه حتی نیروی خدمتی شما رو تغییر بده. چه برسه به شهر و یگان خدمتی...
لطفا جوگیر نشید!
خدمت حتی تو شهر خودت هم سخته!
سعی کن قبل از هر چیز ببینی می تونی خدمتت رو توی شهر خودت قطعی کنی یا خیر!؟
سلام
آقا چطوری باید بفهمم غیبت خوردم یا نه؟
من پیام نور اسم نوشتم گفتم خومون دفترچه نظام وظیفه رو میفرستیم انگار یه ۱ ماهی دیر کردن امکان داره غیبت رو موجه کرده باشن یا نه اصلا میشه
اگه من بخوام برم یه دانشگاه دیگه مثلا علمی کاربردی مشکلی نداره ؟
آقا قضیه این چیه برا ثبت نام دانشگاه از پلیس + ۱۰ باید بگیرم:
مدركي كه وضعيت نظام وظيفه داوطلبان را با توجه به بند 3-2 (مقررات وظيفه عمومي) مندرج در صفحه 3 دفترچه راهنماي پذيرش مذكور مشخص نمايد (براي برادران).
پرونده قلبی داره رو خوب مشخص کن ایا فقط قرص میخوره یا خدای نکرده باید عمل شه بعدشم حتما بایستی عوارض چشمی و کلیوی و عصبی و داخلی رو هم داشته باشه تا بتونی کمیسیون رو متقاعد کنی که کاری بس گران است برادر ولی امید هستنقل قول:
ارتش کلا حساب و کتاب نداره ممکن هست بخورید اما معمولا نمی خورن (معمولا)نقل قول:
با سلام
آیا لیسانس کامپیوتر سخت افزار در نزاجا دوره کد میخوره؟و ایا رشته کامیوتر حتما در قسمت اداری خدمت میکنه و شهر خودش میوفته؟؟؟؟
با تشکر
سلام دوستان
من یک دانشجوی رشته ی برق شبانه هستم؛یک ترم رفتم خوندم بعد دوباره کنکور دارم چون جای دانشگاه بد بود و امکان گرفتن انتقالی هم نداشتم.
امروز به معاون دانشگاه زنگ زدم گفتم من کنکور مجدد دادم منتظر اعلام نتایجم؛گفت باید از اینجا انصراف بدی بری خودتو به نظام وظیفه معرفی کنی برا سربازی؟!!!!:n04:گفت قانون جدیده:n28:
با این حرفش یعنی من نمیتونم دانشگاهی کی قبول شدم نمیتونم برم؟؟باید برم سربازی؟؟؟:n28::n30:
لطفا سریعتر راهنماییم کنید که خیلی واجبه
سلامنقل قول:
منم وضعیت مشابه شما را داشتم 1390 و کنکور مجدد دادم و الان هم از دانشگاه که براش کنکور مجدد دادم فارغ التحصیل شدم اصلا نگران نباش
به حرف معاون دانشگاهتون گوش نکن برو نظام وظیفه شهرتون وضعیتت را بگو اونا بهتر راهنمایی میکنند، شایدم توی تابلو اعلانات نظام وظیفه شهرتون شرایط کنکور مجدد را نوشته باشه
قوانین سال 1390 را یادم هست فکر نکنم تغییری کرده باشه اگه سوالی داری بپرس
والا گفته که قانونه جدیده:n03:
راستی نظام وظیفه ی مشهد کجاست؟؟؟آدرسش
سربازی یه چالش مهمی تو زندگی ترس و نمیدونم بزار یه خورده تمدید کنم نداره تو این 2 سال اونجوری ها هم که میگن وقتت تلف نمیشه یه چیزایی بالاخره یاد میگیری !
شمال اصلا پشت کنکور نموندی درسته ؟نقل قول:
صدو هیجده زنگ بزن بپرسنقل قول:
درستهنقل قول:
کنکور کاردانی به کارشناسی بود
آقا این دوره ی آموزشی چقدر طول میکشه؟؟؟؟
دانشگامون گفته نمیتونی بری جای دیگه؛چون بخشنامه جدید اومده که هرکی انصراف بده از دانشگاه باید بره سربازی و نمیتونه بره دانشگاه جدید:n28::n28::n28::n28::n28::n28:
راستی میشه از دانشگاهی که فعلا توش هستم انصراف بدم بعد از دانشگاهی که قبول شدم یک ترم مرخصی بگیرم بعد برم آموزشی بعد آموزشی برم تو اون دانشگاه جدید ادامه بدم درسو؟؟؟؟:n26:
میشه؟؟!!:n27::n28:
یعنی دیگه نمیشه انصراف داد؟؟؟؟
من الآن دانشجوی ترم 3 پیام نورم. میخوام برای آزاد ثبت نام کنم.
یعنی دیگه نمیتونم از پیام نور انصراف بدم و برای آزاد ثبت نام کنم؟؟
یک سال (2 ترم) از معافیت تحصیلی استفاده کردم.
نمیدونم والا:n27:نقل قول:
البته معاونت آموزشی آموزشگامون گفته که بخش نامه جدید دیروز برامون اومده که کسایی که بخوان از دانشگاهی که توش هستن انصراف بدن و برن دانشگاه دیگه نمیتونن و بعد از انصراف باید برن سربازی:n28::n28::n29:
راستی این کاری که گفتم میشه انجام داد؟؟؟:n14:
نظام وظیفه رفتی ؟نقل قول:
کارشناسی پیوسته هستی ؟ کدوم دانشگاه ؟
نه نرفتمنقل قول:
کاردانی فنی حرفه ای هستم؛پیوسته آموزشکده فرخی سیستانی زابل:n26::n28:
سلام.نقل قول:
دوست عزیز متاسفانه برخی افراد از عدم اطلاع افردا دیگه سوء استفاده میکنن و خبر هایی رو سر خود وبه صورت من در آوردی نشر میدن .
مدتی پیش سازمان نظام وظیفه سر همین موضوع اعلام کرده بود که برای اطلاع از آخرین وضعیت تحصیلی حتی به دفترچه سازمان سنجش وآموزش کشور هم اعتباری نیست! چه برسه به حرف اون کسی که شما رو راهنمایی کرده .
اینجا رو مطالعه کنید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همچنین سوالاتتون رو در رابطه با خدمت وظیفه عمومی اعم از معافیت تحصیلی , و... در اینجا مطرح کنید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا کسانی هم که میخوان درباره وضعیت معافیت تحصیلی اطلاع پیدا کنند میتونند به این لینک مراجعه کنند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
سوالات متدوال درباره خدمت :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آقا این دوره ی آموزشی چقدر طول میکشه؟؟؟؟
بین 56 تا 60 روز .
نقل قول:
دانشگامون گفته نمیتونی بری جای دیگه؛چون بخشنامه جدید اومده که هرکی انصراف بده از دانشگاه باید بره سربازی و نمیتونه بره دانشگاه جدید
در جواب دانشگاه و بخشنامه ای که صرفا دست اون رسیده :
نقل قول:
آيا دانشجويان انصرافي حق تحصيل مجدد را دارند؟ بلي . مشمولان در طي مدت تحصيل از ديپلم تا دكتري صرفا 1 بار مي توانند از تحصيل انصراف ومجددا با پذيرفته شدن در دانشگاه به شرط عدم ورود غيبت ، مي توانند به تحصيل ادامه دهند.آزمون مجدد ونزولي بودن تحصيل با اين اوصاف فرقي نخواهد داشت، به شرط اينكه 1: در مقطع قبلي فارغ التحصيل نشده باشد . 2: از زمان انصراف در مقطع اول بيش از يكسال نگذشته باشد
درصورتی که شرایط مذکور رو دارید با خیال راحت میتونید انصراف بدید .
من الله توفیق.
آقا این کاری که گفتم میشه؟؟؟
یعنی از دانشگاهی که الان هستم توش انصراف بدم؛بعد دانشگاهی که جدید قبول شدم یک ترم مرخصی بگیرم بعد برم آموزشی؛وقتی آموزشیم تموم شد برم بگم که من دانشگاه قبول شدم باید برم!!!!
این کار میشه یا نه؟؟؟
بعدشم دوره ی آموزشی چقدر طول میکشه؟؟؟
این دکمه تشکرم نیست یک تشکری ازت بکنم:n16: