در حال حاضر بهترین شرکت مخابرات ایران هست
Printable View
در حال حاضر بهترین شرکت مخابرات ایران هست
صحیح است...نقل قول:
:wac:
سرویس جشنواره یکساله ازشون خریدم
ظهر درخواست تخلیه دادم از پیشگامان
شب از سر کار اومدم خونه اینترنتی ثبت نام کردم فردا صبح ساعت 11 وصل بود سرویس
فعلا مورد خاصی به چشم نیومده
ولی حس میکنم یک تاخیر خاصی رو سرویس شون هست
با قندون ها هم فک کنم یکم مشکل داره
سلام وقت به خیر سمت شرق تهران مخابرات امامت کسی جدیدا سرویس نگرفته از شاتل؟؟ خودم یه سرویس دارم یه اشتراک دیگه هم می خوام بگیرم همش میگن پرت خالی نداریم میخواستم راستایی آزمایی کنم ببینم راست میگن یا نه
سلام
منم امروز تخلیه کردم رفتم مخابرات...
صبح درخواست جمع آوری زدم ، ظهر ساعت ۱ و خورده ای بهم زنگ زدن چرا میخوای بری خلاصه تموم شد درخواست دادن مخابرات نیم ساعت بعد جمع شد، مخابرات ثبت نام کردم.... بیست دقیقه بعد پیام اومد رانژه شده ،ساعت ۲ و خورده ای...
سریع ترین جمع آوری و رانزه مجددی بود که انجام دادم
تست سرعت صبانت (برای یکی از دوستان درخواست کرده بودن)
خط من روی شش مگابیت بسته شده:
ساعت تقریباً 18:45 دقیقه عصر سرور داخلی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساعت ده شب سرور داخلی
ساعت ده شب سرور آلمان
همانطور که می بینید در کل شبانه روز سرعت من یکی هست و فقط برای سرور خارجی پینگ بالاتری دارم که این طبیعی هستش.
این هم تست سرعت در ساعت حدوداً 12:15
سلام
دوستان من میخوام از شاتل بیام سمت صبانت
دلیلش هم اینکه از ساعت 4 عصر تا 12 شب اینترنتم سرعتش نصف میشه و پینگ هم وحشتناک بالا میره
شما که صبانت دارین نظرتون چیه؟ مشکل منو ندارین؟
سلام
دوستان من میخوام از شاتل بیام سمت صبانت
دلیلش هم اینکه از ساعت 4 عصر تا 12 شب اینترنتم سرعتش نصف میشه و پینگ هم وحشتناک بالا میره
شما که صبانت دارین نظرتون چیه؟ مشکل منو ندارین؟
من تا دو روز پیش شاتل داشتم. همین مشکل رو داشت. شب ها سرعت دانلود از سرورهای خارجی حتی یک سوم میشد!نقل قول:
جمع آوری کردم تی دی ایرانسل گرفتم خودم رو از شر هر چی ADSL خلاص کردم.
ولی صبانت که هفته پیش داشتم (یک سالی داشتم) هرگز خراب نبود چه روز چه شب سرعتش یکسان بود.
امیدوارم شانس بیارید و مشکلی نداشته باشید.یه سرویس یک ماهه خریداری کنید تست کنید ببینید سرعت چطوره.
شاتل که خراب کرد.
خرید سرویس یک ماهه برای مشترکین جدید شرکتهای خصوصی توجیه اقتصادی ندارد، با پول سرویس یک ماهه صبانت بعلاوه مالیات و رانژه می شود سرویس 6 ماهه جشنواره مشترکین جدید خرید، ضمنا اگر مشترک جدید ایتدا سرویس یک ماهه عادی بخرد، دیگر نمی تواند از سرویسهای جشنواره مشترکین جدید استفاده کند، من پیشنهاد می کنم قبل از خرید سرویس از مشترکین صبانت در منظقه مخابراتی تحقیق کنند و بعدا ریسک کنند و سرویس یکساله یا حداقل 6 ماهه جشنواره مشترکین جدید با توجه به میزان مصرفشان خریداری کنند. اگر به احتمال ضعیف مشکلی بود هم از طریق 195 درخواست رفع مشکل یا استرداد وجه کنند.نقل قول:
ولی برای مخابرات می شود سرویس یک ماهه خرید و در صورت رضایت تغییر سرویس داد به سرویسهای بلند مدت جشنواره، چون مخابرات بین مشترک جدید و قدیمی فرقی نمی گذارد و جشنوارهها برای همه قابل خریداری هستند.
سلام
دوستان اگر ممکنه یک تست سرعت تک کانکشن فقط از سرور آلمان (FrankFurt) به نام Melbicom برام بزارن ببینم چونه هست.ممنونم دوستانی که از مشهد هستند هم حتما برام بزارن .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Enable GingerCannot connect to Ginger Check your internet connection
or reload the browserDisable in this text fieldRephraseRephrase current sentenceEdit in Ginger×
بعد از یک سال مجدد به صبانت برگشتم و جشنواره یک ساله 8 مگ با ترافیک 1000 گیگ رو گرفتم
6 ماهه گرفتی فک کنمنقل قول:
نه یک ساله ، قیمتشم 330 بودنقل قول:
تو صفحه اصلی سایت تو قسمت جشنواره ها نیست ولی تو پنل موقع ثبت نام همچین طرحی بود
سلام
تست سرعت صبانت جدید دارید بزارید ؟
سلامنقل قول:
متفاوت هست
مثلا تست دیروز و امروز تک کانکشن سرور آلمان رو ببین ( خطم روی 3.5 مگ هست ) دیروز افتضاح بود ولی امروز خوبه
قبل صبا کجا بودید ؟ الان شاتل نابوده ...نمیدونم چه باید کرد دقیقا ...نقل قول:
پیشگاماننقل قول:
من صبا رو به خاطر جشنواره عالی که به نسبت حجم و قیمت داشت دوباره برگشتم ، کیفیتش هم بد نیست
الان تو سایتش زده در حال به روز رسانی ، میتونین صبر کنین ببینید جشنواره خوبی میذاره یا نه
دوستانی که مدتی هست سرویسشان را تمدید نکردهاند به پنل صبانت مراجعه بکنند، امکان خرید چند سرویس جشنواره در پنل اضافه شده.
دوستانیکه صبانت دارن بیزحمت یه تست تک لینک از سرور خارجی از اسپید تست بگیرند تا با شاتل بشه کیفیت رو مقایسه کرد
تست شاتل سرویس 16 مگ تک لینک (خط 8 مگ بیشتر نمیکشه):
سرویس 8 مگ ( خط روی 5 مگ )نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سرویس 8 مگ، خط روی 12 مگ بسته شده
این مشکل بسته شدن پورت توی صبانت هم هست فکر کنم.. من تا دو هفته پیش به سرورهای بازی به راحتی وصل میشدم اما دو هفته هست که با برنامههای جانبی عبور از فیل باید به سرورها وصل بشم. قرار نیست این مشکل درست بشه؟
سرویس 16 مگ: ( خط روی 18 مگ بسته شده و کاملا کشش رو داره)..مولتی
کانکشن سینگل:
Rate خط من الان چند روزه بی دلیل نصف شده ! کسی همچین مشکلی نداشته این روزا ؟
سلام
یه سوال داشتم
صبانت پروفایل گیمینگ داره؟
یا type مودم رو سر fast قرار میدن..؟؟
میخواستم از پارس آنلاین جا به جا شم
مرسی
نه نداره متاسفانه تا جایی که من میدونم.
دوستان این بسته های جشنواره بعد از اتمام هم قابل خرید هست یا فقط برای مشترکین جدید و خرید اول هست؟
کیفیت صبانت این 2-1 ماه اخیر برای شما چطور بوده؟ ،شاتل یکی دو ماهی میشه که وضعش خراب شده
اونا که تو صفحه اول هستن فقط برای مشترکین جدیده و بعد از اتمام باید بسته های عادی یا جشنواره های ویژه مشتریکن فعلی رو بخریننقل قول:
کیفیت هم تقریبا مثل قبله فقط چند روزی هست SNR خط من کم شده ، حالا نمیدونم دلیلش چیه
حذف شود حذف شود
از دوستان صبانتی مشهد از کیفیت راضی هستین کوچ کنیم بیایم صبانت ؟؟:)
کدوم شهرید؟نقل قول:
دوستان برای سرویس جشنواره 12 ماهه 1500 گیگ همه ی 1500 گیگ از اول قابل استفاده هست یا ماهیانه ترافیک شارژ خواهد شد؟
درود
میخوام اینترنت از صبا نت بگیرم وضعیت اینترنت صبانت به چه صورته ؟ شبانه افت SNR نداره ؟
محدودیتی رو برنامه شیلتر شکن ها نیست ؟
نقل قول:
سرویس 16 مگ جشنواره گرفتم .. پهناباند خط رو گذاشتن روی 18 مگ . در ساعت اوج مصرف هم SNR همیشه روی 12 ثابت هست.
Speedtest
Status Modem
از همین سایت speedtest.net به صورت Single Thread هم تست کنید هم با یه سرور داخلی و هم با یه سرور خارجی (ترجیحاً RETN لتونی (Latvia))نقل قول:
در مورد ANNEX M هم یه تیکت بزنید که اگر وضعیت خط عالی باشه، آیا فعالش میکنند؟
وضعیت پروکسیها/VPNها به خصوص Trojan/VLESS چه طوره؟ اگر وصل هم میشن، بعد از وصل شدن مشکلاتی مثل محدودیت سرعت آپلود و غیره ندارن؟
شما مشهد هستید؟
فاصله شما تا مرکز چقدره؟
مودمی که دارید چه مدلیه؟
نقل قول:
Single Thread سرور خارجی
من Annex M زیاد به کارم نمیاد فقط پهناباند آپلود میاد رو 2 مگ ... فعالش نکردم.. پروتکل های Trojan/VLESS هم کار میکنن بدون هیچ گونه کندی سرعت رو دانلود و اپلود .
نقل قول:
تهران م ، فاصله هم تقریبا 2 کیلومتر ی میشه .. مودم هم TP-Link TD8901