شما کد.وم شهر هستید؟نقل قول:
Printable View
شما کد.وم شهر هستید؟نقل قول:
محل سکونتمو زدما!!!!!!!!!!!!نقل قول:
من تهرانم
دوستان برای سرعت بالاتر از 128 مدرک خاصی لازمه ؟
نه هیچی نمیخاد/شما تا هر سرعتی بخاین میتونین بگیرین فقط مخابراته که نیاز به کارت دانشجویی و ... این حرفا دارهنقل قول:
آسیاتک هم امروز سرعت پایین بود.
نماینده کدوم شهر همچین حرفی زده ؟ فکر کنم بیشتر جنبه تبلیغاتی داشته باشه.نقل قول:
دیشب در تاریخی ترین سرعت شبانه، با سرویس 512 سرعت از 20 بالاتر نرفت و تا 7 صبح مجموعا 700 مگ دانلود کرد.
یعنی از 6 تا 7 هم سرعت پایین بوده!!!!
تهران
همونطور که میبینین یک بار 140 مگابایت و یک بار 33 مگابایت از حجمی رو که بین ساعات ترفند 12:30 تا 1:00 مصرف کردم رو ازم کم کرده ،در ضمن کل حجمی رو که بین این ساعات مصرف کردم همین بوده یعنی فقط بخشی از مصرفم نبوده بلکه همه میزان مصرفم توی اون ساعت رو غیر رایگان ثبت کرده(در ضمن دانلود رو از حدودای 12:35 شروع میکنم)نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد دانلودی که تو 11 تیر داشتین نمیدونم چجوری و با چه حسابی 33.75 مگ کم کرده اما در مورد دانلودتون توی 12 تیر مشخصه که زودتر از موعد دانلود رو شروع کردید.شروع دانلود ساعت 12:30:23 بوده در حالی که باید 12:31 شروع میکردید.البته مشکل از دقیق نبودن ساعت پارس هستش نه شما.نقل قول:
متاسفانه یک نکته منفی درمورد ساعت پارس آنلاین وجود داره و اونم اینه که در طول سال و در مقاطع مختلف حدود 1 تا 2 دقیقه و گاهی بیشتر جابجا میشه.من که از همون روز اولی که پارس گرفتم برای دانلود شبانه از 12:35 کانکت میشم تا 6:57.وقتی از 12:35 کانکت بشید دیگه هر چقدر هم ساعت پارس دچار خطا بشه محاله که 5 دقیقه عقب بمونه و اینجوری در واقع کمترین ریسک را داره.
برای اینکه مطمئن بشین ساعت کامپیوتر دقیقه توی گوگل Tehran Time رو تایپ کنید و ساعت رو بر اون اساس تنظیم کنید و بعد شبها از 12:35 کانکت بشید.
من تهران تست کردم دیشب کم نکرد ساعت 12 یه بار مودم رو خاموش روشن کردم حجمم رو دقیق ببینم 3.30gb بود و امروز خاموش روشن کردم دیدم باز همون قدره کم نکرده 12:35
این روزا 1.5 گیگ می گیرم با 512 نهایت 2 گیگ
در ضمن ریسک نکنید به خاطر چند دقیقه حجمتون کم شه من 12:38 وصل میشم 6:53 هم قطع می شم
سلام چند وقتیه به این بخش سر نزدم
میخواستم بدونم هنوزم قضیه ساعت 12:40 تا 6:55 دقیقه پا بر جا هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اردبیل، نمیدونم هرکاری بکنن بازم افتضاح شده، اصلا با سال پیش قابل مقایسه نیست:13:نقل قول:
دوستان این 12.30 تا 6.55 واقعا کم نمیکنه؟!!!!!من چندین بار از 1 تا 6 به بعد دانلود گذاشتم 6 به بعد رو کم میکنه!!!!
نقل قول:نقل قول:داداشای گلم ، اول اینکه برای 11 تیر چه دلیلی داری؟دوم اینکه چرا از خودت قانون جدید در میاری،دقیقا از ساعت 12:30 رایگان شروع میشه(اینو با تجربه شخصی خودم بارها انجام دادم و دیدم رایگان بود) ، سوم اینکه، بابا کجا رو زدی گرفتی،اصلا بحث سر ساعت شروع دانلود نیست که شما اینقدر رو ساعت تاکید میکنید،چهارم اینکه ما چند نفر داریم میگیم که دیگه برامون توی اون ساعت رایگان نیستش شما باز داری با این دلیلهای عجیب چیزی که برای ما داره اتفاق میفته رو تکذیب میکنین ، پنجم این که عکس پایین رو که مال همین دیشب هست رو چی میگین؟(به دلیل مشکل پارس در گزارش های 48 ساعته،حجم ارسال و دریافت برعکس ثبت شده)نقل قول:
چون که میدونستم رایگان نیست زیاد مصرف نکردم
با توجه به عکسی که گذاشتین تو منطقه شما دیگه از 12:30 رایگان نیست.نقل قول:
باور کنید برا من کوچکترین اهمیتی نداره که ساعات رایگان از 12:30 شروع بشه یا 12:31 چون من کارم رو میکنم و تا حالا هم مشکلی نداشتم.ساعت رایگان از 12:30 شروع میشه اما 12:30 با ساعت سیستم پارس آنلاین که گاهی عقب و جلو میشه.پس بهتره که دوستان از 12:35 شروع کنن که کمترین ریسک رو داره.البته برای شما که دیگه این قضیه منتفیه و از 1 شروع میشه.
چونکه من ساعتم رو با پارس تنظیم کرده بودم و با این حال همیشه دو سه دقیقه دیرتر شروع میکردم این حرف رو زدم که بدونین قضیه از چه قراره،ولی در کل این حرفت درسته که ساعت پارس عقب جلو میشهنقل قول:
خوشحالم که میبینم متوجه شدین حرفم درست بود:10:
اینطور که معلومه مثل اینکه شما و بعضی دیگه از دوستان هنوز تو این ساعت دانلودشون رایگانه و فقط واسه بعضی از مناطق مثل ما دیگه رایگان نیست
اینم از شانس ماست دیگه:41:
تموم امید زندگیمون همین نیم ساعت رایگان بود که اون رو هم گرفتن:37:،خدا کنه که اون یک ساعت دیگه رو نگیرن چون اگه بگیرن من و رفقام میریم پارس آنلاین رو ،رو سرشون خراب میکنیم:4::32:
ما هم راضییم !نقل قول:
اینکه سرعت اینترنت تو این مملکت کاملا شانسیه و به خیلی عوامل مخصوصا منطقه مخابراتی بستگی داره به من ثابت شده و به بعضی ها که این همه گلگی می کنن باید حق داد اما همیشه هم اینجوری نیست ! مثلا من جز شانس خوبام
این تست اسپید نتو چند دقیقه پیش گرفتم من 128 داشتم با اونم شبی 2 گیگ دانلود می کردم چند روز پیش 1 مگ گرفتم !
اینم برای اونایی که می خوان سرعت دانلود اکانت 1 مگو ببینن اگه به ساعت دقت کنید این سرعت دانلود من تو ساعت اوج مصرفه ! لینک دانلودم از مدیا فایره روزا هم تا 400 کیلو دانلود میده اما حیف که داستان حجمو ... اینا :31:
اینم برای همون شبه بدون ترفند. تازه چون لینکا ریفرش می خواست دیرتر شروع کردم
من نمیگم این بهترینه ولی در کل اونجوری هم که بعضی ها میگن نیست خلاصه اگه یه کم شانستون خوب باشه می ارزه !
:46:
تا اونجایی که پارس آنلاین میگه خطها روی دو مگ بسته میشه که توی بهترین حالت شما می تونید 250 کیلو بایت در ثانیه بگیرید بعد شما چه جوری میگید تا 400 کیلو هم رفته ضمنا یادتون باشه اینکه دانلود منیجر توی یک ثانیه 400 رو نشون بده اصلا به هیچ وجه دلیل نیست و سرعت لحظه ای رو نمایش نمیده!نقل قول:
کاملا تایید میشهنقل قول:
در بهترین حالت بیشتر از 256 کیلوبایت بر ثانیه نمیتونید دانلود کنید
با دانلود منیجر هم راه های ساده ای وجود داره تا در یک لحظه سرعت بالایی رو نشون بده(مثلا فعال بودن استارت اتوماتیک دانلود یا محدود کردن چند لحظه ای سرعت دانلود توسط نرم افزار)
البته جناب mrh.fit با دو تا پست میان تو این تایپیک و اینجوری تعریف و تمجید میکنن و آمار نجومی نشون میدن ما رو مشکوک میکنه به اینکه...
من خودم بارها برای دلخوشی خودم اینکارا را میکردم تا یک لحظه هم که شده سرعت بالاتر از مگ رو ببینم(چقدر خوشحال هم میشدم:31:)
البته با خط دو مگ هیچ وقت به 256 نمی رسید چون مقداری از ظرفیت خط بابت چیزهای دیگه اشغال میشه البته مقدار دقیقش رو نمی دونم اما احتمالا تا 1900بشه رسید نهایتش 240نقل قول:
همونجور که بقیه دوستان هم گفتن نرم افزار IDM فقط سرعت رو بصورت لحظه ای نشون میده و معیار خوبی برای سرعت نیست.
دوستانی که میخوان سرعت واقعی خودشونو بدونن و اون رو با بقیه پارس آنلاینیها مقایسه کنند به لینک زیر مراجعه کنن و تست سرعت بگیرن:
فقط اینجا رو نگاه کنید پارس دزد چجوری حجم کم میکنه
در تاریخ 13 و 14 یه 180mb و یه 192mb کم شده:18:
یه سالی میشه دارم از 12:35 دانلود میکنم اینجوریش دیگه ندیده بودم
خدا ازشون نگذره
فکر کنم دیگه از 12:35 تا 1 هر کی دانلود کنه یه 180-190mb ازش کم میشه اگه نگاه کنید میبینید که در تاریخ 14 من ساعت 2:34 قطع کردم ک 192mb از حجمم کم شده و در تاریخ 13 هم که همین مورد بوده ولی 6:54 قطع کردم یه 180mb کم شده که نشون میده 12:35 تا 1 الکی یه حجمی کم میشه که واقعی نیست که اگه میخواست واقعی باشه باید 350mb ازم کم میشد(اینم بگم که من 1mb دارم) ولی دو شبه داره کم میشه
من که امشب از 1 به بعد دانلود میکنم ببینم باز کم میشه اگه کم نشد معلوم میشه قبل 1 یه جای کار میلنگه
دوستان یه نگاه بندازید ببینید واسه شما هم کم شده یا نه؟
منم دیشب به کل دانلودم ۳۰۰ مگ بود نمیدونم مشکل داشت یا نه !!!
Sent from my iPhone4 using Tapatalk
داداش ،چندتا پست قبلی رو بخون متوجه میشی چه اتفاقی افتادهنقل قول:
حدود چند روزه که دیگه ترفند رایگان از ساعت 12:30 تا 1:00 جواب نمیده
البته بعضی از دوستان هستند که میگن هنوز واسشون جواب میده و اینطور که معلومه واسه همه هنوز اینطوری نشده
دیگه هم لازم نیست امتحان کنی و از ساعت 12:35 رو دانلود بذاری چون ازت حجم کم میکنه
برای من هم بین 12:30 تا 1 کم کرده
البته نمیدونم چطوریه چون کاملا حسابش نکرده
چون 100 مگابایتش رو رایگان حساب کرده و 100 مگ رو از حساب کم کرده
برای همین من فکر میکنم نیم بها شده
یه چیز دیگه چرا توی گزارش ارسال رو زده 100 دریافت رو زده 10 ؟!!
جاهاشون عوض نشده؟!
اين ساعت ريگان از 1 تا چنده؟
سلام میخام 128 پارس بگیرم سرعتش ایا 128 واقعی هست یهنی 17 کیلو بیت دانلود!یا چون سرویس محدود میخام بگیرم پهنای باند روزا رو 2 مگ میبندند سیاست این شرکت چه جوریاست؟ زنگ زدم گفتند 128 یک ساله با تخفیف ماهی 2 گیگ 70 تومن
از 1 تا 6 صبحنقل قول:
شما سرويس POL بگير و در اكثر ساعات روز از سرعت 1 و 2 مگ استفاده كن ;)نقل قول:
سلام میخام 128 پارس بگیرم سرعتش ایا 128 واقعی هست یهنی 17 کیلو بیت دانلود!یا چون سرویس محدود میخام بگیرم پهنای باند روزا رو 2 مگ میبندند سیاست این شرکت چه جوریاست؟ زنگ زدم گفتند 128 یک ساله با تخفیف ماهی 2 گیگ 70 تومن
سلام دوستان .
من حدود 5 سال میشه که از پارس آنلاین اینترنت میگیرم .
تا حالا سرویسی که میگرفتم SR-128-3G بود که اسمش 128 بود اما در پنل سرعت ارسال و دریافت رو 256 نشون میداد .
سرعت دانلود هم بین 200 تا 100 کیلوبایت و از ساعت 6 تا 7 حدود 1.5 گیگ رایگان دانلود میکردم .
قیمتش هم 3 ماه 36 تومن .
اما یک هفته پیش که تمدید کردم خودش پلن رو تغییر داد به POL-128-3G در صورتی که من همون پلن قبلی رو انتخاب کردم و در ضمن به جای 36 تومن اینبار 37.5 کم کرد و توی پنل هم دیگه سرعت ارسال و دریافت رو زده 128 .
الآن سرعتم به جای 100 تا 200 شده 10 که از حالت استاندار 128 که 16 کیلوبایت هم هست کم تره در ضمن من شیراز هستم .
می خواستم بدونم علت این کارشون چیه و یا بقیه هم همچین اتفاقی براشون افتاده ؟
رایگان هم نمیتونم دانلود کنم چون سرعتش در حد بیت هست .
ممنون میشم اگر که راهنمایی کنید .
ما برای اولین بار امکان ارتباط شما را برای یک ماه به صورت مجانی به شبکه اینترنت پرسرعت میسر نموده ایم. تنها با ارائه درخواست خود، می توانید بدون قید و شرط و بدون پرداخت هیچ وجهیتا 31 مرداد ماه 1391 از خدمات ADSL2+ پارس آنلاین بهره مند گردید. استفاده از این فرصت استثنایی در زمان محدودی فراهم بوده و هیچ تضمینی برای ادامه آن وجود ندارد.
پس از اتمام سرویس مجانی ماه اول، شما می توانید هر یک از سرویسهای تعرفه زیر را از طریق آنلاین با مراجعه به بخش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، انتخاب و تمدید نمایید.
دوستان این واسه همه است یا فقط تازه واردا؟؟؟؟؟؟!!!!!!
بعد اینکه محدودیت سرویس داره یا هر سرویسی بخوایم میتونیم واسه رایگان انتخاب کنیم؟؟؟؟؟
سلام به همگی
من تو افهان هستم از مخابرات اینترنت می گیرم روی خطوط فیبر نوری اما چون شبانه نداره میخواهم یه جای دیگه اینترنت بگیرم اینجا اینترنت 128 گرفتم هر گیگ 2500 و سرعت دانلودم حداقل چه شب چه روز 150 هستش من الان دیدم پارس انلاین منطه ما رو اضافه کرده میخواستم بدونم خوبه یا نه؟؟؟سرویس tra 128 چجوریه؟؟قطعی داره؟؟؟سرعت شب و سرعت روز چطوریه با توجه به اینکه خودنمون رو فیبر نوریه
ممنون میشم یکی جواب بده
دیگه داره خونم به جوش میادا.این ارقام نجومی بعضیارو میبینم حسودیم میشه.بنده شیراز pol 512 دارم.روزا سرعتم زیر 60 هست.شبا هم بین 20 تا 50 متغیره.از ساعت یک تا 6 کلا 700 مگ بگیرم کلامو میندازم بالا.لاقل عدالت باید رعایت بشه اگه قراره پول بیشتر بدی 512 بگیریو از بعضیا که سرعت 128 گرفتن دانلود کمتر کنی این نا عدالتیه.:45:در ضمن شنفتم اگه مودمو دست کاری کنی سرعت حدودی بیشتر میشه.کسی ازین قضیه چیزی سر در نمیاره؟
کسی جواب ما رو نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منم همینطور واقعا خیلی داره بی عدالتی میشه.من تازه شکایت هم کردم و هیچ کدومشون رسیدگی نکردن.درمورد دستکاری مودم هم یه چیزایی شنیدم ولی خودم امتحان نکردم بهش میگن نفوذ ویا -- روتر دارم روش تحقیق میکنم جواب داد همینجا نتیجش رو میگم.گویا میشه سرعت رو خیلی بالا برد!نقل قول:
سلام .نقل قول:
شما جدیدا این اینترنت گرفتی یا قبلا هم سرعت همین قدر بوده ؟
ممنون .
میشه جواب منو بدیدنقل قول:
حدودا 7 ماهی میشه گرفتم قبلا یخرده بهتر بود ولی الان دیگه شورش دراووردن.زنگ زدم شرکت طرف نمیدونم چیکار کرد سرعتم رفت بین 150 تا 200 بعد اینکه گوشیرو قطع کردم با اپراتور سرعت دوباره برگشت حدود 60 .والان بیشتر نمیشه.خیلی برام عجیبه.به نظرم میاد از شرکت پارس محدود میکنننقل قول:
تو رو خدا یکی جواب بده
سرویسهای tra خیلی ضعیف هستن و 128 نامحدود پارس ممکنه سرعتش از دیال آپ هم کمتر باشه چون بین 8 یا 10 نفر share میشه.نقل قول: