حيف استقلال با يه همچين به ظاهر طرفدارايي
تا تيم باخت سر و کلش پيدا شد
پست ندي اينجا همه ميدونن که ميايي و ميري !
حيف استقلال با يه همچين به ظاهر طرفدارايي
تا تيم باخت سر و کلش پيدا شد
پست ندي اينجا همه ميدونن که ميايي و ميري !
مث بعضيا نشديم هنوزنقل قول:
بختمون دس تيم ديگه نيست دست خودمونه 2 تا بازي ديگه داريم
ايشا . . . با يه برد و يه تساوي صعود ميکنيم
ميگن دايي عضو هيئت مديره سايپا هم نيست و ميخواد بياد به هيئت مديره پرسپوليس بپيونده :قعلا در حد شايعست که اگه بياد نميتونه با کريمي کاري داشته باشه
استقلالی های عزیز که قدم به اینجا می زارید خدمتون عارض شوم که : پرسپولیس 6 - 0 استقلال
خوش اومدید :d
افتضاحي به بزرگي 5 گل
نميدونم در مورد اين بازي چي بگم
كادر فني كه و مربي كه حتما مقصر بودند تركيب نا مناسب
و غرور بچه از برد پر گل بازي رفت
حريف با زيركي از ما برد - با كوچكترين فرصت حمله مي كرد و گل ميزد
ما هم 30 دقيقه اول را خوب بازي كرديم فقط ضربات آخر افتضاح بود - به غير از دو تا ميله
و نيمه دوم ديگه خرفي نداشتيم
وقتي خليلي ، پتروويچ و ... هستند چرا محمد و عبدي !!
با همه اين حرفها درسته كه باختيم ولي اميد براي صعود هنوز هست
شوك خوبي بود براي پيروزي !!!
ولي 5 تا خوردن از الغرافه يه ابروريزي در حد تيم ملي بود :13:
ولي هنوز هم پرسپوليس بخت اول براي صعود ....
من دوباره باید بگم که از باخت پرسپولیس خیلی ناراحت شدم چون برای بار چندم تحقیر شدیم. درست برعکس بعضی از دوستان پرسپولیسی که از باخت استقلال تو آسیا بیشتر از برد پرسپولیس خوشحال میشن.
بزارید داستان رو یه جور دیگه بگم فرض کنیم استقلال 5 بر یک می باخت فقط میخوام بدونم پرسپولیسیا چیکار میکردن... دیگه هر چی متلک و تیکه بود تو تاپیک استقلال مینداختن... ولی الان من صفحات این تاپیک رو دیدم جز من و یکی دو نفر دیگه از استقلالی ها کسی چیزی نگفته. تازه پستشون هم اصلا متلک نبود. من که به شخصه اظهار ناراحتی میکنم ولی عکس العمل بعضی از پرسپولیسی ها واقعا جالبه... میان تو تاپیک استقلال کل کل هم میکنن....
همون اول گفتم مربی فقط دنیزلی
بد بازی کردیم گند زدیم والسلام !
من که چشم و دلم واسه آینده روشنه .. ما دیگه بازی های سختمون رو کردیم ..
من که هنوز باورم نمیشه 5 تا خوردیم !!
ولی فرقی نمیکنه استقلال هم اگه بود ناراحت میشدم چون آبروی ایران وسط بود ( بیچاره اون احمقایی که از خوشحالی عربا خوشحال میشن )
بیچاره ایرانیای تو قطرو بگو !!
البته الغرافه اصلا خوب بازیی نمیکرد 9 تا مدافع داشتن 2 تا مهاجم برزیلی که هر توپی اومد زیر پاشون گل زدن اونم فقط تو ضد حمله
اگه خدایی پرسپولیس یا استقلال 2 تا مثل اینارو داشتن الان کسی تو آسیا نفس نمیکشید .
وقتی مهاجمای ما هنوز stop کردن بلد نیستن ...
دایی بیاد همین یه دونه ( کریمی ) هم پرررررررررررررررررررر..
پیام عذرخواهی باشگاه پرسپولیس از هوادارن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در پیام شکست باورنکردنی برابر الغرافه از تمامی هواداران باشگاه پرسپولیس عذرخواهی کرد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس متن این پیام به شرح ذیل است
بسمه تعالی
هواداران باشگاه مردمی پرسپولیس
متأسفانه شب گذشته تیم فوتبال پرسپولیس با نمایشی دو از انتظار موجب جریحه دار شدن احساسات میلیونها عاشق شد.
ضمن اعتراف به غیرقابل توجیه بودن این شکست از تمامی هوادارن محترم پرسپولیس عذرخواهی کرده و به آنها این قول را میدهیم در اسرع وقت به بررسی دلایل این شکست پرداخته و نسبت حل آن اقدام نمائیم.
مستحضر هستید علیرغم تحمل این شکست تلخ ، پرسپولیس کماکان مدعی قهرمانی در جام حذفی و صعود به دور دوم لیگ قهرمانان آسیا میباشد که این مهم بدون حمایت و دعای خیر شما یاران وفادار میسر نمیباشد.
عباس انصاریفرد
انصافا فوتبال ایران بدجوری جلوی عربها ضایع شده و با این 5 تا گل دیگه ......
یه نگاهی به نتایج عربها جلوی ایرانیها بندازین:
الغرافه 5-1 پرسپولیس
الاتفاق 2-1 سپاهان
الاتحاد 2-1 استقلال
ام صلال 1-0 استقلال
عربستان 2 -1 ایران
.
.
.
.
دوستان استقلالي همچين بالا پايين ميپرنو خوشحالي ميكنن انگار خودشون صعود كردن !!!
نميدونن به سلامتي اگه امروز مساوي هم بكنن حذف ميشن ...
نمیخواستم این حرف رو بزنم
ولی الان که رفتم تاپیکشون رو دیدم ...دلم میخواد استقلال امروز توی تهران حذف شدنش قطعی بشه تا دهنشونبسته شه
امروز مسلما صبا هم سه چهار تای از پاختاکور میخوره ... ولی استقلال چون از باخت پرسپولیس روحیه گرفته(!) احتمالا میبره ولی مهاجمای ام صلال خیلی خطرناکن....
ولي من اميدوارم امروز استقلال حذف بشه تا ديگه اين طرفا پيداشون نشه ...
ماكه امسال زياد جلو عربا كم آورديم اينم روش ...
هدايتی: از هيات مديره پرسپوليس استعفا میدهم
رئيس هيات مديره باشگاه پرسپوليس گفت: با اين وضعيت استعفا میدهم.
حسین هدایتی در گفت و گو با خبرگزاری فارس درباره شكست 5 بر یك برابر الغرافه اظهار داشت: این باخت جای هیچ توجیهی ندارد و ما شرمنده هواداران هستیم. در این باره همه باید پاسخگو باشند.
وی افزود: میلیون ها ایرانی دیشب ناراحت بودند. همچنین اعضای هیات مدیره و مسئولان باشگاه شرایط خوبی نداشتند. من از این اتفاق بسیار ناراحت هستم و با این وضعیت قصد دارم از پرسپولیس استعفا بدهم.
هدایتی یادآور شد: به زودی نظر قطعیام را اعلام میكنم. معتقدم تا امروز هیچ كم و كاستی برای بازیكنان نگذاشتیم.آنها بیشتر از 90 درصد از قرارداد خود را گرفتند. من واقعا نمیدانم گناه من و سایر اعضای هیات مدیره چیست كه باید شاهد این شكست ها باشیم.
رئیس هیات مدیره باشگاه پرسپولیس در پاسخ به این سئوال آیا قضیه كناره گیری جدی است یا تهدید؛ گفت: این تصمیم كاملا جدی است.
وی خاطرنشان كرد: جریمه بازیكنان و كادرفنی تصمیم هیات مدیره بود و آنها باید درباره این باخت توضیح دهند.
دوستان ، اگه بعضی از استقلالی ها هم چیزی گفتن به خاطر یه سری آدم بود که جو هر دو تاپیک رو به هم ریخت
اگه هر دو تاپیک رو کامل ببینید متوجه خرف من میشید
هیچ کسی از باخت بد پیروزی مقابل الغرافه خوشحال نیست ، برخی از استقلالی ها به خاطر اینکه بعضی از پرس پولیسی ها کلکل کردند ، اونها هم شروع به کلکل کردن وگرنه من خودم به شخصه وقتی نتیجه رو شیدم هم ناراحت شدم هم خجالت زده از این باخت وحشتناک
بعدشم که تیکه های بازی رو دیدم به غیرت کریمی احسنت گفتم! واقعا دمش گرم!!!!
فکر میکنم هر دو تاپیک بهتره کل کل رو تموم کنن چون اینجا بخث ملی و ابروی تیمهای ایروونی مقابل اعراب هست
ایشالا هر 4 نماینده بتونن صعود کنن
نقل قول:
دوستان پرسپوليسي به جاي جواب دادن به اين حرفاي . . . و . . . ر دکمه ي گزارش رو بزنين
ايشون تا حالا چند بار اخطار از جناب پاپ دريافت کرده که از اين کاراي بچه بازي دست برداره ولي کو گوش شنوا
پست هر استقلالي اي که به قصد توهين و بر هم زدن نظم تاپيکه رو گزارش کنيد : ديگري احترام نذاشت مجبور به احترامش ميکنين با اين کار
اميدوارم برخورد قاطعي با ايشون و امثالشون بشه
ميتونستي دکمه ي گزارش رو بزني تا . . .نقل قول:
شما غیر از اسپم دادن کار دیگه ای بلد نیستین؟ احتمالا این پست را 3،4 جای دیگه هم کپی پیست میکنین!
اینجا تاپیک طرفدارای پرسپولیسه نه متنفرای پرسپولیس!
مرسی
پرسپولیسراه آهنتاريخ برگزاري: 06 اردیبهشت 88
زمان برگزاري: 17:15
محل برگزاري: ورزشگاه آزادی
داور: نامعلوم
این جناب متالیکا تا حالا می تونم بگم بیشترین تقصیر رو توی به هم زدن تاپیک و بن شدن تعدادی از بچه های ما داشته
دیگه شورشو در آورده
میاد یه صحبتی میکنه بعد آروم آروم تاپیک به هم میریزه و یه دفعه اوضاع خراب میشه همش هم بر می گرده به همون پستی که اول ایشون زده
من نمی دونم ایشون اصلا تا حالا تونسته تو زندگیش یه بار جلوی خودش رو بگیره ؟!
پس از شكست مقابل الغرافه
پرسپوليس بامداد امروز به تهران بازگشت
خبرگزاري فارس: تيم فوتبال پرسپوليس پس از شكست سنگين برابر الغرافه قطر بامداد امروز وارد تهران شد.
به گزارش خبرگزاري فارس پرسپوليس كه شب گذشته كه با ارائه يك بازي ضعيف و انتقادآميز با نتيجه 5 بر يك مقابل الغرافه قطر تن به شكست داد، ساعت 4:45 بامداد امروز وارد فرودگاه امام خميني شد.
پرسپوليس با اين شكست 7 امتيازي باقي ماند و با توجه به برد الشباب عربستان برابر الشارجه امارات به رتبه دوم سقوط كرد.
در حال حاضر الشباب با 10 امتياز صدرنشين است و الغرافه 6 امتيازي پس از پرسپوليس در جايگاه سوم قرار دارد و الشارجه بدون امتياز رتبه چهارم را به خود اختصاص داده است
در گفت و گو با فارس
وينگادا: تابع تصميم هيات مديره هستم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس پس از بازگشت از قطر گفت: اين نتيجه براي من غيرقابل تصور بود، به همين دليل تابع تصميمات هيات مديره پرسپوليس هستم.
نلو وينگادا پس از شكست 5 بر يك برابر الغرافه در گفت و گو با خبرگزاري فارس عنوان كرد: بازي خوبي انجام نداديم و اين نتيجه براي ما بسيار بد بود. ميدانم دل هزاران علاقمند ايراني و هيات مديره پرسپوليس به درد آمده است، به همين دليل هر تصميمي كه هيات مديره درباره من بگيرد تابع آن هستم.
وي ادامه داد: در اين بازي اصلا خوب نبوديم و تمركز نداشتيم. در نيمه اول رفته رفته در حال رسيدن به هدف خود بوديم اما متاسفانه اشتباهات فردي به تيم ضربه زد تا من تصميم بگيرم تغييراتي را انجام دهم.
وينگادا در جواب اين سئوال كه نقش مدير برنامههاي مختلف در بازي دادن به برخي از بازيكناني كه در حد اين بازي نبودند؛ چقدر بود گفت: هيچ كس در كار من دخالت نكرده است. حرفهايي كه بر زبان ميآورند كذب است چون نه مدير برنامه ميتواند براي من تعيين تكليف كند و نه فرد ديگري. من اين باخت را به گردن مي گيرم.
سرمربي پرسپوليس درباره بازي نكردن محسن خليلي تصريح كرد: اين نظر من است كه چه كسي به ميدان برود. من بهترينها را به زمين فرستادم. اگر خليلي شرايط خوبي داشت، بازي مي كرد.
وينگادا در خصوص تعويضهاي خود گفت: احساس كردم با اين كار ميتوانيم بهتر الغرافه را متوقف كنيم اما نبايد فراموش كرد كه باقري كمي مصدوم بود.
سرمربي پرسپوليس خاطرنشان كرد: هنوز اميدواريم به عنوان تيم اول صعود كنيم. حتما در جلسه هيات مديره شركت خواهم كرد و جوابگوي سئوالات خواهم بود.
انتهاي پيام/
با حضور كادر فني
جلسه اضطراري هيات مديره باشگاه پرسپوليس برگزار ميشود
خبرگزاري فارس: جلسه ويژه هيات مديره پرسپوليس با حضور كادر فني بعدازظهر امروز برگزار ميشود.
به گزارش خبرگزاري فارس، پس از شكست 5 بر يك پرسپوليس مقابل الغرافه جلسه ويژه هيات مديره اين باشگاه با حضور اعضاي كادر فني براي بررسي دليل اين شكست برگزار ميشود. قرار است وينگادا در اين جلسه درباره دلايل اين شكست توضيح دهد.
پس از شكست سنگين مقابل الغرافه
بازيكنان و كادرفني پرسپوليس جريمه شدند
خبرگزاري فارس: با اعلام مديرعامل باشگاه پرسپوليس بازيكنان و كادر فني اين تيم به دليل نتيجه ضعيف مقابل الغرافه قطر جريمهاي سنگين شدند.
به گزارش خبرگزاري فارس عباس انصاريفرد اعلام كرد به دليل نتيجه ضعيف در بازي مقابل الغرافه قطر 20 درصد از قرارداد كادرفني و 10 درصد از قرارداد بازيكنان كاسته شد.
تيم فوتبال پرسپوليس شب گذشته با نتيجه 5 بر يك مغلوب الغرافه قطر شد.
در گفت و گو با فارس
هدايتي: از هيات مديره پرسپوليس استعفا ميكنم
خبرگزاري فارس: رئيس هيات مديره باشگاه پرسپوليس گفت: با اين وضعيت استعفا ميكنم.
حسين هدايتي در گفت و گو با خبرگزاري فارس درباره شكست 5 بر يك برابر الغرافه اظهار داشت: اين باخت جاي هيچ توجيهي ندارد و ما شرمنده هواداران هستيم. در اين باره همه بايد پاسخگو باشند.
وي افزود: ميليون ها ايراني ديشب ناراحت بودند. همچنين اعضاي هيات مديره و مسئولان باشگاه شرايط خوبي نداشتند. من از اين اتفاق بسيار ناراحت هستم و با اين وضعيت قصد دارم از پرسپوليس استعفا كنم.
هدايتي يادآور شد: به زودي نظر قطعيام را اعلام ميكنم. معتقدم تا امروز هيچ كم و كاستي براي بازيكنان نگذاشتيم. شماري از آنها بيشتر از 90 درصد از قرارداد خود را گرفتند و بقيه بيش از 60 درصد را دريافت كردند. من واقعا نميدانم گناه من و ساير اعضاي هيات مديره چيست كه بايد شاهد اين شكست ها باشيم.
رئيس هيات مديره باشگاه پرسپوليس در پاسخ به اين سوال آيا قضيه كناره گيري جدي است يا تهديد؛ گفت: اين تصميم كاملا جدي است.
وي خاطرنشان كرد: جريمه بازيكنان و كادرفني تصميم هيات مديره بود و آنها بايد درباره اين باخت توضيح دهند.
نميدانم در ذهن وينگادا چه ميگذشت
انصاريفرد: اين شكست براي پرسپوليس فاجعه بود
خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: شكست 5 بر يك برابر الغرافه يك فاجعه براي ما است.
عباس انصاري فرد در گفت و گو با خبرگزاري فارس درباره شكست سنگين مقابل الغرافه قطر تصريح كرد: در نيمه اول بد نبوديم و كمي حساب شده بازي كرديم اما همه چيز در چند دقيقه تغيير كرد. ما شرمنده مردم هستيم و حالا نميدانم چه حرفي بايد بزنم. در تاريخ پرسپوليس اين بازي غيرقابل تصور بود و باز هم يك نمره منفي ديگر در پرونده وينگادا ثبت ميشود.
وي ادامه داد: در حال حاضر نميتوانيم برخورد بسيار بدي با بازيكنان انجام دهيم چون موجوديت پرسپوليس همين است، پس بايد سنجيدهتر عمل كنيم.
انصاري فرد خاطرنشان كرد: هر وقت از قرارداد وينگادا حرف زدم از من ايراد گرفتند و گفتند در حال جبههگيري هستم. وقتي مي گويم درباره قرارداد بعدا تصميم مي گيريم به خاطر همين چيزها است. وينگادا، دستيارانش و خوردبين بايد جوابگوي سئوالات هيات مديره باشند.
مديرعامل پرسپوليس درباره عملكرد بازيكنان گفت: بازيكنان پرسپوليس كسل و سنگين بودند و واقعا براي من جاي تعجب داشت كه اين اتفاق چرا رخ داده است. البته من از فرد خاصي نام نمي برم.
انصاري فرد يادآور شد: با 2 برد ميتوانيم به عنوان سرگروه به مرحله بعد صعود كنيم. بازيكنان ما بايد تلاش كنند تا اين شكست جبران شود.
وي درباره صحبت هاي نژاد فلاح، عضو هيات مديره پرسپوليس كه گفته بود نظر انصاري فرد درباره وينگادا شخصي است و ارتباطي به هيات مديره ندارد؛ تاكيد كرد: واقعا از حرف هاي نژاد فلاح متعجب هستم و نميدانم منظور ايشان چه بوده اما روي هم رفته با توجه به سوابقم فوتبال را از نژاد فلاح بيشتر متوجه ميشوم؛ چون سال ها در باشگاه پرسپوليس به اين مردم خدمت كردم.
انصاريفرد اظهار داشت: نژاد فلاح نظرات خود را بر زبان آورده و گفته وينگادا مربي خوبي است. من هرگز اين مورد را كتمان نميكنم اما چرا هيات مديره پرسپوليس قرارداد اين سرمربي را تا پايان فصل جاري به طور قطعي بست و در صورت رضايت اعلام كرد كه آن را تمديد ميكند.
وي ادامه داد: اين مسئله به خاطر اين بود كه كارنامه وينگادا در پايان فصل مورد ارزيابي قرار گيرد تا بلايي كه تا سال ها پيش بر سر پرسپوليس آمد ديگر اتفاق نيفتد. من حرف بدي نزدم؛ فقط گفتم تكليف اين مربي در پايان فصل جاري مشخص ميشود.
مديرعامل باشگاه پرسپوليس در خصوص اخراج دو بازيكن اين تيم گفت: بادامكي و معمارزاده هرگز از پرسپوليس اخراج نشدند واين موضوعي شايعهاي بيش نيست. من با وينگادا تماس گرفتم و او عنوان كرد به هيچ عنوان حرف اخراج بازيكنان را نزده و اين شايعه اي است كه براي به چالش كشيدن تيم به زبان آوردند. ما به معمارزاده نياز داريم چون او دروازهبان آيندهداري هست كه در فصل آينده حرف هاي زيادي براي گفتن دارد.
در گفت و گو با فارس
عزيزيان: وينگادا فقط نظارهگر بازي بود
خبرگزاري فارس: پيشكسوت تيم فوتبال پرسپوليس گفت: وينگادا در جريان بازي ديشب فقط نظارهگر بازي بود و هيچ كار خاصي انجام نداد.
سعيد عزيزيان در گفت و گو با خبرگزاري فارس درباره شكست 5 بر يك پرسپوليس مقابل الغرافه عنوان كرد: اين بدترين بازي پرسپوليس در چند سال اخير بود. اين بازيكنان توان راه رفتن نداشتند و اين از بي انگيزگي آنها نشات گرفته بود.
وي افزود: نمي دانم در اردوي اين تيم چه گذشته است. اشتباهات خط دفاع و دروازه بان زياد بود. يادم نمي آيد پرسپوليس در طول تاريخ خود 5 گل دريافت كرده باشد. آبروي فوتبال ايران رفت.
مربي سابق دروازه بانان پرسپوليس ادامه داد: گلر 80 درصد يك تيم است و اگر اشتباه كند تمام زحمات بازيكنان به هدر مي رود. ما گل سوم را بد دريافت كرديم. با اشتباهي كه حقيقي داشت روحيه تيم بدتر از قبل شد.
عزيزيان تصريح كرد: بازيكنان خط دفاع هماهنگ نبودند. آنها مي خواستند گلزني كنند و دفاع را ول مي كردند و جلو مي رفتند. بازي احساسي كار دست پرسپوليس داد.
وي در مورد عملكرد وينگادا گفت: او فقط روي نيمكت نشسته بود و نگاه مي كرد. هرازگاهي سرش را به علامت تاسف تكان مي داد. او فكر مي كند از همه بالاتر است. زمان در حال نشان دادن اين است كه او چطور مربي است.
در گفت و گو با فارس
معيني: وينگادا نتوانسته پرسپوليس را متحول كند
خبرگزاري فارس: پيشكسوت تيم فوتبال پرسپوليس گفت: بر خلاف انتظار وينگادا نتوانسته اين تيم را متحول كند.
فريدون معيني در گفت و گو با خبرگزاري فارس در مورد باخت 5 بر يك پرسپوليس مقابل الغرافه اظهار داشت: نقش مربي را در كسب اين نتيجه نمي توانيم منكر شويم. با اين باخت حرفي باقي نمي ماند. وينگادا متاسفانه تحولي در پرسپوليس ايجاد نكرده است.
وي افزود: نتيجه به دست آمده تعجب آور است. شانس آورديم كه تيم 6 گل نخورد. در تاريخ باشگاه پرسپوليس چنين نتيجه اي سابقه نداشته است. اين تيم اگر هم در دقايقي از بازي هايش خوب بازي مي كند به دليل تاثير كريمي است.
معيني ادامه داد: پرسپوليس تيمي بدون روحيه و بدون انرژي است. مقابل صباي قم هم همين طور بودند. اين مربي نه تنها اثر مثبتي در اين تيم نداشته بلكه باعث روحيه منفي در اين تيم هم شده است.
اين كارشناس فوتبال تاكيد كرد: گاهي يك مربي در يك تيم نمي تواند نتيجه بگيرد و نمي تواند خود را با شرايط تيم سازگار كند. اسكولاري مربي كوچكي نيست اما نتوانست در چلسي موفق شود اما همان تيم توسط گاس هيدينگ متحول شده است. وينگادا هم در پرسپوليس نتوانسته خود را با شرايط وفق دهد.
پس از پيروزي پرگل برابر پرسپوليس
پاكتا: شب خاطرهانگيزهاي بود
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال الغرافه قطر گفت: مقابل پرسپوليس شب خاطره انگيزهاي را پشت سر گذاشتيم.
به گزارش خبرگزاري فارس، پاكتا بعد از پيروزي 5 بر يك برابر پرسپوليس گفت: شب خاطره انگيزي براي الغرافه بود.
ما مقابل حريفي قدرتمند؛ خوب بازي كرديم. فقط دنبال نتيجه خوب بوديم كه كار بهتر از آن چيزي كه فكر مي كرديم شد.
اين مربي اضافه كرد: فكر ميكنم در تيم به تعادل خوبي رسيدهايم و مي خواهم به همه بازيكنانم بابت اين نمايش تبريك بگويم.
پاكتا يادآور شد: به بازيكنانم گفته بودم كه جشن قهرماني در ليگ را فراموش كنند. چون بازي مهمي داشتيم. براي ما بازي در ليگ قهرمانان اهميت فوق العادهاي دارد. اين مسابقات مهمترين بازيهاي قاره آسياست.
پس از شكست برابر الغرافه
تمرينات پرسپوليس تعطيل شد
خبرگزاري فارس: تيم فوتبال پرسپوليس پس از بازگشت از قطر از فردا تمرينات خود را از سر مي گيرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، اعضاي تيم پرسپوليس ساعت 4:45 بامداد امروز وارد فرودگاه امام خميني شدند.
كادر فني اين تيم با توجه به خستگي بازيكنان امروز را به آنها استراحت داده است.
پرسپوليس كه در هفته پاياني ليگ بايد به مصاف راه آهن برود از فردا ساعت 11 صبح در زمين خيريه عمل تمرينات خود را آغاز مي كند.
پرسپوليس ديشب برابر الغرافه قطر با نتيجه 5 بر يك شكست خورد
در گفت و گو با فارس
باقريها: نمي دانم معيار بازي در تيم وينگادا چيست
خبرگزاري فارس: مدافع تيم فوتبال پرسپوليس گفت: اين سئوال براي من ايجاد شده كه معيار بازي در تيم وينگادا چيست.
نبي ا... باقريها در گفت و گو با خبرگزاري فارس در مورد نيمكت نشيني در بازي شب گذشته مقابل الغرافه اظهار داشت: اين سئوالي است كه هنوز نتوانستم جوابي براي آن پيدا كنم. بعد از فيكس بازي كردن مقابل پيكان و استقلال اهواز براي بازي در ليگ قهرمانان آسيا انگيزه زيادي داشتم اما نمي دانم معيار وينگادا براي انتخاب بازيكن چيست.
وي اضافه كرد: از وقتي وينگادا به پرسپوليس آمده من مصدوم بودم اما وقتي هم بهبود پيدا كردم بازي كمتري به من رسيده است. در زمان قطبي بيشترين بازي ها را براي اين تيم انجام دادم.
باقريها يادآور شد: فكرش را هم نمي كردم براي اين بازي فيكس نباشم. ديگر نمي دانم بايد چطور عمل كنم تا به حقم برسم. از باخت ديشب خيلي ناراحت هستم و فقط مي دانم كه حقم بود بازي كنم.
اين مدافع تصريح كرد: ديروز بدترين روز زندگي ام در پرسپوليس بود. اميدوارم در بازي هاي آينده اين نتيجه را جبران كنيم.
در گفت و گو با فارس
پيرواني: بازيكنان پرسپوليس انگيزه نداشتند
خبرگزاري فارس: مربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: بازيكنان در ديدار مقابل الغرافه قطر بيانگيزه بودند.
افشين پيرواني پس از بازگشت از قطر در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: بازي بسيار بدي به نمايش گذاشتيم و متاسفانه نتيجهاي به دست آورديم كه قبول كردن آن براي ما نيز بسيار سخت بود. بازيكنان ما كم انگيزه بودند و در حد خودشان نبودند.
وي ادامه داد: جواب دادن در مورد اين شكست سخت است و نميدانم چگونه بايد عذرخواهي كنم. ما بازيكناني داريم كه پتانسيل زيادي دارند اما فقط شماري كمي از آنها تلاش كردند. اميدوارم در دو بازي آينده بتوانيم اين شكست را جبران كنيم.
پيرواني درباره تعويض هاي وينگادا تصريح كرد: تعويضها با نظر وينگادا انجام شد. ما ميخواستيم ميانه زمين را بيشتر تقويت كنيم اما باز هم ميگويم يك بازيكن را نبايد زير سئوال ببريم و همه در اين باخت شريك بودند از جمله كادر فني.
ساعت ديدار پرسپوليس و راهآهن تغيير كرد
خبرگزاري فارس: زمان ديدار دو تيم فوتبال پرسپوليس و راهآهن تغيير كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، سازمان ليگ قبلا در برنامه خود در هفته پاياني ساعت تمامي بازي ها را 17:15 اعلام كرده بود اما با درخواست باشگاه راه آهن ساعت بازي تغيير كرد.
بر اساس تصميم جديد اين بازي روز يكشنبه هفته آينده ساعت 15 در ورزشگاه آزادي برگزار مي شود.
هفته پاياني ليگ برتر يكشنبه 6 ارديبهشت برگزار مي شود.
در گفت و گو با فارس
فرخزادي: نام و نشاني از پرسپوليس نديدم
خبرگزاري فارس: عضو هيات مديره باشگاه پرسپوليس گفت: در بازي مقابل الغرافه قطر نام و نشاني از پرسپوليس نديدم.
مجيد فرخزادي در گفت و گو با خبرگزاري فارس اظهار داشت: جلسهاي با كادر فني برگزار و در خصوص اين شكست صحبت خواهيم كرد اما متاسفانه در بازي مقابل الغرافه قطر من نامي از پرسپوليس در زمين نديدم.
وي افزود: حمايت از كادر فني از سوي هيات مديره بسيار خوب بود اما متاسفانه در بازي مقابل الغرافه خوب نبوديم از موقعيتهاي خود استفاده نكرديم. از وينگادا توقع داشتيم راه حلهاي بهتري براي غلبه بر حريف در نيمه دوم در نظر بگيرد.
فرخزادي تاكيد كرد: پس از شنيدن صحبت هاي كادر فني در اين باره تصميم گيري خواهيم كرد.
در گفت و گو با فارس
ابراهيمي: وينگادا نبايد به ايران بازميگشت
خبرگزاري فارس: مربي اسبق تيم فوتبال پرسپوليس گفت: وينگادا پس از شكست 5 بر يك مقابل الغرافه نبايد به ايران بازميگشت.
ناصر ابراهيمي در گفت و گو با خبرگزاري فارس در مورد بازي شب گذشته پرسپوليس مقابل الغرافه تصريح كرد: بعد از جدايي علي پروين و من؛ اين باشگاه 8 مربي عوض كرده كه 6 تن از آنها خارجي بوده اند. اين تيم فقط يك بار آن هم با مديريت كاشاني قهرمان شده است. من هميشه گفته ام كه حضور مربي خارجي در فوتبال ايران ضرر است. وينگادا مربي كاردان و قوي نيست كه بتواند تيمي مثل پرسپوليس را كنترل كند.
وي افزود: وينگادا شب گذشته بدون اينكه بتواند كاري كند روي نيمكت نشسته بود. از روزي كه او مربي اين تيم شده نه زيبا بازي مي كند و نه توان بدني مناسبي دارد. جدايي كماسي از اين تيم به ضرر آنها تمام شد.
ابراهيمي ادامه داد: بازيكنان پرسپوليس از لحاظ روحي و رواني دچار مشكل شده است. اگر وينگادا در عربستان موفق بوده از دستش در رفته است. من اگر حرفي مي زنم در اين فوتبال به افتخاراتم رسيده ام و دلم مي سوزد كه اين حرف ها را مي زنم.
وي تاكيد كرد: يكي از دلايلي كه اين تيم نتيجه نمي گيرد اين است كه بازيكنان و مربيان زيادي هستند كه از اين باشگاه طلب دارند و باشگاه اقدامي نمي كند. من از اين وضعيت خسته شدم و مي خواهم شنبه به فيفا شكايت كنم. سال هاست طلب 26 ميليون توماني من را نمي دهند. معلوم است كه پشت سر اين تيم نفرين است. اعتقاد دارم نفرين بازيكنان و مربيان طلبكار اين تيم پشت سر اين تيم است.
ابراهيمي تصريح كرد: روزي كه از اين تيم بعد از سال ها زحمت كشيدن رفتم حتي يك مراسم خداحافظي هم برگزار نكردند. ديروز پرسپوليس اگر 5 گل خورد 5 گل هم نخورد. نه پرسينگ را انجام دادند و نه تحت فشار قرار دادند. انگار بازيكنان اين تيم با هم قهر بودند.
مربي پرسپوليس به انتقاد از فوتبال ايران پرداخت و گفت: در فوتبال ما مد شده به مربيان 400، 500 ميليون پول مي دهند و بعد هم مي گويند برو. در حال حاضر مسئولان باشگاه پرسپوليس مقصر هستند كه اين همه به مربي خارجي اعتماد كردند. تعويض هاي او افتضاح بود.
وي تصريح كرد: مسئولان پرسپوليس بايد وينگادا را اخراج كنند و در بازي هاي باقي مانده تيم را به افشين پيرواني بدهند. وينگادا نبايد به تهران بازمي گشت. با اين اتفاقاتي كه در فوتبال ايران رخ داده فقط بايد گفت كه واي به حال فوتبال ايران. ما ديگر در فوتبال آسيا نمي توانيم حرف اول را بزنيم. ما به فوتبال درجه دو و سه آسيا تبديل شده ايم.
ابراهيمي خاطرنشان كرد: اگر فدراسيون ما بهترين فدراسيون آسيا است پس بهتر است من هم بروم مربي كشتي شوم.
در گفت و گو با فارس
كريمي: الغرافه در حدي نبود كه 5 گل به ما بزند
خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال پرسپوليس گفت: الغرافه قطر در حدي نبود كه بتواند 5 گل به ما بزند.
علي كريمي در گفت و گو با خبرگزاري فارس پس از ورود به ايران خاطرنشان كرد: خيلي بد بوديم و واقعا نميدانم چه حرفي بايد بزنم. تا آنجا كه ميدانم الغرافه تيم حرفهاي و خوبي است اما جايگاه فوتبال ما اين نيست كه 5 گل از الغرافه بخوريم.
وي در جواب اين سوال كه شما بهترين بازيكن ميدان از نظر كارشناسان بوديد گفت: اين حرف ها الان سودي براي پرسپوليس ندارد. براي من فرقي نميكند. مهم اين است كه پرسپوليس باخته و ما با 5 گل مغلوب حريف شدهايم.
وي درباره جريمه هيات مديره عنوان كرد: هيات مديره حق دارد ناراحت باشد و هر تصميمي كه بگيرد بايد قبول كرد اما حرف اصلي من با مردم و هواداران پرسپوليس است. من صميمانه از آنها عذرخواهي ميكنم و شرمنده آنها هستم.
بعد از سنگينترين شكست قرمزپوشان در 15 سال اخير
وينگادا: الغرافه بهتر از پرسپوليس بود!سرويس: ورزشي - فوتبال[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
1388/02/02
04-22-2009
10:04:39
8802-00872: كد خبر
سرويس: ورزشي - فوتبال
نلو وينگادا مربي پرسپوليس بدون هيچ اعتراضي به نتيجه شکست تحقيرآميز مقابل الغرافه، تيمش را فاقد قدرت لازم در اين مسابقه دانست.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، پرسپوليس تهران پنج گل خورد و يکي از بدترين شکست هاي تاريخ خود را در دوحه به ثبت رساند. الغرافه ميزبان که در بازي قبلي 3-1 برابر همين پرسپوليس در تهران شکست خورده بود به وعده خود عمل کرد و انتقام آن بازي را با برد 5-1 سه شنبه شب گرفت.
وينگادا پس از اين بازي در نشست خبري گفت : " الغرافه واقعاً خوب کار کرد. آنها نشان دادند که چرا قهرمان قطر هستند. ما آنها را 3-1 در تهران برده بوديم و براي سه امتياز بعدي به اينجا آمده بوديم. اما موفق نبوديم."
وي درباره شانس پرسپوليس براي صعود به مرحله بعد گفت: " ما هنوز نمي توانيم به مرحله بعد فکر کنيم چون تا پايان بازيهاي گروهي ما دو بازي ديگر هم داريم. البته تمرکز اصلي ما روي ليگ قهرمانان آسيا خواهد بود. مي دانم که رفته رفته فشار زيادي روي ما خواهد بود اما اگر شما بازيکنان قابلي داشته باشيد نيازي به نگران شدن وجود ندارد. ما اينجا هم بهترين تيم خود را آورديم و با بهترين بازيکنان شروع کرديم".
بازي ديگر اين گروه بين الشباب عربستان و الشارجه امارات هنوز انجام نشده است اما با اين وضعيت پرسپوليس هفت امتيازي حداقل همچنان تيم دوم گروه B خواهد ماند. الشباب 7 امتيازي است و قبل از بازي چهارم خود با تفاضل بهتر در صدرجدول قرار گرفته و الغرافه با دومين بردي که بدست آورد در جاي سوم است.
پاکتا هم بعد از بازي گفت:"روز خاطره انگيزي براي الغرافه بود. ما مقابل حريفي قدرتمند خوب بازي کرديم. فقط دنبال نتيجه خوب بوديم که کار بهتر از آنچيزي که فکر مي کرديم شد. فکر مي کنم در تيم به تعادل خوبي رسيدهايم و مي خواهم به همه بازيکنانم بابت اين نمايش تبريک بگويم. به بازيکنانم گفته بودم که جشن گرفتن قهرماني در ليگ را ديگر فراموش کنند. چون بازي مهمي داشتيم . براي ما بازي در ليگ قهرمانان اهميت فوق العادهاي دارد. اين مسابقات مهمترين بازيهاي قاره آسياست".
وينگادا بزرگترين اشتباه پرسپوليس است
ابراهيم آشتياني: فوتبال در وضعيت اسفباري است
بازيكنان شب زنده دار و خوشگذران را كنار بگذاريدسرويس: ورزشي - فوتبال[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
1388/02/02
04-22-2009
11:23:01
8802-01006: كد خبر
سرويس: ورزشي - فوتبال
ابراهيم آشتياني پس از شكست سنگين پرسپوليس مقابل الغرافه قطر گفت: روزي كه مربي اخراجي از اردن به ايران آمد گفتم كه وينگادا بزرگترين اشتباه پرسپوليس است ولي نمي دانم چه منافعي براي آقايان داشت كه حرفم را گوش ندادند.
پيشكسوت پرسپوليس در گفت وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، اظهار كرد: تعويض پي در پي مربي در تيم پرسپوليس و جذب وينگادا در مرحلهي آخر از بزرگترين اشتباهات باشگاه پرسپوليس بود، روزي كه وينگادا به ايران آمد اعلام كردم كه حضورش فايده اي نخواهد داشت ولي كسي گوش نداد، متاسفانه هيات مديره پرسپوليس حتي يك نظر خواهي از پيشكسوتان نكرد. اين مربي را هيات مديره غير فوتبالي پرسپوليس به ايران آورد، پس چه توقعي ميتوان از اين تيم داشت؟! كار از سرچشمه خراب است!
وي ادامه داد: اگر باشگاه پرسپوليس هيات مديره قوي داشت و بررسي مي كرد كه وينگادا چه چيزي در چنتهي خود دارد به اين روز نميافتاد كه همه به او بخندند. من از شرايط فعلي بسيار ناراحت هستم و از روي مردم خجالت ميكشم. مردم به اعضاي هيات مديره كه روزي مي آيند و روزي هم مي روند كاري ندارند و ما را مي شناسند و از ما انتظار پاسخگويي دارند.
پيشكسوت پرسپوليس در خصوص عملكرد اين تيم در ديدار مقابل الغرافه متذكر شد: مساله دوندگي بازيكنان نبود. انصاري فرد سالها براي پرسپوليس زحمت كشيده ولي تركيب هيات مديره اين تيم بايد فوتبالي شود. آنها بايد براي فصل بعد روي تك تك بازيكنان حساس شوند. بازيكنان شب زنده دار و خوش گذران را كنار بگذارند و با چشم باز براي تيم خود تصميم بگيرند.
وي ادامه داد: همه بازيكنان ليگ پرسپوليس را دوست دارند و مي دانند كه مي توانند ره صد ساله را در پرسپوليس يك شبه طي كنند بنابراين مسوولان اين باشگاه مي توانند با ارزان ترين مبلغها بهترين ها را در تيم خود جمع كنند. از طرفي مسوولان اين تيم بايد استعدادهاي فوتبال را وارد تيم هاي پايه خود كنند.
بازيكن اسبق تيم پرسپوليس با تاكيد بر اينكه شكست پرسپوليس غير قابل پيش بيني نبود خاطر نشان كرد: شكست پرسپوليس از قبل مشخص بود، عملكرد اين تيم در ليگ هم همينطور است. پرسپوليس در ليگ هم به استقلال اهواز ته جدولي باخت.
پيشكسوت تيم پرسپوليس در بارهي عملكرد تيم هاي ايراني در مسابقات ليگ قهرمانان آسيا اضافه كرد:
قبل از آغاز مسابقات گفته بودم كه ليگ بسيار ضعيفي داريم. بنابراين نمايندگانمان در ليگ قهرمانان آسيا نيز ضعيف هستند. ما در بازي با تيم هاي خودمان متوجه اين ضعف نميشويم و شما مي بينيد كه در بازي با تيم هاي غرب آسيا چگونه شكست ميخوريم.
آشتياني افزود: سالانه حدود 300 ميليارد تومان در ليگ هزينه مي شود ولي شاهد اين افتضاح هستيم. ليگمان نياز به بازنگري دارد، معتقدم كساني كه فوتبالي نيستند بايد به خاطر احساسات مردم كنار بروند. خدا را خوش نمي آيد كه كسي با احساسات مردم بازي كند. من از قبل همهي اين نتايج را پيش بيني مي كردم چهار تيم در ليگ قهرمانان داريم كه هيچ كدام نمي توانند نتيجه بگيرند، تيم ملي هم كه در وضعيت سقوط است متاسفانه گوش شنوايي نيست و يا اينكه تصور مي شود حرفهايم از روي غرض ورزي است.
وي در پايان تصريح كرد: فقط پرسپوليس وضعيت بدي ندارد، استقلال ته جدول است، سپاهان هم كه مي بازد اگر يك تيم ما ضعيف عمل مي كرد مي گفيتم كه اتفاقي افتاده ولي عملكرد نمايندگان ما نشان داد كه ما علي رغم صرف پول هاي هنگفت بيت المال در منطقه ضعيف هستيم كه اين هم به مديريت غلط فوتبال ما بر مي گردد.
انتهاي پيام