*_}),*&
مخت هنگ کرد نه.بی خودی زور نزن گوشیتو 90 درجه که هیچ اگه 20 هزار بار دور دنیا هم بچرخونی بازم نمی تونی بخونی.برو یه فکری به حال خودت کن كه من انقدر تو رو سر كار نزارم
Printable View
*_}),*&
مخت هنگ کرد نه.بی خودی زور نزن گوشیتو 90 درجه که هیچ اگه 20 هزار بار دور دنیا هم بچرخونی بازم نمی تونی بخونی.برو یه فکری به حال خودت کن كه من انقدر تو رو سر كار نزارم
الهی تو خورشید بشی و من زمین !! تا سالی 1 بار من دوره تو بگردم و توام سالی 365 بار دور من بگردی !!!
مگه می شه که پرنده بمونه بی اب و دونه......مگه می شه که قناری توی بغض اواز بخونه......اگه تو بری ز پیشم من همون قناری می شم که تو بغض و گریه هاشم می گه:انرزی هسته ای حق مسلم ماست
و خداوند عشق را افرید.
.
.
.
.
تا 110 بی کار نباشه
دوست دختر دوست پسره از کنار خرابه رد می شن پسره به دختره می گه:بریم این تو کار بد کنیم؟ دختره قند تو دلش اب می شه می گه :مثلا چکار کنیم؟پسره می گه:هیچی دیگه بیا ان کنیم فرار کنیم
یارو سیبیل کلفته تو یه جمع داشته تعریف می کرده:که اره ما با یه کاروان می رفتیم یه دفعه راهزنا ریختن به همه یا تجاوز کردن یا کشتن !بعد نگاه می کنه می بینه بقیه دارن چپ چپ نگاش می کنن برمی گرده می گه:البته مارو کشتن!!!
ترکه زنشو بد جور می زده بهش می گن:بد بخت چکار کرده اینطوره می زنیش؟می گه:اگه می دونستم چکار کرده که می کشتمش
یه چیزی بدجور روحم رو می خوره بدجور فکرمو مشغول کرده دارم ذره ذره اب می شم سالهاست واسم شده سوال. پدر پسر شجاع قبل از اینکه پسر شجاع به دنیا بیاد اسمش چی بود؟
[QUOTE=parisa_s204]نقل قول:
نوشته شده توسط shady_er
ممنون :happy:
eshgh mesle gonjishki mimooneh ke age mohkam begirish mimireh age shol begirish mipareh pas say kon ye tori begirish keh aroom too dastat bekhabeh