نه همونه. گاهی بیشترم هست tdd
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Printable View
نه همونه. گاهی بیشترم هست tdd
بعید میدونم چون فقط مودم 4.5g همراه همین الان بالای 300تومان تو سایتشه و آخرین تکنولوزیه روزه احتمالش ضعیفه قیمت بیاره پاییننقل قول:
d100 رو داره قیمت مناسب تر میده بازار آماده شه برای مودم جدیدنقل قول:
به نظرم اگه با همون بسته 6ماه 100 گیگ این قیمت باشه بازم میصرفه و خوبه
اگه بدون بسته باشه جای فکر کردن و تامل داره
واقعا چون با توجه به شلوغی شبکه ایرانسل بعید میدونم سرعتش خیلی تفاوت کنم
چون مودم ca60 رو من تست کردم اونم 4.5g هست خلی اختلاف سرعت چشمگیری ندیدم
برای صفحه باز کردن توجه کردم بیشتر از 3 مگ درگیر نمیشه اینترنت پس مشکلی پیش نمیاد ولی همین پینگ آزار دهنده س:n27:نقل قول:
تجربه ثابت کرده هرکی اول از محصولات ایرانسل میخره ضرر میکنه چون بعدا به مراتب آفر های بهتر و ارزونتر و پیشنهاد های تشویقی خیلی بهتری میده.
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
ایرانسل فکر میکرد با این کارش زرنگه ولی طی زمان اعتبار خودشو با همین سوء استفاده از کاربر ازدست داد.نقل قول:
دوست عزیز قبل شما فقط از td استفاده میکنید الان چون هر سیمی بندازین رو مودم تی دی فقط به شبکه تیددی وصل میشه نه LTEنقل قول:
دو ستان من در مورد نت تایپ 3 از ایرانسل سوال پرسیدم که تو نت 3 من مشکل دارم اینو بهم جواب داده یعنی چی ؟؟ (کاربر گرامی،شما میتوانید با استفاده از مشخصه Port Forwarding نسبت به حل مشکل خود اقدام نمایید. طریقه تنظیمات مربوطه در اینترنت موجود می باشد.موفق باشید)
من فکر کردم وصل میشه به شبکه موبایلنقل قول:
نه به همون شبکه تی دی وصل میشه حتی شیم معمولی هم بندازین چون این مودمها فقط اون باندهارو ساپورت میکنندنقل قول:
یعنی شما تو جایی که پوشش تی دی نداشته باشه اگه سیم معمولی بندازی بازم به شبکه نمیتونی وصل بشی