جدیدن انگار فرستندشون ضعیف شده، اولا هیچ شطرنجی نمیشد ولی تازگی ها مخصوصن شب ها هی شطرنجی میشه جلو مهمونا آبروم رفت.
Printable View
جدیدن انگار فرستندشون ضعیف شده، اولا هیچ شطرنجی نمیشد ولی تازگی ها مخصوصن شب ها هی شطرنجی میشه جلو مهمونا آبروم رفت.
اینجا که چنین مشکلی نیست.نقل قول:
شاید از هوا هست شایدم چیزی جلوی آنتن هست. شاید هم از فرستنده استان.
یوخده! اذیت کرد ولی نه در این حد.. :13:
البته مشخصه یه خبرایی بود و یا هست و یا خواهد........ :3:
البته چندتا کانال رادیویی اضافه شدهنقل قول:
دوستان یه سوال داشتم
با گیرنده های دیجیتالی که با Usb به کامپیوتر وصل می شن و تو نت هم زیاد تبلیغ شده ازشون
می شه شبکه ورزش رو هم گرفت؟
اینم عکسش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا از لحاظ کاربردی به درد میخورن؟
یا پولم رو حروم نکنم؟
ممنون
ای جان:5:نقل قول:
همینی که گذاشتی من ازینا دارم و دیروز گرفتم-ش از یه جای خوب 10 تومن
فکر کنم شهرما شبکه ورزش رو نداره (اصن دو روزه اسم شبکه ورزش رو شنیدم)
و نمیگیره ولی همه رو آینه میگیره آنتن شم به درد نمیخوره باید به یه آنتن جدا بگیری
ازونجا که که خودمون آنتن داریم و خونمون دیجیتال نداریم گفتم اینو بگیرم شاید به درد خورد:11:
اگه همینه که عکسش رو گذاشتین خوبه. اتفاقا آنتنشش هم در بعضی از مناطق تهران جواب می ده!!نقل قول:
فقط نرم افزار روش Blaze HD tv 6.0 هست که بهتره ورژن آخرش رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگیری. و این هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من با ویندوز مدیا سنتر وین سون کار میکنمنقل قول:
خیلی هم عالیه:11:
شبکه ورزش خیلی وقته اومده و فقط تو تهران فعال هست تا الان!نقل قول:
ای جان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همینی که گذاشتی من ازینا دارم و دیروز گرفتم-ش از یه جای خوب 10 تومن
فکر کنم شهرما شبکه ورزش رو نداره (اصن دو روزه اسم شبکه ورزش رو شنیدم)
و نمیگیره ولی همه رو آینه میگیره آنتن شم به درد نمیخوره باید به یه آنتن جدا بگیری
ازونجا که که خودمون آنتن داریم و خونمون دیجیتال نداریم گفتم اینو بگیرم شاید به درد خورد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آنتن یو اس بی بیتشر تو مرکز استان به کار میاد الان. بعدا تو شهرستان ها هم کار خواهد کرد! و الان باید از انتن هوایی استافده کرد.
حالا شما مال مادیران رو میخریدی که 30 دسیبل آنتن قدرتشه و گارانتی معتبر داره و قشنگ هم هست. این چیه که میخوای بگیری :31:نقل قول:
با گیرنده های دیجیتالی که با Usb به کامپیوتر وصل می شن و تو نت هم زیاد تبلیغ شده ازشون
می شه شبکه ورزش رو هم گرفت؟
تهران هم من شبکه ای به نام ورزش ندیدم تا حالا!
کلن 16 تا کانال بیشتر نمیگیرد.