یعنی از Total Security بهتره؟نقل قول:
فرق Internet Security با Total Security چیه؟
Printable View
یعنی از Total Security بهتره؟نقل قول:
فرق Internet Security با Total Security چیه؟
توتال فقط یک سری اپشن داره که بدرد شما نمیخوره...نمونه بکاپ گرفتن یا اینکریپ کردن فایل ها یا پسورد منیجر...از من میشنوی نسخه اینترنت سکیوریتی را نصب بکن.نقل قول:
من KIS 2016.0.0.614 (E) دارم.
اما یک مشکل اساسی دارم با این نسخه.
مشکل این هست که کسپر به تمام سایتهایی که توسط Firefox باز می شود یک اسکریپت (جاوا ساکریپت) اضافه میکند که آدرس اون را در ادامه قرار دادم.
مشاهده میکنید که در انجمن رسمی کسپر هم در این مورد مفصل صحبت شده. اما بدون نتیجهکد:
http://ff.kis.scr.kaspersky-labs.com/66EF711B-918D-9A41-BB21-569170C7CA99/599F7BEE-0770-8946-BFA9-A917BA3D256B/from
در جایی خواندم که گفته شده بود در ورژن 16.0.1 گزینه ای برای غیر فعال کردن این داستان وجود دارد.کد:https://forum.kaspersky.com/index.php?showtopic=316466&st=120
اما ظاهران همچین ورژنی وجود ندارد. :n35:کد:
Settings -> Additional -> Network -> Inject scripts into web traffic to interact with web pages.
سلام دوستان
من از نسخه تریال ورژن 15 استفاده میکنم
این همیشه هر وقت لبتابو روشن میکنم و به اینترنت وصل میشم پیغام میده بیا نسخه اصلیشو بخر و مشکل اینجاست که کلی ازم حجم کم میکنه
شما نمیدونید کجا باید این پیغامو کنسل کنم تا هیچ وقت نشون نده؟
آغا دمت گرم، خدا خيرت بده، واقعا گل کاشتي، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فقط يه سؤال: اين مقدار 1500000000 واسه نسخههاي 2015 هست يا برا 2016 هم همونه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این اپشن در نسخه 2016حذف شده فکر کنمنقل قول:
ممنون اميرجان، ولي من همون 15000000000 رو زدم و چند روزه که ديگه ظاهراً خبري از اون پنجره لعنتي نيست ديگه :n09:نقل قول:
دوست عزيز پاسخي نفرمودي که آيا اون مقدار براي نسخه 2016 مشکلي ايجاد نميکنه؟نقل قول:
حد اقل آدرس اون سايتي که اين ترفند رو گذاشته بدين تا از اونجا پيگير بشيم، چون من خيلي گشتم ولي همچين آموزشي رو توي اينترنت پيدا نکردم،
اصلا فلسفه اون مقدار چيه؟! :n13:
درودنقل قول:
معذرت می خوام عزیز حواسم به این تایپک نبود
نه هیچ مشکلی ایجاد نمیشه یه جور دستکاری کوچولو در کدهای رجیستریه
سایت هم والا خودمم یادم نمیاد اتفاقی تو سایتهای خارجی دیدم این قسمت رو شات گرفتم