کی شاخه 1vs1 :n09:
Printable View
کی شاخه 1vs1 :n09:
آره دقیقا الان یه دست زدم فقط دو جا یه Delay چند ثانیه ای افتاد همین و بس :دینقل قول:
اینم طولانی ترین ARAM عمرم و فکر کنم کلا یکی از طولانی ترین بازی ها باشه. داشتیم میبردیم (1 بار مرده بودم و Legendary شده بودم و Ashe هم quadra زده بود)
4v5 هم بودیم و برد حتمی بود که نمیدونم چی شد یهو akali شروع کرد به زدن هر چمپ تو 1.5 ثانیه :n04:
نصف بیلدمو هدر دادم واسه این magic resi بسازم ولی بازم بس نبود. حدود 800 تا ap داشت لامصب
خلاصه با یکم شانس تونستیم ببریم :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با این لگ فکر نکنم کسی بهش احساس شاخ بودن دست بده :n02:نقل قول:
1st win ام که داشتی! :n02: 1 سوال فنی الان شماها چطوری بازی می کنین :n27: منم می خوام بازی کنم :n28:نقل قول:
واسه من که لگ نیست.
البته یه نکته جالب توی عکس
Nunu ه 3 تا Frozen Mallet بسته بود. از کی تاحلا stack میشه ؟ :n04::n08:
بیلد اشتباه!نقل قول:
بچه ها برا من هنوز همون مشکلو داره،
صفحه لودینگ میاد که چمپ ها و پینگ رو نشون میده ولی نمیاد تو بازی میپره بیرون :n15:
:n16:
بکس این اسکین های جدید چقدر خوشکلن من الان با اسکین نونو بازی کردم اینقدر قشنگه :n07:
riot point چیه و چجوری بدست میاد :n02:
الان وسط aram با mundu بود dc زد مجبوز به خروج شدم و دوباره بیام (چقدر خوب جواب داد باور نمیکردم :n01:)
این مشکل صفحه load منم دارم صفحه سیاه نمیشه فقط بعد لود میمونه نمیره تو بازی بعد صفحه زحمت کم میکنه :n29:
پوینت و با پول یا فلوس به دست میاد باید دست بکنی تو جیب یا کارت عابر بریزی تو حلقوم ریوت اون چندتا پوینت ناقابل بدن + قیمت دلار که نصفش میره تو جیب دلال داخلی به همین راحتی :n09:نقل قول:
riot point چیه و چجوری بدست میاد
شما از مخابرات اینترنت گرفتی؟نقل قول: