خودم هم چنین فکری دارم چون فردا یک ماهم تمومه و فقط40مگ دارم:10:نقل قول:
Printable View
خودم هم چنین فکری دارم چون فردا یک ماهم تمومه و فقط40مگ دارم:10:نقل قول:
دوستمون راست میگه! بچه ها شما چی دانلود دارید که هر شب Down میکنید ولی تموم نمیشه!:20:نقل قول:
مخصوصا دوستانی که هر شب بالای 1 گیگ دانلود دارن بیان اینجا بگیم چی دانلود میکنیم فکر کنم موضوع خوبی برای بحث باشه!:8:
بیشتر فیلم و موزیک و نرم افزار و گاهاه پیش میاد بازی دانلود کنم البته از لینک های معتبر مثل راپیدباز که قابلیت Resume داشته باشند و سرعت خوبی رو پشتیبانی کنند.نقل قول:
يكي از معزل هاي اساسي تهيه لينك هست اون هم به تعداد كافي:31:نقل قول:
اگه كسي اهل فيلم نباشه نرم افزار و موزيك اگه يكي 50 مگ باشه چندين لينك ميخواد تا صفش پر بشه.
براي اينكه ربط داشته باشه يه تست بذاريم:31:
من نفهميدم اين سرعت چي رو اندازه گيري ميكنه؟ الان دانلود من 194 هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه لينك هم بذارم براتون:31:
کد:http://www.tabnak.com/nbody.php?id=93424
من بیشتر مستند و موزیک دانلود میکنمنقل قول:
الان یه مستند فضایی 14 گیگی رو در حال دانلود هستم:8:
FP5-9Xنقل قول:
من به ترتیب : سریال ، فیلم ، موزیک و موزیک ویدئو و ...نقل قول:
دوستمون راست میگه! بچه ها شما چی دانلود دارید که هر شب Down میکنید ولی تموم نمیشه!
مخصوصا دوستانی که هر شب بالای 1 گیگ دانلود دارن بیان اینجا بگیم چی دانلود میکنیم فکر کنم موضوع خوبی برای بحث باشه!
کسی می تونه این لینکو باز کنه؟
راستی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اجب دانلود خوفی داری:31:.کد:http://www.dbazinews.com/index.aspx?siteid=1&pageid=139&newsview=3055
البته برای من 128 ولی سرعت دانلودم زیاد حرفی نداره.بیشترین دانلودم 800 مگ بود اونم واسه این زیاد شد که از ساعت 7 گذشته بود کلی هم کنتور انداخت.
خوب دوستان من که به پای شما نمیرسم تو دانلود:46: ولی بیشتر کنسرت های گروه مورد علاقمو down میکنم ولی خوب اینم اگه حتی هر کدوم HD هم باشن 5 روزه تموم میشن!:13:بعدش میمونیم چیکار کنیم! آخه فیلم که الان تو بازار با قیمت خیلی پایین میشه تهیه کرد به نظرتون ارزش داره دانلود فیلم؟ بعدم دوستانی که میگن موزیک و موزیک ویدئو ، از چه سایت هایی با کیفیت HD و لینک مستقیم(والبته به روز) down میشه کرد؟:8:
شما کدوم مرکز مخابراتی هستین؟نقل قول:
من که فقط مطالب و فیلم های اموزشی در مورد کامپیوتر دانلود میکنم. هر شب هم به طور متوسط 200 مگ دانلود میشه
میشه ماهی 6 گیگ :(
الانم یه 30 . 40 گیگی تو ای دی ام در انتظار دانلوده :(
ولی یه خوبی این سرعت کم اینه که وقت میکنم هر روز چیزهایی رو که دانلود میکنم رو ببینم . :D