صد رحمت به طرح هاي تابستون!!
اولن طرح هاي ويژشون با طرح هاي ويژه تابستون اصلا فرقي نكرده
ثانيا طرح ٤٠ گيگ ١ مگ رو بردوشتن كه ٦٠ گيگ برام خيلي زياده و طرح جالبي براي ١ مگ لصلا ندادن
Printable View
صد رحمت به طرح هاي تابستون!!
اولن طرح هاي ويژشون با طرح هاي ويژه تابستون اصلا فرقي نكرده
ثانيا طرح ٤٠ گيگ ١ مگ رو بردوشتن كه ٦٠ گيگ برام خيلي زياده و طرح جالبي براي ١ مگ لصلا ندادن
یعنی واقعا نفهمیدید چرا اینا سعی دارن کاری کنند که دیگه کاربرا 1 مگ نگیرن!!!! بچه شدید؟؟؟!! بنظرتون دلیلش چیه که قیمت 1 مگ هاشون رو اینقدر بردن بالا (به خصوص برای کاربرای پر مصرف خیلی وضعیت نامناسبی فراهم کردند) .
دلیلش چیزی نیست جز مشکل کمبود پهنای باند.
اینو بدونید که با این ماجرای لیمیت کردن حجم ها و سرعت 128 ایران مشکل پهنای باند نداره !نقل قول:
این ها از بی برنامه ای و بی نظارتی هست.
هر کی هر تعرفه ای میخواد میده به مردم !!!!!!
وگرنه سرعت 1مگ مگه سرعته ؟؟؟؟
اینترنت ماهواره ای 5مگ الکی ریخته ، همه میگن سرعتش پایینه نمیرن سراغش. :دی (منظور اینه که 1مگ و 10مگ که برای دیتا سنتر ها اونم 1 به 8 سرعت نیست ! )
وگرنه چرا بیشتر provider ها شبها اینترنتشون رایگانه ؟ چون اینقدر حجم سر ماه زیاد مییارن که اگه استفاده نشه پرت میشه. اگه دقت کنید هم آخر ماه ها کیفیت بهتر میشه.
من تماس گرفتم هم با خود مبین نت هم نمایندگی از چنین تعرفه ای بی خبر بودن !
آره دقیقا همیشه ماه آخر سرویس خوب میشه. ولی نمیدونم، آخه یک چیزی با عقل جور در نمیاد. شما میگی آخر ماه حجم اضافه میارن . نمیتونن کاری کنند که این حجم اضافشونو از اول ماه تقسیم کنند. خداییش قبول کنید که مبین نت تابستون بدی داشت غیر از این 20-30 روز اخیر که واقعا خوب شد. خودشونم میگقتند که مشکل پهنای باند دارند. بنظر من هیچ شرکتی بدش نمیاد مشتریاش همیشه راضی باشند و تعریفشو بکنند تا 4 نفر دیگم از اون شرکت اشتراک بگیرند. به قول شما اگر واقعا اینقدر اینا آخر ماه حجم اضافه میارند و یا باز به قول خودتون 1 مگ و 2 مگ ، 10 مگ و .. برای اینا چیزی نیست.نقل قول:
پس کجاس اون اینترنت 2 مگ؟؟ کجاست اون 1 مگ نا محدود. اصلا کلا کجاس سرویس نامحدود مبین نت.
پس جرا مبین نت جمعه ها 2-3 هفته مشکل نداره ولی اکثر هفته ها مثل همین هفته در اکثر نقاط بازدوباه مشکل پیدا کرده است؟؟ من هیچ جوابی پیدا نمیکنم به جز اینکه مبین نت مشکل مالی داره، مشکل پهنای باند داره و فقط میخواد مشتری اضافه کن تا مشکلات مالیشو برطرف کنه. اینکه مبین نت نمیخواد کاربراش 1 مگ داشته باشند ولی حاضره 30 گیگ ترافیک بده ولی با سرعت 512 !! یعنی مشکلش پهنای بانده.
نظرت چیه؟؟
راستی اینم تست سرعت مبین نت ،
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
lاوضاع نسبت به 2.5 ماه پیش اصلا قابل قیاس نیست اینقدر که خوب شده ولی چه فایده با این تعرفه های قشنگشون دیگه کاربر های پر مصرف باید با یک مگ خداحافظی کنند و برن سمت 512. (کاهش پهنای باند)
حرف شما درسته ولی اگه قرار بود من و شما از سیاستشون سر در بیاریم که نمیشد سیاست گذاری :دینقل قول:
ولی من احتمال میدم مشکل زیرساخت داشته باشن !
موضوع احتمال قوی پهنای باند نیست ، احتمالا مشکل زیرساخت هست که نمیتونه از ترافیک شبکه بربیاد! ولی اینا همش حدس و گمانه یه ریالم اعتبار نداره :دی ولی مطمئنم که مشکل پهنای باند نداریم تو ایران ! اگه داشتیم سرورهای عمومی ایران برای میزبانی و یا دانشگاهها با سرعت فوق العاده 40-50-100 مگابیت نداشتیم ! ( البته بعضی دانشگاه ها این سرعتو عمومی میکنند و بعضی ها برای میزبانی سایت دانشگاه ها استفاده میکننه (خوره بازی) دانشگاه رودهن 100مگابیت رو داده بود به دانشجوها مثلا ) )
---------- Post added at 01:26 AM ---------- Previous post was at 01:23 AM ----------
512
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمی دونم این عوامل مبین نت چه سیاستی هست در پیش گرفتند ولی وقتی قیمتهای جدید از چند جا میزنه بیرون ولی هنوز سایت مبین نت این رو نگذاشته واسه مشتری تداعی میکنه این سایت به روز نیست و ارزش نداره.نقل قول:
اينا قيمتهاي خودشونه ، من با يكي از نمايندگيها كه حرف زدم گفت از 15 اين ماه اجرا ميشه.:31:نقل قول:
---------- Post added at 08:27 AM ---------- Previous post was at 08:26 AM ----------
اگه از طرحهاي تابستون خوشتون مياد فعلا ميتونيد بگيريد ، يك سرويس 3 ماهه بخريد و اين فصل رو هم رد كنيد.:27:نقل قول:
بله به احترامش 2 ثانیه سکوت میکنیم!!!!نقل قول:
واقعا این قیمت هاشون مسخره ست