درود.. دوست من من ساعت 11 صبح اینترنتی ثبت کردم و اینترنتی هم پول رو واریز کردم.. ساعت 10 شب اومدن برای تحویل مودم و تا 12 شب هم حسابم فعال شد البته اونموقع سرشون خلوت بود..نقل قول:
حدود یک سال پیش....
Printable View
درود.. دوست من من ساعت 11 صبح اینترنتی ثبت کردم و اینترنتی هم پول رو واریز کردم.. ساعت 10 شب اومدن برای تحویل مودم و تا 12 شب هم حسابم فعال شد البته اونموقع سرشون خلوت بود..نقل قول:
حدود یک سال پیش....
جواب این سوال هم میدید؟نقل قول:
این طور که به نظر میرسه واقعا ایرانسل قاطی کرده :دی
شبه تصویه حسابه امشب :دی
بعد از این همه دانلود از اعتبارم هیچی کم نشده :دی
دوستان من میخوام 2 عدد مودم بگیرم و اینکه میخوام هر دو وصل باشن ، دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید
اگر هم کسی در ایرانسل هست اینجا میتونه برام دو مودم رو تخفیفی بگیره یه ندا بهم بده ممنونش میشم
دو تا مودم نمیتونن با هم وصل باشن به شبکه و اگه 10 تا مودم هم داشته باشید برای یک حساب تنها یکیش وصل میشه.نقل قول:
اینطوری که خیلی بده شما مطمئنی ؟نقل قول:
بله مطمئن هستم. خودم هم بارها امتحان کردم. به لحاظ فنی هم چنین امکانی وجود ندارهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند روزه دوباره کیفیت به ایرانسل برگشته
شما از چه طریقی ثبت نام کردی؟ سایت؟نقل قول:
من که شنبه اینترنتی ثبت نام کردم اما هنوز هیچ خبری نیست نه زنگی نه چیزی:41:
می تونم الآن برم از طریق نمایندگی هم ثبت نام کنم؟
---------- Post added at 09:36 AM ---------- Previous post was at 09:34 AM ----------
خب روی نقشه سبزهنقل قول:
یعنی به نظر شما پول رو بریزم؟
شما اینترنتی ثبت نام کردی؟
یه چیز دیگه می شه ثبت نام رو کنسل کرد؟ آخه الان جشنواره است مودم نصف قیمته
بله اینترنتی ثبت نام کردم و همین چند دقیقه پیش تماس گرفتند برای نصب. حواست باشه بعد از ثبت نام بری حساب رو توی E-Care تایید کنی واگرنه ثبت نام انجام نمیشه و زنگ نمیزنن.نقل قول:
در مورد سوال دوم هم اگر پول نریختی که حساب رو ولش کن به حال خودش بعد 3 روز کنسل میشه