واسه نصب پچ صدا باید گوشیتون ح ک باشهنقل قول:
اگه ح ک گوشیتون به مشکلی برخورده، از اول ح ک کنید
ایشالا مشکلتون درست بشه
Printable View
واسه نصب پچ صدا باید گوشیتون ح ک باشهنقل قول:
اگه ح ک گوشیتون به مشکلی برخورده، از اول ح ک کنید
ایشالا مشکلتون درست بشه
به نظر من که ه ک ویواز و آموزش تقویت صدا دو مقولهء جدا هستن که اگه تاپیکش جداگانه باشه بهتره:20:نقل قول:
آخه شهرزاد یه چیزی هم هست، دیگه کل انجمن کلوپ سونیاریکسون هم نمیشه به ویواز اختصاص پیدا کنه که :دیفکر کن سه چهار تا تاپیک مخصوص ویواز هست تو صفحهی اول ! یه کم اجحاف میشه به بقیه و مطالب ما هم پراکنده :دی
حالا هر چی دوستان صلاح بدونن ...
حرفتون رو کاملا قبول دارم آقا کوروشنقل قول:
اگه اینجوریه که در همین تاپیک هم میشه آموزشش رو گذاشت و در صفحه اول یا در پست اول لینک داد :20:
البته حرف شما مستندتره.. پس هرچی شما و یا دوستان دیگر صلاح بدونید من هم قبول دارم :10:
البته برنامه های مفید دیگری هم واسه ویواز هست که به شخصه خیلی دوست دارم بذارم، ولی بایستی یه تجدید نظری در پست دوم بشه (مثل برنامه هایی که لینکشون خرابه یا برنامه هایی که مفیدتر هستند)
درست شد مرسیییییی همه :20::20::40::20::20:
نمیدونم چرا از وقتی حک شده ، کلا با گوشی دارم حال می کنم نظرتون چیه؟..... دوربین عالی، صدا عین ضبط ،کیبرد تیم ملی و....
آره واقعا :5:
همه قسمتاش المپیکی شده! تیم ملی چیه آقا وحید :27:
هر چند من بدون صدا هم دوسش داشتم ولی الان دوست داشتنی تر شده :31:
یه چی دیگه هم به نظرم جاش خالی بود و الان این نقص رو با پچ صدا جبران کرده اینه که: قبلا اگه رو برنامه دیگه ایی بودی و موزیک در حال پخش بود، نمیتونستی صداشو کم و زیاد کنی :8: الان میشه
وای حالا که -- شده ویواز گوشی من خراب شده , 10 روزه تو تعمیرگاه هست حالا که رفتم پیشش میگه ای سی پاورش سوخته چون گوشی جدیدی هم هست هیچجا گیر نمیاد , کسی از دوستان جایی سراغ نداره ؟ من شیراز هستم , این میگفت تو تهران هم سفارش دادم نبوده!
سلام
این آخرین ورژن از برنامه پی سی سوئیت سونی اریکسون با لینک سالم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچهها من اولین مشکلات رو رصد کردم !! خیلی هم حاده ... :(
فکر میکنم به خاطر اون پچ افزایش سرعت و ... باشه
بلوتوث گوشی کار نمیکنه، یعنی از هر طریقی که میخوام بلوتوث رو روشن کنم، پنجرهاش بسته میشه ! کار نمیکنه وقتی میزنم روش ... نه تو SPB و نه توی شورتکاتها ... حتی از Setting هم نمیشه ... ! میزنم بره تو بلوتوث، برمیگرده تو Setting !!
مشکل بعدی هم در مورد GPS و علامت آنتنشه ... گوشی رو که روشن کنم، برم تو GPS Data از اون به بعد خارج هم که میشم، اون علامت هست، و دیگه هم وارد GPS Data نمیشه ... بخوام برم تو Location هم هنگ میکنه گوشی !! اعصاب نذاشته واسم ...