سلام
میشه یه لپ تاپ برای کارهای خونگی معرفی کنید تا 700 ..فقط هارد و صفحه نمایش برام مهمه...
با سپاس.........:11:
سلام
میشه یه لپ تاپ برای کارهای خونگی معرفی کنید تا 700 ..فقط هارد و صفحه نمایش برام مهمه...
با سپاس.........:11:
نقل قول:
خوب ببین دوسته خوبم من خودم قبلآ دل 1520 داشتم ردش کردم رفت الان میخوام یک ایسر 5742 بگیرم
ایسر از همه لحاظ برتره...
نت دوستم خودش توی بخش گارانتی کار میکنه ، به من میگه 60% لپ تاپ های دل برگشتی دارن اکثرآ هم برای درایور هاشونه و میگه کلآ دل اذیت میکنه
ازش پرسیدم چند درصد ایسر برگشتی داره ؟ گفت کمترین برگشتی به شرکت در تمام برند ها رو ایسر داره کمتر از 10 % ای میدونی یعنی چی؟!!
ایسر برند ارزان و با کیفیتی هست.
از همه لحاظ هم از دل سرتره...
خودم این مدل رو میخوام بگیرم قیمتشم فقط چیزی حدود 800 تومنه !
Acer AS 5742G Core i5
سیستم عامل : DOS
پردازنده : Intel Core i5
سرعت پردازنده : 2.53 گیگاهرتز
RAM : چهار گیگابایت /DDR3
وزن : 2.6 کیلوگرم
هارد دیسک : 640 گیگابایت
درایو نوری : DVD +/- RW
سایز مانیتور : 15.6 اینچ
کارت گرافیکی : Nvidia GT420M whit 1GB
امکانات جانبی : دوربین ( webcam ) ، بلوتوث
این هارد بالا ، این گرافیک بالا ، این پردازنده بالا رو در لپ تاپ های دیگه جستجو کنید ببینید چه قیمتی دارند؟؟
من با این لپ تاپ خودم کار کردم ، واقعآ ازش راضی بودم !
اگه بازم سوالی داری ما در خدمتیم دوست گرام
سلام من میخوام لپ تاپ بخرم نظرم تو hp-3140 هست به یه دوستم گفتم این رو میخوام بگیرم گفت نه چرا این رو میخوای بگری مشکل گرمای بیش از حد داره
:8:
گفت Acer AS 5742G Core i5 بگیر هم ارزون تر هست هم چرا بیخودی خرج میکنی کانفیگ انها هم یکیه من هم موندم کودوم رو بگیرم؟
---------- Post added at 04:31 PM ---------- Previous post was at 04:28 PM ----------
[HTML]www.pedarkhandeee.tk[/HTML]
عشق را وقتی شناختم که کودکی در دفتر نقاشی خود آسمان را سیاه کشید تا پدر کارگرش زیر گرمای افتاب نسوزد
عشق را وقتی شناختم که کودکی در دفتر نقاشی خود آسمان را سیاه کشید تا پدر کارگرش زیر گرمای افتاب نسوزد
سلام
میخوام لپ تاپمو عوض کنم..ایسوس F83se دارم
از ایسوس خیلی راضیم
میخوام بدونم با یک میلیون کدوم مدل ایسوس واسه گیم مناسبه؟
اگه برند دیگه ای هم هست با ذکر کانفیگش بگین
ممنون
SMSK خوب با گرافيك 540 رو بگير خيلي باحال تره كه البته خبر جديد اينكه سازگار كه تا ديروز تو سايتش قيمت 5742 جديدش با گرافيك 540 رو زده بود 829 تومن امروز قيمتش رو برداشته خدا ميدونه چه كيسه اي واسه جيب مردم دوخته لابد ديده درخواست داره قيمتش رو ميخواد ببره بالا :(
نقل قول:
سلام ! منم دقیقآ دارم به همین موضوع فکر میکنم !!:41:
داداش من اصلا هر چي تو بخري...:20:نقل قول:
الان تو يه وب سايت خارجي رفتم و نظراتششون رو راجب اين مدل ايسر ديدم.و كاملا در مورد كارت گرافيك باهات موافقم كه خيلي قوي ترهست.و همه حسابي از كاركردش راضي بودن.
اما يه چيزي...صداي اين مدل مونو هست و اين نميتونه براي تماشاي فيلم زياد خوب باشه.حيف نيست با اين كيفيت صداي مونو روش گذاشتن.مثلا فيلم با كيفيت ببين با صداي مونو:27:(همونطور كه ميدوني dell inspiron صداي استريو داره)
صداي استريو داره يا نه؟؟نقل قول:
نوشته شده توسط نيما7
SMSK خوب با گرافيك 540 رو بگير خيلي باحال تره كه البته خبر جديد اينكه سازگار كه تا ديروز تو سايتش قيمت 5742 جديدش با گرافيك 540 رو زده بود 829 تومن امروز قيمتش رو برداشته خدا ميدونه چه كيسه اي واسه جيب مردم دوخته لابد ديده درخواست داره قيمتش رو ميخواد ببره بالا :(
دوستان من چند روزی هست دنبال یه لپ تاپ هستم که هاردش حتما 7200rpm باشه و سی پی یو I5 یا I7 باشه و مونیتورش 15 یا 16 باشه. کارت گرافیک اصلا برام مهم نیست هر چی ضعیفتر بهتر.قیمت تا 1,200
خودم اینارو پیدا کردم:
HP dv6-3140se: I5-460m,500+,4,5650,15.6
HP Probook 4520s: I5-460m,320+,4,Intel,15.6
HP dv6-3170se: I7-720m,500+,4,5650,15.6
اگه مدل بهتری سراغ دارید تا 1,200-1,300 لطفا معرفی کنید. متشکرم
سلام دوستان از دو مدل لنوو زیر کدومو بخرم ؟؟
Notebook Ideapad Z460 59-064939
CPUIntel Core i5 480M@2.66GHz (Turbo Boost 2.9GHz), 3MB L3 Cache MemoryDDRIII 4GB 1333MHz (Dual Channel) Hard Disk Capacity500GB SATA 5400RPM Optical DriveDual Layer Multi Burner Drive (DVD-RW) GraphicNvidia GeForce 310M 1GB Display14" (1366 x 768) LED-Backlight LCD CommunicationBroadcom 8.211n Wireless Network Adapter
Realtek PCIe FE Family Ethernet
Camera
Bluetooth BCM2070 SecurityKensington Lock Ports2 x USB 2.0 ports
VGA Output
RJ45
HDMI
Multi Card Reader
PC Card Slot
eSATA+USB
Headphone
Mic OthersKeyboard: Arabic & English
One Key Recovery
One Key Theater Weight2.3 Kg Battery6Cell 48Wh (Up to 5 hours) ColorBlack - Textured Operating SystemWindows 7 Home Premium 64-bit
یا
Notebook Ideapad Y560 59-045036
CPUIntel Core i5 450M@2.4GHz (Turbo Boost 2.66GHz), 3MB L3 Cache MemoryDDRIII 4GB 1333MHz (Dual Channel) Hard Disk Capacity640GB SATA 5400RPM Optical DriveDual Layer Multi Burner Drive (DVD-RW) GraphicATI Mobility Radeon HD 5730 1GB
Intel HD Graphics Display15.6" (1366 x 768) LCD CommunicationAtheros AR9285 Wireless Network Adapter
Broadcom NetLink 1000 Ethernet
Camera
Bluetooth BCM2070 SecurityOne Key Recovery
Kensington Lock Ports3 x USB 2.0 ports
VGA Output
RJ45
HDMI
Multi Card Reader
Express Card
eSATA + USB
Headphone
Mic OthersKeyboard: English & Arabic
Multi-Touch Touchpad
One Key Theater Weight2.7 Kg Battery6Cell 57Wh (Up to 5 hours) ColorBlack - Textured Operating SystemWindows 7 Home Premium 64-bit
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کدومش بهتره ؟؟
کارت گرافیگ ATI بهتره یا Nvidia ??
نقل قول:
سلام دوست عزیز به نظر من چون مدل سوم ci7 هست نسبت پردازش اون بالا تر دوتای اولی است