اوه یادم رفت بگم،پچ نصب کردم نشد.پچ چهار رو نصب کردم.
من حدس میزنم به این دلیل باشه که تازه گیم فور ویندوزمو آپدیت کردم،راهی نیست دوباره به حالت قبلی برگرده؟
Printable View
اوه یادم رفت بگم،پچ نصب کردم نشد.پچ چهار رو نصب کردم.
من حدس میزنم به این دلیل باشه که تازه گیم فور ویندوزمو آپدیت کردم،راهی نیست دوباره به حالت قبلی برگرده؟
مطمن باش یه جارو اشتباه کردی...چون با نصب پچ سوم دیگه شما عملا از سوشیال کلوب بی نیاز خواهی شد و دیه موقع اجرای بازی بهت نمیگه که باید لاگین کنی....نقل قول:
آره ولی مشکل اصلا سوشیال کلاب نیست!! اون مراحل رو میگزرونم و وارد بازی میشم و استارت رو که میزنم میگه باید در گیم فور ویندوز لاگین کنم.همونجا هم گزینش میاد.قدیما که بازی میکردم اونجا میشد اکانت آفلاین ساخت الان نمیشه.
شما پچ 3 یا 4 و کرکشون رو نصب کردید یا نه؟!!!!!نقل قول:
اگه نصب کردید کلا سوشیال کلوب گیم فور ویندوز و لوگین شدن و بسیاری از مشکلات از بین میره!!
----------
راستی اون کرک 4 کار کرد مهدی خان؟
بله نصب کردم .پچ چهار رو با کرکش نصب کردم.سوشیال کلاب رو حذف کرد اما گیم فور ویندوز هنوز هست.نقل قول:
سلام من یه مشکلی دارم اونم اینه که وقتی بازی می کنم بازی بدون هیچ مشکلی اجرا میشه فقط یه کو چولو شاید خیلی کم افت فریم داره.
و مشکل دیگم اینه که بازی بعد یک ساعت بازی رادیو کار نمی کنه و عملیات از رو نقشه حذف میشه اگر هم تو عملیات باشی مثلا اگه عملیات بگه برو اون یارو رو بکش که تو ماشینه اگه بری درو باز کنی یارو رو بکشی بیروندر باز نمیشه و وقتی دکمه ی esc رو میزنی که از بازی خارج شی خودش هم از بازی بدون اینکه دکمه ی دیگه ای بزنی می پره بیرون.باید چی کار کرد؟
یکی دیگه از مشکلاتم نقطه نقطه شدن سایه هاست.
cpu:intel core i 7 720
gpu:nvidia gt230m
ram:4gig ddr3 1066
سلام
من GTA IV رو ریختم این ارور رو میده !!!
باید چی کار کنم ؟؟کد:http://www.free2upload.com/images/16344423585296937687.png
باید کرک رو کپی کنید...نقل قول:
نه کرک شما و نه کرک او ن یکی دوستمون هیچ کدوم جواب نداد...نمیدونم چرا؟!نقل قول:
راستی اون کرک 4 کار کرد مهدی خان؟
به هرحال برگشتم سر همون پچ 3 اینگاری این پچ بهترین پچ برای من بوده
سلام
دوستان من این بازی رو نصب کردم.
ولی بازی خیلی گیر داره و بعد از مدتی دوربین الکی بالا پایین میره.
فکر میکنم به خاطر کرا کش باشه.
ویندوزم 7 نسخه 64 بیتی هستش.
vga=4890
cpu=athlon x4 630
ram 2*2gb