نقل قول:
از اون گیلد اومده بیرون من هم همین طور ... گیلد خیلی مسخره ایه نمیدونم چطوری اول هست ؟؟؟
Printable View
نقل قول:
از اون گیلد اومده بیرون من هم همین طور ... گیلد خیلی مسخره ایه نمیدونم چطوری اول هست ؟؟؟
آقا ميدونيد ضدحال يعني چي؟يعني اينكه من Pag يه اسپل خفن دارم كه 4 پوينت ميخواد ولي من 3 پوينت دارم.
من لول 28 هستم ميشه بگيد تو مپ 2 كجا لول آپ كنم كه سريع لول آپ شه؟مپ 2 هم نشد هرجا.ميخوام سريع لول آپ كنم.
سلام
من هر کاری میکنم این بازی نصب نمی شه
تا آخر مراحل نصب میره ولی بعد ویندوز (7) پیغام می ده که این ستاب باید بسته شه و می بنده
باید چکار کنم
درسته ما نووبیم ولی خالی بند که نیستیم .نقل قول:
مگه ندیدی وقت grb چه خبره یک میلیون آدم دارن .نقل قول:
----------
Sub-Zero70 عزیز شما توی پی ام در مورد هانتر پرسیده بودی من همینجا جواب می دم که اگه اشتباه گفتم دوستان اصلاح کنن یه وقت بدتر منحرف نشی .
پوینت هایی که به صورت لول به لول اضافه می کنی اونقدری مهم نیست ... مهم اینه که وقتی به نزدیک پایان بازی رسیدی چه هدفی داری باید بر اساس اون پوینت ها رو جور کنی . توی فرووم قشنگ توضیح داده اگه بخونی . هانتر معمولا یه بیلد هیبریدی نیاز داره و یه عالمه پوینت می خواد .
hm مثلا به سختی می تونه 900 پوینت جور کنه( معمولا کمتر هم ) در نتیجه نمی تونی pvp کنی نمی تونی بری سراغ باس ... در نتیجه می گن hm هانتر آینده ای نداره اگه تا لول 60 هم بری فوول لجنداری هم استفاده کنی باز پونت کم داری ...
اما وقتی هانتر دوست داری باید hm هانتر رو بازی کنی هم یاد می گیری هم um رو آن لاک می کنی . با hm آرچر توی لول +55 فکر کنم بشه solo کرد dd1 و جنگل رو و از فارم لپیس پول در بیاری . hm های پایین تر از لولت رو هم می تونی بکشی ولی چون dex ت پایینه مشکلاتت زیاده .
پس باید um هانتر بسازی >> خیلی پر هزینه است ... با hm هانتر هم پول چندانی نمی تونی در بیاری که خرج um کنی .
وار / فایتر چون plvl می تونن بفروشن ... منبع درآمدی خوبیه :دی orc/pri هم بد نیست جون همیشه توی فارمها بهشون نیاز دارن = خوب پول در میارن
برای پوینت دادن لول به لول هم فوول لوک مشهور ترینه ولی من اونایی که می شناسم um هستن این بیلد رو می رن و همیشه در موردش به نیکی یاد می کنن :دی نمی دونم hm بدرد بخوره . 4 srt و 2 dex و 1 luc به نظر بد نمیاد .
پست اول رو بخون.نقل قول:
آقا ميدونيد ضدحال يعني چي؟يعني اينكه من Pag يه اسپل خفن دارم كه 4 پوينت ميخواد ولي من 3 پوينت دارم.
من لول 28 هستم ميشه بگيد تو مپ 2 كجا لول آپ كنم كه سريع لول آپ شه؟مپ 2 هم نشد هرجا.ميخوام سريع لول آپ كنم
رویه یک سیستمه دیگه و ویندوز دیگه تست کن . اگه نصب نشد معلوم میشه ناقص دانلود شده و باید فایل اصلی رو دوباره دانلود کنی .نقل قول:
من هر کاری میکنم این بازی نصب نمی شه
تا آخر مراحل نصب میره ولی بعد ویندوز (7) پیغام می ده که این ستاب باید بسته شه و می بنده
باید چکار کنم
راهنما به پست اول اضافه شد.بخونید و اگه ایرادی داره یا نکته و آموزش جدیدی به ذهنتون میرسه بگید اضافه کنم.
هادی فونت خیلی ریزه ! من خودم نمی تونم بخونم lolنقل قول:
اگه شد فونت رو درشت تر کن یا Tahoma کن مثل پست های معمولی.
پست 4 که مال خودت هست عکس های سنگینی داره اگه می تونی کم کن که صفحه اول سریعتر لود شه یا بزار تو صفحه بعدی.
عکس هایی که گذاشته بودم گذاشتی ؟ عکس ها اصلا لود نمیشن.
اون سایت imgplace فکر کنم مشکل داره عکسها رو نمیاره. یه سایت آپلود عکس معرفی کنید.
خوب بود دست شما درد نکنه .....
فقط یک نکته مهم که خیلی Fury بزرگ کرده بودی :31:
راستی این قسمت مطلب زیاد مهمی نیست که درشت کردی . فکر کنم بهتر باشه ریزترش کنی:
دارم می گردم دنبال سایت درست حسابی.نقل قول:
این توضیح رو هم بدم که تمام کلاسها هم مرد و هم زن دارن و قیافشون هم قابل تغییره.
توضیح آخر اینکه حتما mode Normal رو هنگام ساختن کاراکتر انتخاب کنید.چون هم جادوهای بیشتری داره و هم اسکیل پوینت بیشتری میده و بازی تو این مود جذابتر هست.