اگه داشته باشه که خیلی خوبه. سرعت 512 با 3 گیگ حجمو میده 15تومن. شب هم سرعت از حد قانونی پایین تر نیاد عالیه.نقل قول:
الان دوستانی که از همیارنت سرویس دارن شبی چقدر دانلود میکنن؟
Printable View
اگه داشته باشه که خیلی خوبه. سرعت 512 با 3 گیگ حجمو میده 15تومن. شب هم سرعت از حد قانونی پایین تر نیاد عالیه.نقل قول:
الان دوستانی که از همیارنت سرویس دارن شبی چقدر دانلود میکنن؟
سرعت ها چند روزه خراب شده پینگ هم بالا رفته اینو ببینید سرعت پایینه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی سرعتتون پایینه.دی:نقل قول:
چه سرویسی دارین؟! اسپید تست قاط زده؟!
بسلامتی از دست شاتل نکبت و همایون ... خلاص شدی؟ اره؟
ارم نت پنلش خراب شده بود حالا درستش کردن ترافیکی که مصرف شده بود برگشته .من حدود 500 مگ مصرف کرده بود برگشته به حالت قبل:31:
این همه که از همیار تعریف کردید میشه شمارش هم بذارید
نقل قول:آدرس: شيراز، چهار راه زرگري، ابتداي بلوار مطهري، ساختمان آپادانا، طبقه 4 واحد 7کد:http://hamyar.net
تلفن: 6269543
شركت همیار نت ( سهامی خاص ) كه 60% سهام آن متعلق به سازمان(شهرداری شیراز) می باشد به عنوان اولین سرویس دهنده اینترنت خصوصی در استان فارس شروع به فعالیت نموده و اكنون باداشتن هفت شعبه در شهرستانهای فسا ، گراش ، ارسنجان ، پاسارگاد ، مرودشت ، آباده و خرامه گسترده ترین شبكه اینترنت در فارس را داراست و خدمات این شركت ارائه سرویس wimax- wireless نصب و راه اندازی sipserver نصب دروبینهای امنیتی و انتقال تصاویر و كلیه امور مرتبط به ارتباطات و خدمات كامپیوتری و تنهادارنده مجوز wimax در سطح استان میباشد .
کد:http://www.hamyarifars.org/sh3.asp
من ارم نتم.دیشب قطعی نداشتم.نقل قول:
من ارم نت داشتم دیشب قطعی داشتم
پنلش هم قاطیه یه سیصد مگابایتی مصرف داشتم این دو روزه که برگشته سر جاش
ضمنا اینترنتی هم نمیشه فعلا حجم اضافه یا سرویس خرید
سلام
کسی نمیدونه چرا ارم نت سرعن اینترنت شبانه اش را کم کرده . اگه این وضع باشه باید برم سراغ یه شر کت دیگه ....... احتمالش هست درست بشه ؟
مثله اینکه چیز پی انا رو تعطیلش کردن.اگه اینجوری باشه من دیگه دی اس المو تمدید نمیکنم چون دیگه واقعا ارزشی نداره. با برنامه utra هم فایده نداره.یهو وسط کار هنگ میکنه.واقعا بدون چیز پی ان اینترنت هیچ معنی نداره:41: