من خودم سوسه نصب کردم.سوسه ظاهرا برای لپ تاپ یا نوت بوک ها بهتره.نقل قول:
Printable View
من خودم سوسه نصب کردم.سوسه ظاهرا برای لپ تاپ یا نوت بوک ها بهتره.نقل قول:
سلام
و خسته نباشید خدمت همه مدیران این بخش
من چند تا سوال داشتم که جایی بهتر از اینجا پیدا نکردم
من حدود 8 ساله که از ویندوز استفاده میکنم و الان میخواستم که با لینوکس کار کنم و بعد از نصب به چند تا مشکل خوردم
1:ایا در اوبونتو نیز مانند ویندوز 7 یا xp لازم هست که هر یک دو هفته یک بار ویندوز رو عوض کرد(چون تو ویندوز بعد از نصب و پاک کردن چند بازی و برنامه سیستم خیلی کند میشه و افراد مجبور میشن که ویندوز رو عوض کنند )
2:ایا نسخه ای از linux هست که همه package رو داشته باشه و لازم نباشه واسه نصب یک برنامه کلی package قبلش دانلود و نصب کرد تا یک برنامه مثل vlc بخواد نصب و اجرا بشه(منظورم نسخه ای از برنامه می باشد که دانلود شده و میخواهیم از ترمینال نصب کنیم و هی تقاضا نصب package های دیگر را می کند مانند Rhythmbox که در هنگام نصب افلاین از ترمینال تقاضا نصب یا بروز کردن کلی برنامه دیگه رو داد مثل intltools و کلی package دیگه رو داد)
3: با فرض اینکه همه برنامه رو انلاین و از software center نصب کردیم و قید نصب افلاین با اون همه ایراد رو دانلود package اضافه رو زدیم ایا برنامه ای وجود دارد که بشود از کل سیستم نسخه پشتیبانی گرفت تا بعدها بتوان ان را ریستور کرد تا سیستم مثل روز اول بشود و لازم نباشد تعداد زیادی برنامه را دوباره نصب کرد(با توجه به سرعت اینترنت و هزینه زیاد ترافیک واقعا سخت و طاقت فرسا می باشد که بخوای تعداد زیادی برنامه به صورت انلاین نصب کنی در نصب افلاین هم مشکلات زیادی وجود دارد)
4:ایا وجود درایور های ntfs در کنار درایور های اوبونتو مشکلی برای درایور ntfs به وجود نمی اورد یا سیستم به مشکلی با این درایو ها بر نمی خورد
با تشکر فراوان
از چه نظر؟؟؟نقل قول:
amir.blue2@
1 . اگر قصد استفاده از ubuntu داشته باشید من بهتون تضمین میدم هر چند سال هم نیاز ندارید که دوباره نصبش کنید .
2 . یک نسخه بود از نظر ظاهر شبیه ubuntu یادم نیست الان :دی
3 . یک نرم افزار هست به اسم APTonCD که از تمام بسته های نصب شده شما پشتیبان میگیره و میتونید در آینده نصبش کنید و نیازی به دانلود مجدد نیست .
4 . خیر
با سلام خدمت دوستان
من mint رو نصب کرده بودم و ویندوز7 هم داشتم. میخواستم اوبونتو رو بریزم و مینت رو پاک کنم. خود مینت هنگام نصب, اوبونتو رو پاک میکنه. اما اوبونتو این کاررو نکرد. میخواستم ببینم چطوری میشه مینت رو پاک کرد و فقط ویندوز با اوبونتو باشه؟
ممنون
با سلامنقل قول:
چیزی که من متوجه شدم دراین مورد این بود که:برای تنظیمات شارژ و باطری خیلی بهتر از بقیه هست و همچنین سخت افزارهای مختلف(کارت شبکه و وایرلس)رو بهتر پشتیبانی میکنه.
سلام
دوستان اوبونتوی من موقع بالا اومدن هنگ می کنه
البته با Recovery Mode و Minimal Graphics بالا میاد
فکر می کنم به خاطر اینه که Apt-get upgrade کردم
چکار باید بکنم؟
................
مثل ویندوز که پک نرم افزار میگیریم و استفاده میکنیم ...
لینوکس هم همین امکان رو داره ...
یک سی دی باشه که داخلش پر از نرم افزار باشه و هر موقع به هر کدام نیاز داشتیم نصب کنیم ...
................
پلیر موزیک چی پیشنهاد میدید ( که اکثر فرمت ها رو پشتیبانی کن ه)
Banshee
Amarok
VLC
@tajrobenik
دوست عزیز شما بهتره سراغه توزیعی بری که همه چی رو داره... مثل مینت...
توزیعی مثل اپن سوزه هم یک دی وی دی کامل نرم افزار همراشه ولی فقط نرم افزار آزاده ( یعنی فلش و جاوا و کدک ها رو نداره)
اگه بگردید از این توزیع ها هست، اگه هم پیدا نکردید بگید من میگردم یه چند تایی معرفی میکنم...
موزیک پلیر هم فکر میکنم بهترینشون vlc باشه که همه پی پخش میکنه(موزیک+ویدئو)...
از نام آوران دیگه(دی!) میشه به rythmebox و banshee (در گنوم) و amarok (در kde ) اشاره کرد که برای کار کردن با اینا باید کدک ها رو نصب کنید.
نصب کردن کدک ها هم اصلا کار سختی نیست... مثلا برای ubuntu تو گوگل سرچ کنید:
install codecs in ubuntu
بعد هم که تو هر صفحه ای برید یکی دو خط هست که باید تو ترمینال بزنید و تمام! همه چی دانلود و نصب میشه...
@arman haj
دوست عزیز شما از درایور مخصوص amd استفاده میکنید؟ منظورم اینه که از سایتش دانلود کردین؟ اگه آره احتمالا با آپدیتی که کردین هسته هم آپدیت شده و الان دوباره اونو نصب کنید(از حالت minimal استفاده کنید برای نصب بهتره)..احتمالا مشکل همینه خودم هم amd دارم یه بار همین جوری شده بعدا فهمیدم که مشکلم این بود..
@amir.blue2
1) اصلا اینجوری نیست... شما چون تازه واردی بهت پیشنهاد میکنم اول تو virtualbox تو ویندوزت بکی دوبار لینوکس بریز که دستت بیاد چجوریه، بعدش رو سیستمت بریز و ویندوز رو هم پاک نکن، بعد از یه مدت اگه خوشت اومد ویندوز رو پاک میکنی و لینوکسی 100% میشی!
شاید اولا به دلیل کنجکاوی بزنی چند بار لینوکس رو نابود کنی! ولی خب بعد از یه مدت عالی میشه و لینوکست میشه همونی که میخوای و حال میکنی!
2)این یکی از خواص لینوکسه! اگه از نظر اینترنت مشکلی ندارین عالیه که بتونید هر نرم افزاری رو که میخواین از مخازن دانلود و نصب کنید. بهتون پیشنهاد میکنم هر نرم افزاری که میخواین نصب کنین رو فقط و فقط از مخازن توزیعتون نصب کنید، چون مطمئن هستید که درست کار میکنه. اون پکیج هایی هم که میگید اسمشون وابستگی ها هستند و لازمه ی اجرای برنامه ی مورد نظرتون. نصب کردن وابستگی ها هم واجبه و هم خوب. خوبه واسه این که اگه دوتا نرم افزار به یه چیز وابسته باشن کافیه به بار دانلود و نصب بشه تا هردوتا اونو بشناسن(البته اگه از مخازن نصب شن)...
اگه هم حوصله این کارا رو ندارین از توزیع های همه چی دار(مثل مینت) استفاده کنید.
3)میلاد جان درست میگن بهترین راه حل همون APTonCD هست...
4)اصلا مشکلی نیست... تا حالا هم نشنیدم کسی این سوال رو پرسه(دی!)
@ali_am76
شما بگو بوت لودرت ماله کدوم سیستم عاملته؟ ماله مینت یا ویندوز با اوبونتو؟
اگه نمیدونی بوت لودر چیه بگو اولین صفحه ی انتخاب سیستم عامل، همراه کدوم سیستم عامل نصب شده؟
اگه بازم نمیدونی بگو کدوم رو آخر نصب کردی؟
پاک کردن مینت کاری نداره فقط همین سوال رو جواب بدی احتمالا میشه راهنمایی کرد....