شما تهرانید؟ کسی دیگه هست که با 128 سرعت دانلودش 110 هست؟؟ یکی 2 مگ داره سرعتش به زور به 80-90 میرسه یکی هم با 128 اینجوری. این دیگه چه سیاستیه آشغالیهنقل قول:
Printable View
شما تهرانید؟ کسی دیگه هست که با 128 سرعت دانلودش 110 هست؟؟ یکی 2 مگ داره سرعتش به زور به 80-90 میرسه یکی هم با 128 اینجوری. این دیگه چه سیاستیه آشغالیهنقل قول:
من ديشب 750 مگ دانلود كردم البته شايد تعجب كنيد 84 اهنگ رو گذاشتم باهم دانلود بشن كه در كل سرعت شد 70 ولي يه فايل 50 مگ از همون سرور گذاشتم سرعت بيشتر 18 نميشد جريان چيه؟ راه چاره كجاست؟:10:
شما هرشب حجمتو دقیق قبل ساعت 20 چک کن بعد یه بارم ساعت 21 یعد دانلود رایگان چک کننقل قول:
ببین نتیجه چی میشه
اهواز شرکت های بهتری نداره؟نقل قول:
هست ولي پورت خالي ندارننقل قول:
نه من تهران نیستم یکی از شهر های فارس هستم
لعنت به اين اسياتك ساعت 1.25 سرعت 8 adsl يك مگ بايد سرعت 8 باشه :19:
اين حروم خورا يك ماه سرعت روزانه 90 و شبا 8 تو پاچمون ميكنن اين ايرانسل حداقل سرعت روزو شبش مساويه ولي اينا چي 90 كجا 8 كجا حيف كه 60 تومن (سه ماه) ريختم تو جيبشون وگرنه همين فردا ميرفتم خط رو از رانژه در مياوردم
من الان 5 سال اشتراک این شرکت رو دارم سال به سال داره بدتر می شه 2 سال اول هر سرعتی می گرفتی همون رو می دادن الان من 2 مگ دارم 18 کیلو دانلود شبانش صبح هم بیشتر از 120 نمی شه زنگ می زنم می گن برو از مایکروسافت دانلود کن سرعتت رو چک کنیم بعد که می فهمن چه گندی زدن می گن ایراد از ما نیست می خواید کارشناس بفرستیم که یکمی بیشتر بچاپیم خلاصه فایده نداره اگر تو مرکز دیگه شرکتهای بهتری هست عوض کنید منم اسم توی پیشگامان نوشتم گفتن پورت خالی نداریم ولی احتمالا به زودی خالی می شهنقل قول:
من شاتل دارم میخوام برم اسیاتک پیشنهاد میشه؟ لطفا دوستان کمک نظر بدن؟
اصفهان
سلام ،
من الان شاتل دارم ، می خوام بیام آسیاتک ، فقط یه مشکلی هست ، اونم اینه که واسه شبانه باید یوزر و پسورد رو عوض کنم (شاتل اتوماتیک خودش میره تو حالت رایگان)
من هم مودم wireless دارم ، و کانکشنش رو برداشتم ، راهی هست که مودم کانکشن رو عوض کنه ؟
چون دیگه ممکنه 12 به بعد خواب باشم :-؟؟
من هیچوقت مشکل جدیه سرعت نداشتم
تقریبا شبی5 گیگ دارم دانلود میکنم. سرویس 2 مگ دارم
فقط از زمانیکه از ساعت 8 تا 9 رایگان شده، دائما قطعی دارم ولی بعد از 9 دوباره درست میشه. کسی این مشکل داره؟
---------- Post added at 12:28 PM ---------- Previous post was at 12:26 PM ----------
آسیاتک خیلی وقته که خودش به صورت اتوماتیک میره حالت دانلود رایگان.نقل قول:
هیچ زمانی هم نیاز به تغییر یوزر و پسور نداشته
---------- Post added at 12:33 PM ---------- Previous post was at 12:28 PM ----------
به نظر من مربوط به ظرفیت مرکز کخابراتی شما میشه. مرکز شما توانایی در ارائه سرویس مطلوب ندارهنقل قول:
منم الان نزدیک به 5 سال میشه مشترک آسیاتک هستم، ولی دقیقا سال به سال کیفت سرویسش بهتر شده :31: من سرعت 2 مگ دارم، روز و شب هیچ فرقی در سرعت دانلود برای من نمیکنه. تقریبا سرعت دانلودم بین 230 - 260 متغیره