1- دوست عزیز چون من این 2 بازی رو ندیدم و بازی نکردم نمیدونم سیستمش چیه ولی فکر نکنم سیستم خیلی بالایی بخواد .نقل قول:
2- احتمال زیاد کارت گرافیک شما ضعیف هست .
لطفا مشخصات کل سیستمتونو بزارید .
Printable View
1- دوست عزیز چون من این 2 بازی رو ندیدم و بازی نکردم نمیدونم سیستمش چیه ولی فکر نکنم سیستم خیلی بالایی بخواد .نقل قول:
2- احتمال زیاد کارت گرافیک شما ضعیف هست .
لطفا مشخصات کل سیستمتونو بزارید .
اینم مشخصات سیستم: ram 512 . cpu 2.4GHz . کارت گرافیک 128 ( NVIDIA Geforce4 MX 4000 )نقل قول:
فکر نمی کنم سیستم برای این بازی پایین باشه.... قبل از اینکه ویندوزمو عوض کنم بازی بدون اشکال اجرا می شد !!!
تشكر فراوان از شما دوست عزيز كه كمك كرديد ولي متاسفانه ويندوز من هنوز xp است .نقل قول:
[QUOTE=Oracle_Eldorado;1806248]دوست عزيز ميتوني يه نگاهي به اين لينک بکني :
وقتي اين پچ روگرفتيم باهاش چي كار كنمکد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=1337502&postcount=61
بارعرض سلام وخسته نباشيد..............
ترينر يا كد اين بازي را مي خواستم War Front - Turning Point تشكر فروان اگر لطف كنيد به ايمل بفرستيد تشكر بسيار بسيار از شما دوستان دارم
حق با شماست دوست عزیز .نقل قول:
چون ورژن 1 با این سیستم میاد .
شما DirectX جدید رو نصب کردی ؟
ممکنه اشکال از اون باشه .
پس سیو ها داخل مسیر زیر هست :نقل قول:
My Documents
یه پوشه به اسم بازی یا شرکت سازنده ی بازی باید وجود داشته باشه .
[QUOTE=DHAMID;1848012]والا من باهاش کار نکردم . ولی توی تاپیک بازی باید توضیح داده باشه .نقل قول:
لطفا در قسمت زیر درخواست بدید :نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=156536
ببخشید دوستان من خودم با نصب یه بازی مشکل دارم :
وقتی میخوام FEAR جدیده رو نصب کنم ، وقتی مسیر پیش فرض خودش توی درایو C هست میتونه نصب کنه ولی درایو C من جا نداره .
وقتی مسیرش رو عوض میکنم میگه There Is Not Enough Space درحالی که 10 گیگ خالی داره .
توی قسمت نصب نوشته 6گیگ نیاز داره برای نصب ولی توی درایو دیگه ای نصب نمیشه .
ممنون میشم راهنمایی کنید .
چرا بازی Kane & Lynch بعضی از صداهاش نیست . توی تاپیک های Gamespot هم بعضی ها همین مشکل را داشتند . ولی بعضی ها با تغییرات در منوی صدا ، صدای بازی درست شده بود ولی مال من خراب Sound Card man : Realtek
مگه شما داری به P30 بازی میکنی ؟!نقل قول:
چرا بازی Kane & Lynch بعضی از صداهاش نیست . توی تاپیک های Gamespot هم بعضی ها همین مشکل را داشتند . ولی بعضی ها با تغییرات در منوی صدا ، صدای بازی درست شده بود ولی مال من خراب Sound Card man : Realtek
بعدشم ممکنه اشکال از کرک بازی باشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
errore برای چیه؟
تو بازی نیدفورسپید پروستریت